Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli myslíš postrk pro vlak hráče, tak to nejde, jedině, že by sis ho tam zavezl sám. Událost dosažení rychlosti pro trafik neplatí, pro něj platí pouze traťová rychlost, vč. pomalých jízd.Čouda napsal:Ahoj! mohl by mi někdo vysvětlit jak se v aktivitě přidává postrk? a zda-li platí událost dosažení určité rychlosti i pro trafic
S tím postrkem bych si dovolil nesouhlasit. Jedna jsem takovou aktivitu hrál, mám ten dojem že byla od Kebarka a byl to nákladní vlak Kúty - Bratislava a pokud si pamatuju, tak v Devínskej Novej Vsi se k tomu vlaku hráče připojil sám o sobě postrk.Tomes napsal:Jestli myslíš postrk pro vlak hráče, tak to nejde, jedině, že by sis ho tam zavezl sám. Událost dosažení rychlosti pro trafik neplatí, pro něj platí pouze traťová rychlost, vč. pomalých jízd.Čouda napsal:Ahoj! mohl by mi někdo vysvětlit jak se v aktivitě přidává postrk? a zda-li platí událost dosažení určité rychlosti i pro trafic
To jde ale tady byl myšlen připojit na postrk vlak hráče.Blackwolf napsal:S tím postrkem bych si dovolil nesouhlasit. Jedna jsem takovou aktivitu hrál, mám ten dojem že byla od Kebarka a byl to nákladní vlak Kúty - Bratislava a pokud si pamatuju, tak v Devínskej Novej Vsi se k tomu vlaku hráče připojil sám o sobě postrk.Tomes napsal:Jestli myslíš postrk pro vlak hráče, tak to nejde, jedině, že by sis ho tam zavezl sám. Událost dosažení rychlosti pro trafik neplatí, pro něj platí pouze traťová rychlost, vč. pomalých jízd.Čouda napsal:Ahoj! mohl by mi někdo vysvětlit jak se v aktivitě přidává postrk? a zda-li platí událost dosažení určité rychlosti i pro trafic
TAk to já ji dohrál úplně v pohodě a dokonce jsem tenkrát nepoužíval ani BIN.Dan J. napsal:A přesně tuhle aktivitu jsem nedohrál. Ikdyž jsem zastavil přesně podle hlášky, tak mi MSTS napsal, že vlak vykolejil. Dan
Měl by být myslím u Kebarka.151-tka napsal:prosím kde najdu toto vozidlo Cd Daak zima
Ano máš pravdu je to tam.Ondra.H napsal:Měl by být myslím u Kebarka.151-tka napsal:prosím kde najdu toto vozidlo Cd Daak zima
Přesně totéž se mi stalo při sestavě miniact pod "binem" s 814/914 po slabé půlhodince jízdy s plnou nádrží bez varování.Dan J. napsal:Dobrý den, tak se snažim vytvořit svou první aktivitu pro trat 321 a narazil jsem na problém, vyjíždím s vozem M131 sólo a v Kunčicích se chci připojit k soupravě M131+2vozy Bdlm. Soupravu do Kunčic jsem vložil jako Loose consist. Přijedu, normálně se připokím, ale když přejdu do první lokomotivy, tak mi úkol skončí s hláškou, že mi došla nafta. Nevím jak dál, navíte někdo co stím? S pozdravem Dan.
Dan J. napsal:...Přijedu, normálně se připokím, ale když přejdu do první lokomotivy, tak mi úkol skončí s hláškou, že mi došla nafta. Nevím jak dál, navíte někdo co stím?