Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já mám zkušenost takovou,že v AE počáteční rychlost musím zadat šipkou up or down.Prostě ikdyž napíšu 100 tak musím ještě máčknout na šipku nahoru nebo dolu.Amazon napsal:Už mi to jde, nevim jak se mi to povedlo. Je fakt že consist jsem dělal v CB, tak jsem ten consist ještě otevřel v AE, nechal jsem ho přepsat původní consist a pak už to šlo.
Tak tak.Nestačí ručne napísať čifru, treba ju zadať šípkami.MSTS to proste inak nezobere.poison napsal:Já mám zkušenost takovou,že v AE počáteční rychlost musím zadat šipkou up or down.Prostě ikdyž napíšu 100 tak musím ještě máčknout na šipku nahoru nebo dolu.
Malo by to ísť aj takto.Síce som to neskúšal, ale logiku to má.Kebarko napsal:Počiatočná rýchlosť vlaku sa dá nastaviť aj ručne napísaním do *.srv súboru príslušného vlaku do položky StartingSpeed. Sem sa ale rýchlosť zadáva v m/s.
Mirec napsal:Tak tak.Nestačí ručne napísať čifru, treba ju zadať šípkami.MSTS to proste inak nezobere.poison napsal:Já mám zkušenost takovou,že v AE počáteční rychlost musím zadat šipkou up or down.Prostě ikdyž napíšu 100 tak musím ještě máčknout na šipku nahoru nebo dolu.
No tak to sa zas potvrdilo to čo hovorí Martin - čo počítač to unikát.David Hájek napsal:Nazdar chlapi,
tak to je potom opravdu zajímavý poznatek.Já vždy zadávám počáteční rychlost vlaku v AE přes numerickou klávesnici a nikdy jsem problém se startem aktivity s jedoucím vlakem hráče neměl.
Zdraví
David
Mirec napsal:No tak to sa zas potvrdilo to čo hovorí Martin - čo počítač to unikát.David Hájek napsal:Nazdar chlapi,
tak to je potom opravdu zajímavý poznatek.Já vždy zadávám počáteční rychlost vlaku v AE přes numerickou klávesnici a nikdy jsem problém se startem aktivity s jedoucím vlakem hráče neměl.
Zdraví
David![]()
Kank napsal:Jelikož se to týká více aktivit, tak to píšu sem:
Dopřál jsem si trochu oddechu, projel si pár nových aktivit od několika autorů a téměř ve všech jsem nalezl malou chybu, která se týká složení souprav. Prosím neberte to jako rýpání, je to jen návrh jak zlepšit realitu provozu v MSTS. Zejména v EC/IC vlacích jsem zpozoroval záměnu vozů Bee (140 km/h, kombinovaný, modernizace ŽOS Č. Velenice) s Bee(l) (160 km/h, chodbička, modernizace MOVO Plzeň+zahraničí). Vypadá to opravdu nehezky, když v soupravě modernizovaných vozů Apee a Bpee trčí tyto pomalé Bee, které jezdí zejména rychlíky Brno - Praha a zpět.
Karel napsal:Kank napsal:Jelikož se to týká více aktivit, tak to píšu sem:
Dopřál jsem si trochu oddechu, projel si pár nových aktivit od několika autorů a téměř ve všech jsem nalezl malou chybu, která se týká složení souprav. Prosím neberte to jako rýpání, je to jen návrh jak zlepšit realitu provozu v MSTS. Zejména v EC/IC vlacích jsem zpozoroval záměnu vozů Bee (140 km/h, kombinovaný, modernizace ŽOS Č. Velenice) s Bee(l) (160 km/h, chodbička, modernizace MOVO Plzeň+zahraničí). Vypadá to opravdu nehezky, když v soupravě modernizovaných vozů Apee a Bpee trčí tyto pomalé Bee, které jezdí zejména rychlíky Brno - Praha a zpět.
Už jsem o tom taky psal, ale bohužel to bylo téměř bez odezvy, tak pro upřesnění ještě jednou:
Máme u nás 2 typy vozů Bee a 2 typy vozů Aee. Ty Aee jsou alespoň odlišeny, že jedny, jezdí zpravidla ve vnitrostátní dopravě mají index 145, tedy Aee145. V rychlících jezdících přes Brno (DKV Brno) jsou vozy Bee s max. rychlostí 140 km/h v trainsetu v adresáři cd_Bee. Na Ostravu jezdí pražské vozy Bee s max. rychlostí 160 km/h a ty jsou v adresáři cd_Beel. Viděl jsem v aktivitě, že tam jel Banán s IC z Ostravy a bylo tam několik modrých (brněnských) Bee a správně tam měly být Bee z adresáře Beel.
Neberte to jako kritiku aktivit, ale jako upozornění na záludnost v označení vozů. Dříve ty pražské měly označení Beel a Aeel a dochovalo se nám to v trainsetu v označení adresářů.
Díky za upřesnění.VolejnikTomas napsal:Ne všechny neRIC Aee mají index 145. Ten by měly mít pouze vozy u nichž byla dosazena klimatizace.
VolejnikTomas napsal:Ne všechny neRIC Aee mají index 145. Ten by měly mít pouze vozy u nichž byla dosazena klimatizace.
Zdeněk Itterheim napsal:Stal se mi tento problém. Nalajnoval jsem si trasu a projel ji abych měl orientační časy. Po té jsem začal pokládat trafic, vždy po určitých úsecích jsem udělal test, který byl většinou OK. Kdy bylo tak na 95 % hotovo, začal jsem trasu projíždět celou. Někdy jsem byl všude na čas, někdy malinko o 10-15 sec. dříve. Jenže jsem si neuvědomil že jsem si stáhl detaily grafiky. detaily jsem dal na plno a vyrazil znovu, jaké bylo moje rozčarování, že přestávám stíhat Z Holešovic do Běchovic mi to dělá nějakých 25 sec. Což je celkem dost s nastaveným časováním traficu. V Českým Brodě to bylo nějakých 45 sec. Jsem z toho docela vedle, máte někdo taky takovou zkušenost? :?: :!: :?: :idea:![]()