Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
klimi napsal:zdravím,chci si zahrát seriál aktivit(myslim že od Dejva) a při načítání prvního dílu mě to posíla k billovi co s tím?
Jasně, přestavilo se to do základní polohy. Jenomže tyto maličkosti laik neví, proto je lepší se zeptat.Ppoollll napsal:Zbyňku - a nebyla to náhodou základní poloha té vyhybky, do které se to přestavovalo? To je totiž jediný ale oprávněný/logický případ kdy se to staví taky hned za hráčem.
Zbyněk Šemora napsal:.....Jenomže tyto maličkosti laik neví, proto je lepší se zeptat.......
Zbyněk Šemora napsal:....Pojede se na třech lokomotivách (151, 380 a 210)....
Zdeněk Itterheim napsal:Vysvětlí mi někdo, co se stane s loko ze které slezu a jdu na jinou? To tam zůstane jako loose ? Již jsem psal do vlákna s binem jestli by se dala nadefinovat trasa opuštěné loko, aby mi nezůstávala aktivní v simulátoru. Pravda, hrál jsem si s tím jen 1x, ale stále nevím co s tím a jestli to vůbec jde.
No jo, ale jak vysvětlíš, když loose consists někde v Brně má vliv na jízdu vlaku mezi Zábřehen a ČT. Kdy akrivita padala na každé vykouknutí z okna. Po odstranění LC z Brna se už vše vrátilo do normálu. Platilo to u původní verze bez BIN. Současně nevím. V mé gigaaktivitě mám 7 LC různě po trati, které budu potřebovat a zatím to problém nedělá.Miran napsal:Zdeněk Itterheim napsal:Vysvětlí mi někdo, co se stane s loko ze které slezu a jdu na jinou? To tam zůstane jako loose ? Již jsem psal do vlákna s binem jestli by se dala nadefinovat trasa opuštěné loko, aby mi nezůstávala aktivní v simulátoru. Pravda, hrál jsem si s tím jen 1x, ale stále nevím co s tím a jestli to vůbec jde.
To půjde dost těžko, protože odvěšené vozidlo se zabrzdí, ale co je důležité, nejde převést na AI vlak aby moho odjet a zmizet. Ono vlastně nemá ani kam, protože je stále svázáno s path hráče, takže tam zůstává jako loose consist. Ale z hovoru s Džordžem na slezině vyplynulo, že loose consist i opuštěné vozidlo mimo rozsah viditelnosti MSTS registruje pouze jako bod v prostoru trati a MSTS takové vozidlo proti všem tvrzením zatěžuje pouze minimálně a ničemu nevadí. Vozidlo se vlastně "zhmotní" jen pokud je blíž ke kameře než jeho maximální LOD.
Zbyněk Šemora napsal:No jo, ale jak vysvětlíš, když loose consists někde v Brně má vliv na jízdu vlaku mezi Zábřehen a ČT. Kdy akrivita padala na každé vykouknutí z okna. Po odstranění LC z Brna se už vše vrátilo do normálu. Platilo to u původní verze bez BIN. Současně nevím. V mé gigaaktivitě mám 7 LC různě po trati, které budu potřebovat a zatím to problém nedělá.