Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Ale na Spnt nesahat. To je kulišárna použita ve smyčce Velký Osek, kdy místo odvratných vyhýbek fyzicky vidíte koleje, jako by tam žádná vyhýbka nebyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně. Deterio omylem změnil názvy složekAlesB napsal:"a indexy 02, atd přejmenovat na 2, atd, dle ostatních starších složek"
jestli tomu dobře rozumím, tak ve složce TRACK_B tedy budou složky SHAPES-2 a shapes_2 atd. , nebo obsah těch shapes_02 nakopírovat do SHAPES-2 a takto udělat všechny ?
Já problém nemám, ale pro méně zdatné by bylo dobré udělat miniupdate bp761.zip s kompletní platnou složkou TRACK-B a návodem o smazání celé stávající složky.Zbyněk Šemora napsal:Jasně. Deterio omylem změnil názvy složekAlesB napsal:"a indexy 02, atd přejmenovat na 2, atd, dle ostatních starších složek"
jestli tomu dobře rozumím, tak ve složce TRACK_B tedy budou složky SHAPES-2 a shapes_2 atd. , nebo obsah těch shapes_02 nakopírovat do SHAPES-2 a takto udělat všechny ?
jeffer napsal:tak zatial (odchadzam z hlavaku): hlaska o popotiahnuti vozov na holesoviciach je zle umiestnena - zastavil som vsetkymi voznami pod zastresenim peronu a ono ze mam potiahnut aby nevystupovali do kolaji![]()
Víš, já původně chtěl upozornit vysílačkou, že se do Zaječí pojede bokem. Ale je to hra a proč hráče nepotrápit. Když máš dobrý postřeh a natáhneš tam hodně vzduchu, tak to v pohodě ubrzdíš na 120. Já to jel 3x a držel jsem poctivých 200 až do probliknutí žlutého světla na opakovač a vždy to vyšlo (a to jsem kopyto)jeffer napsal:zbynku, ked uz si zaviedol medzi breclavi a brnem 200, zaved tam prosim aj stvorznakovy ab. (a samozrejme nekontrolovat 120 na vystrahach) v tvojom dni blbec je zajeci neubrzdietelne bez zachrannej brzdy (a nie som si uplne isty, ci by bolo s nou)!
Dojmy z "tour_deBP": Tak po 10h 18min 54s jsem odstavil 380 v bratislavském depu. Musím říct, je to záhul. Jel jsem ji natřikrát, první část je již v tomto vlákně popsána dříve. Nebude detailně rozepisovat každý kilometr, jen obecné shrnutí.Zbyněk Šemora napsal:Tak já čekám dojmy jak stíháte jet aktivitu.....
Který tunel je při vjedu do Blavy pro posun? Pokud se nemýlím, tak vlaky jezdí oběma, akurát v jednom nejsou dráty a jezdí se spádem se staženým sběračem....jeffer napsal:tak, den blbec dorazeny do konca! vsetko sa stiha dobre, akurat je divne, ze do blavy vychadzam z tunela na posun - som predsa vlak, nie posunujuci diel - na to by som sa bez predchadzajuceho pokynu nemal hybat...
inak pekna aktivita, len ta hracia doba![]()
Franc napsal:ahoj, jen drobná otázka ke značení v trainsetu BP. u lokomotiv ZSSK je správný tvar zssk_xxxyyy.eng nebo xxxyyy.eng? Např. řady 350, 263, 240 jsou po aktualizaci ve tvaru zssk_xxxyyy.eng, což mi rozhodilo spoustu consistů..
Problém je v tom, že pokud se Ti sejdou 2 mašiny se stejným číslem, ale jedna od ZSSK a druhá třeba od ČD, tak s tou druhou si prostě nezajezdíš, ikdyž ji máš v trainsetu....proto ta vlastnická správa před podtržítkem....Miran napsal:Franc napsal:ahoj, jen drobná otázka ke značení v trainsetu BP. u lokomotiv ZSSK je správný tvar zssk_xxxyyy.eng nebo xxxyyy.eng? Např. řady 350, 263, 240 jsou po aktualizaci ve tvaru zssk_xxxyyy.eng, což mi rozhodilo spoustu consistů..
Správný tvar je ten s podtržítkem. Viz zde http://www.semora.cz/msts/download.htm . Tvar bez podtržítka je pozůstatek starého značení, které je postupně nahrazováno. A ty consisty si ve vlastním zájmu oprav, což s pomocí Conbuilderu jde rychle, a není ani až takový problém to opravit textovým editorem.
Tohle je už vlastnost návěstidel a s tím posunem se to projeví jak v Bratislavě, tak v Hodoníně. Pokud je na odjezdovém posun dovolen, tak na cestovém svítí také bílá, ikdyž jedeš jako vlak. Jediná pomoc je odjezdové návěstidlo blokovat servisem. Někdy příště.jeffer napsal:tak, den blbec dorazeny do konca! vsetko sa stiha dobre, akurat je divne, ze do blavy vychadzam z tunela na posun - som predsa vlak, nie posunujuci diel - na to by som sa bez predchadzajuceho pokynu nemal hybat...
inak pekna aktivita, len ta hracia doba![]()