Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ahoj! mohl by mi někdo vysvětlit jak se v aktivitě přidává postrk? a zda-li platí událost dosažení určité rychlosti i pro trafic

Čouda napsal:
Ahoj! mohl by mi někdo vysvětlit jak se v aktivitě přidává postrk? a zda-li platí událost dosažení určité rychlosti i pro trafic
Jestli myslíš postrk pro vlak hráče, tak to nejde, jedině, že by sis ho tam zavezl sám. Událost dosažení rychlosti pro trafik neplatí, pro něj platí pouze traťová rychlost, vč. pomalých jízd.

Tomes napsal:
Čouda napsal:
Jestli myslíš postrk pro vlak hráče, tak to nejde, jedině, že by sis ho tam zavezl sám. Událost dosažení rychlosti pro trafik neplatí, pro něj platí pouze traťová rychlost, vč. pomalých jízd.
S tím postrkem bych si dovolil nesouhlasit. Jedna jsem takovou aktivitu hrál, mám ten dojem že byla od Kebarka a byl to nákladní vlak Kúty - Bratislava a pokud si pamatuju, tak v Devínskej Novej Vsi se k tomu vlaku hráče připojil sám o sobě postrk.

A přesně tuhle aktivitu jsem nedohrál. Ikdyž jsem zastavil přesně podle hlášky, tak mi MSTS napsal, že vlak vykolejil. Dan

Blackwolf napsal:
Tomes napsal:
Čouda napsal:
S tím postrkem bych si dovolil nesouhlasit. Jedna jsem takovou aktivitu hrál, mám ten dojem že byla od Kebarka a byl to nákladní vlak Kúty - Bratislava a pokud si pamatuju, tak v Devínskej Novej Vsi se k tomu vlaku hráče připojil sám o sobě postrk.
To jde ale tady byl myšlen připojit na postrk vlak hráče.

Dan J. napsal:
A přesně tuhle aktivitu jsem nedohrál. Ikdyž jsem zastavil přesně podle hlášky, tak mi MSTS napsal, že vlak vykolejil. Dan
TAk to já ji dohrál úplně v pohodě a dokonce jsem tenkrát nepoužíval ani BIN.

Spojení s postrkem bylo podmiňováno přesným zastavením, musel sem kousek couvnout abych se spojil a pak to už bylo v pohodě.

Ahoj! V editorujsem si nadefinoval trasu hráče (průjezd přez HK Slezské předměstí) a tam se křižuje s trafikem. aby setrafiku nepostavila cesta, tak jsem před návěstidlo dal servis, ale tak aby nezasahoval do trasy hráče. Jenomže v třebechovicích mi nepostaví ani na odjezd z čehož usuzuju že je něco špatně, ale vjezd do třebechovic je bez problémů. v čem je zrada?

Pokud chceš aby traffic zastavil na návěstidle a dal volno vlaku hráče od Třebechovic nadefinuj trafficu trasu jen k návěstidlu a použí WP.Ten servis zjevně brzdí i traffic,nebo zkus servisu nadefinovat trasu opačným směrem.

práve som narazil na jeden problém. Tvorím si aktivitu na trati 150. Nastavím vyčkávací bod a trafic sa podľa neho riadi, aktivitu uložím a editor vypnem. Znova zapnem editor a čo nevidím, trafic ignoruje vyčkávací bod. V čom je kruci problém ??? Bin je najnovší ...

A aky to mas traffic? Nemas tam nahodou nejaku 810 z Dussovych stranok. Mne tie 810 nejak blbli a robili nieco podobne...

Trať 313 - Problém s příjezdem do Milotic

Zdravím,

udělal jsem si pro trať 313 (součást Opava-Olomouc) jednoduchou aktivitu (v podstatě jen nastavení výhybek, jízdní řád a samozřejmě počáteční a koncové body). Při příjezdu do Milotic (směrem od Vrbna) svítí na vjezdovém (?) návěstidle žluté světlo (v Track Monitor je "výstraha"), rychlost není omezena. Hned po minutí tohoto návěstidla se na Track Monitoru objeví červené kolečko značící návěst "Stůj". Žádné návěstidlo s touto návěstí ovšem na tratí není, zastavit už nestačím a aktivita se kvůli projetí na červenou ukončí!! Nevíte někdo proč? Nastavil jsem něco špatně já nebo je chyba v trati? Koukal jsem do Activity Editoru - v inkriminovaném místě jsou vyznačena dvě "nefunkční návěstidla", i když vidím jen jedno. Zkoušel jsem obě dvě vyhodit, ale to nepomohlo.

U mě na webu jsou již nahrány všechny aktivity aktualizované na aktuální trainset. Je tam i info jak stahovat *.apk soubory přes Firefox, neboť server Eldar je přes Firefox "rozbalí".

Dobrý den, tak se snažim vytvořit svou první aktivitu pro trat 321 a narazil jsem na problém, vyjíždím s vozem M131 sólo a v Kunčicích se chci připojit k soupravě M131+2vozy Bdlm. Soupravu do Kunčic jsem vložil jako Loose consist. Přijedu, normálně se připokím, ale když přejdu do první lokomotivy, tak mi úkol skončí s hláškou, že mi došla nafta. Nevím jak dál, navíte někdo co stím. :?: S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Dobrý den, tak se snažim vytvořit svou první aktivitu pro trat 321 a narazil jsem na problém, vyjíždím s vozem M131 sólo a v Kunčicích se chci připojit k soupravě M131+2vozy Bdlm. Soupravu do Kunčic jsem vložil jako Loose consist. Přijedu, normálně se připokím, ale když přejdu do první lokomotivy, tak mi úkol skončí s hláškou, že mi došla nafta. Nevím jak dál, navíte někdo co stím? S pozdravem Dan.
Přesně totéž se mi stalo při sestavě miniact pod "binem" s 814/914 po slabé půlhodince jízdy s plnou nádrží bez varování.

Dan J. napsal:
...Přijedu, normálně se připokím, ale když přejdu do první lokomotivy, tak mi úkol skončí s hláškou, že mi došla nafta. Nevím jak dál, navíte někdo co stím?

To už se tuším řešilo v jiném vlákně - v eng souboru chybí řádek "EngineVariables ( xxxx )", hladina paliva při startu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře