Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Zdeňku, aby jsi měl radost, tak jsem Ti natáhl koleje ještě asi 5 km za Lysou ke Staré Boleslavi. Jinak právě zápasím s Čelákovicemi. To zase bude mít radost Pawlík. Do té Prahy to musím dotáhnout.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už jsem za tím esíčkem a je tam pěknej krpál nahoru. To budou dlouhé rychlíky klouzat. Také mám radost, jak mi vycházejí přesně kilometrPawlik napsal:To tedy mám!!!
V Čelákovicích za měnírnou opatrně je tam nepřehledné esíčko, kde občas stojím s foťákem, tak ať mě nepřejedeš.Napravo je pak vidět deponovaná pára.
Zrovna jsem ti posílal SZ, takže ta už je pasé.
Díky!
Z odbočky Skály to bylo pěkné v noci. To byl pohled, jako by jsme přistávali s letadlem. Pod námi se objevila rozsvícená Praha. A 90tkou jsme přistávali do Vysočan.Pawlik napsal:Kopec je tam opravdu slušný, láme se to hned u měnírny.
Z Lysé do Prahy už to je vůbec takové klikaté a kopcovaté. Těším se na kopec od odbočky Skály do Vysočan, to je sešup.
V Káraném jsem byl naposled na podzim, vlečka byla vytrhaná, sdcovka výhybky byla nahrazená kusem kolejnice a jazyk asi přivařili.
Ikdyž o tom přemýšlím tak Vlastně ČMSVS (Českomoravslovenský Vlakový Simulátor)Kodl napsal:Když počešťovat tak celé ČMVS (Českomoravský vlakový simulátor)jinak naprosto souhlasím a myslím si bez nadsázky že o vývoj MSTS se nejvíce zsloužíli !!!!!!Čechoslováci!!!!!!
A nebylo by radši lepší ČSVS (Československý vlakový simulátor). Je to kratší, každý pochopí, že se jedná o Čechy, Moravu, Slezsko a Slovensko, ne?Kodl napsal:Ikdyž o tom přemýšlím tak Vlastně ČMSVS (Českomoravslovenský Vlakový Simulátor)
LuděkD napsal:A nebylo by radši lepší ČSVS (Československý vlakový simulátor). Je to kratší, každý pochopí, že se jedná o Čechy, Moravu, Slezsko a Slovensko, ne?Kodl napsal:Ikdyž o tom přemýšlím tak Vlastně ČMSVS (Českomoravslovenský Vlakový Simulátor)![]()
Pardubické nádraží mám nedodělané, budu se muset polepšit, ale chybí mi detailní foto nebo nákres kolejí v depu. Na to konto jsem Kostěnické zhlaví do nákladní skupiny tenkrát nechal otevřené.bobeksoft napsal:Dobrý den, škoda jen, že nelze klonovat, pan Šemora by pak jistě dokončil i pardubické hl.n., nebo to už zůstane napořád v současném stavu? Klobouk dolů před Vaší prací, MSTS by se mělo přejmenovat na ČMTS (Česko-moravský TS).
Super.Tak to já tento úsek rovnou využiju při IC580Zbyněk Šemora napsal:Pardubické nádraží mám nedodělané, budu se muset polepšit, ale chybí mi detailní foto nebo nákres kolejí v depu. Na to konto jsem Kostěnické zhlaví do nákladní skupiny tenkrát nechal otevřené.bobeksoft napsal:Dobrý den, škoda jen, že nelze klonovat, pan Šemora by pak jistě dokončil i pardubické hl.n., nebo to už zůstane napořád v současném stavu? Klobouk dolů před Vaší prací, MSTS by se mělo přejmenovat na ČMTS (Česko-moravský TS).
Jinak mám dobrou zprávu, k propojení trati Praha - Lysá nad Labem - Kolín mi chybí už jen kolem 10km. Včera večer jsem skončil na nádraží Praha Horní Počernice.
Zbyněk Šemora napsal:Jinak mám dobrou zprávu, k propojení trati Praha - Lysá nad Labem - Kolín mi chybí už jen kolem 10km. Včera večer jsem skončil na nádraží Praha Horní Počernice.
Asi koukáš na nesprávné návěstidlo. To platné návěstidlo je v pravo a podle mě stojí dost daleko.PAja26 napsal:V praxi jsme vkládali lisy pro kolejove obvody max 3m před a 6m za návěstidlo. Hold ale to v MSTS vidět není. Cca min deset metru před klackem to ale vždy jistí. Ten hrbáč na obrázku stojí už dost blízko. Je vidět z kabiny vůbec na světla?
I kdyby to byl ten trpaslík, tak by si neměl šlápnout. Nevím, jestli je to ještě v předpisech, ale fíra by měl zastavit odhadem 10m před návěstidlem.Matýsek napsal:Asi koukáš na nesprávné návěstidlo. To platné návěstidlo je v pravo a podle mě stojí dost daleko.