Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
??? Třeba : http://forum.msts.cz/search.php?mode=resultsklimi napsal:ahoj,prosim o vysvětlení a omlouvam se jestli to tu bylo ale nenašel jsem nic popisujícího.
1)Co to je Revrezní bod?Kde ho najdu a jak se s ním pracuje?
1)Co to je Kontorlní bod?Kde ho najdu a jak se s ním pracuje?
Asi správně načasovat pobyt vlaku hráče - ruční editace jízdního řádu.LuděkD napsal:Jak udělat, aby vlak ovádaný hráčem počkal na vlak v určité stanici. Aby výpravčí nezapískal dřív, ale zapískal až vlak, na který vlak ovádaný hráčem čeká, přijede?
Je rozdíl mezi aktivitou se smyšlenými časy a aktivitou udělanou dle skutečného GVD. V prvním případě tě v časech téměř nic neomezuje. U druhého případu se může čekat na vlak jedoucí včas, nebo na vlak zpožděný. U vlaku jedoucího včas je to jednoduché - tam přijede např. motorák z lokálky v 15:47 a ty máš odjezd v 15:50, zapíská se až v 15:50. A zpožděného máš 2 možnosti - buď necháš pravidelný odjezd na 15:50 (výpravčí zapíská odjezd, ale ty budeš ve stanici ještě pár minut), nebo ho o pár minut posuneš (pak ti sice zapíská správně, ale bude to odklon od pravidelného JŘ). A teď mě napadla ještě jedna možnost - hrát si s počtem cestujících na nástupišti. Příjezd a odjezd nastavíš dle skutečnosti, ale zapískání ti bude blokovat nástup/výstup cestujících.LuděkD napsal:Jak udělat, aby vlak ovádaný hráčem počkal na vlak v určité stanici. Aby výpravčí nezapískal dřív, ale zapískal až vlak, na který vlak ovádaný hráčem čeká, přijede?
rád se toho ujmu.nyní dodělám aktivitu z HK do Chocně a pka bych to mohl udělat?Jiří napsal:Mám dotaz,bude někdo dělat aktivitu IC 580 OSTRAVAN dle nového jízdního řádu ? Jestli se do toho nikomu nechce,rád bych ji udělal,ale jen poloviční a to v úseku Karviná - Česká Třebová, a někdo další by musel udělat aktivitu tutéž ale v úseku Č.T. - Praha. Je to nová aktivita,tedy nový vlakový spoj pro obyvatelé lázeňského města Karviná,kteří potřebují přímý vlakový spoj s hlavním městem.
Jinak teď absolutně nestíhám,takže pokud by ji nikdo neudělal tak moje první část aktivity by byla na světě počátkem příštího roku nebo mezi vánočními svátky a novým rokem.![]()
klimi napsal:rád se toho ujmu.nyní dodělám aktivitu z HK do Chocně a pka bych to mohl udělat?Jiří napsal:Mám dotaz,bude někdo dělat aktivitu IC 580 OSTRAVAN dle nového jízdního řádu ? Jestli se do toho nikomu nechce,rád bych ji udělal,ale jen poloviční a to v úseku Karviná - Česká Třebová, a někdo další by musel udělat aktivitu tutéž ale v úseku Č.T. - Praha. Je to nová aktivita,tedy nový vlakový spoj pro obyvatelé lázeňského města Karviná,kteří potřebují přímý vlakový spoj s hlavním městem.
Jinak teď absolutně nestíhám,takže pokud by ji nikdo neudělal tak moje první část aktivity by byla na světě počátkem příštího roku nebo mezi vánočními svátky a novým rokem.![]()
Určitě trat Zbynka Semory trat k druhemu useku nevlastnim.Zacnu s tim nejpozdeji pristi tyden....a mas prostor kam to dát nebo bychom to dali ke mě?Jiří napsal:klimi napsal:rád se toho ujmu.nyní dodělám aktivitu z HK do Chocně a pka bych to mohl udělat?Jiří napsal:Mám dotaz,bude někdo dělat aktivitu IC 580 OSTRAVAN dle nového jízdního řádu ? Jestli se do toho nikomu nechce,rád bych ji udělal,ale jen poloviční a to v úseku Karviná - Česká Třebová, a někdo další by musel udělat aktivitu tutéž ale v úseku Č.T. - Praha. Je to nová aktivita,tedy nový vlakový spoj pro obyvatelé lázeňského města Karviná,kteří potřebují přímý vlakový spoj s hlavním městem.
OK. Potřeboval bych vědět,na který úsek se vrhneš,jestli úsek v trati 321 ( Karviná - Česká Třebová ) nebo jestli úsek v trati ZŠ ( Česká Třebová - Praha ) ?![]()
klimi napsal:Určitě trat Zbynka Semory trat k druhemu useku nevlastnim.Zacnu s tim nejpozdeji pristi tyden....a mas prostor kam to dát nebo bychom to dali ke mě?Jiří napsal:klimi napsal:rád se toho ujmu.nyní dodělám aktivitu z HK do Chocně a pka bych to mohl udělat?Jiří napsal:Mám dotaz,bude někdo dělat aktivitu IC 580 OSTRAVAN dle nového jízdního řádu ? Jestli se do toho nikomu nechce,rád bych ji udělal,ale jen poloviční a to v úseku Karviná - Česká Třebová, a někdo další by musel udělat aktivitu tutéž ale v úseku Č.T. - Praha. Je to nová aktivita,tedy nový vlakový spoj pro obyvatelé lázeňského města Karviná,kteří potřebují přímý vlakový spoj s hlavním městem.
OK. Potřeboval bych vědět,na který úsek se vrhneš,jestli úsek v trati 321 ( Karviná - Česká Třebová ) nebo jestli úsek v trati ZŠ ( Česká Třebová - Praha ) ?![]()
LuděkD napsal:Pánové, je vlak, který stojí na nádraží a čeká až přijede vlak z druhé strany, aby mohl jet. Je to jednokolejná trať. Vše jsem udělal, nastavil trafficy a traffic nejel. Je tam pouze vlak ovládaný hráčem a mám zelenou. Proč mi tam nejezdí traffic a nemám červenou do té doby, než přijede traffic? Jak to udělat?
Tomes napsal:Dej proti sobě ve směru jízdy trafiku (v dostatečné době před příjezdem Tvého vlaku) servis2