Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Jestli tam má ještě nějaké vozy ve stanicích + nějaké posuny, tak to není zase tolik, a nebo dělá aktivitu z období vrcholného rozmachu prosperity dráhy :lol:

No jo snažim se,aby se fíra nenudil.Ani nevim jak to bude vypadat,ale do editoru jsem nakouknul asi po měsíci,tak jsem si řekl,že to pořádně rozjedu.Ono asi celkem 30 consistu tvoří náklady.Hlavní zápletka už je hotová,teď zbívá už jen její realizace.

Tak už jsem to udělal. Bylo to sice rychlé,ale celkem nudné koukat do všech servisů a paths. Servisů je celkem 42. Tady platí:,,Zálohovat,zálohovat..."

Poslední 3 příspěvky o časování hlášek o odjezdech jsem vypíchnul jako solo vlákno - v obecných věcech k aktivitám by se to za chvilku ztratilo.

DJ LA DÉFENSE napsal:
Nevíte někdo prosím Vás, jak odstranit hlášku, "Selhala incializace manažeru aktivity"??? V životě jsem se s tím nesetkal.

Jo tohle taky znám. Je to chyba v GLOBALU. A opravit se to dá jediným mě známým způsobem: vložit znovu GLOBAL.

USman napsal:
DJ LA DÉFENSE napsal:
Nevíte někdo prosím Vás, jak odstranit hlášku, "Selhala incializace manažeru aktivity"??? V životě jsem se s tím nesetkal.

Jo tohle taky znám. Je to chyba v GLOBALU. A opravit se to dá jediným mě známým způsobem: vložit znovu GLOBAL.
A hele nevíš, jak se tohle může vysrat?? Mě to udělalo prostě z ničeho nic, po žádném novém přidáním čehokoliv, prostě jen jsem chtěl vyvolat zpětně hru.

AHoj.Dá se nějak jednodušše opravit chyb v souboru Path (v AE)??Mám aktivitu,která se dělala pře úpravama kolejiva v Žídenicích.Protože nechci tu trasu dělat celou znova.

klimi napsal:
AHoj.Dá se nějak jednodušše opravit chyb v souboru Path (v AE)??Mám aktivitu,která se dělala pře úpravama kolejiva v Žídenicích.Protože nechci tu trasu dělat celou znova.

Dá se to opravit. Dej si editovat trať. Tam kde je červené kolečko, to smaž tak že klikneš na něj pr. tlačítkem a dáš smazat - úplně dole. poté najet na trasu, která je červeně a posuň ji na černé kolečko u vyhybky, kudy se má jet. Pokud je to správně tak ti trasa zezelená. Ještě si opravit jízdní řád a můžeš jezdit.

Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info :wink:

Amazon napsal:
Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info :wink:
Úvratí přes Libeň.

Amazon napsal:
Jede z Masaryčky do Libně - nezajíždí až k peronu a pak přes Rokytku do Vysočan.

Tomes napsal:
Amazon napsal:
Jede z Masaryčky do Libně - nezajíždí až k peronu a pak přes Rokytku do Vysočan.
Heč, heč byl jsem první :D :D :D :D :D

P.S.: Omlouvám se za tento trapný a dětinský výlev.

Kuba napsal:
Tomes napsal:
Amazon napsal:
Heč, heč byl jsem první :D :D :D :D :D

P.S.: Omlouvám se za tento trapný a dětinský výlev.
Ale těsně !!!

Tomes napsal:
Kuba napsal:
Tomes napsal:
Amazon napsal:
Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info
Heč, heč byl jsem první P.S.: Omlouvám se za tento trapný a dětinský výlev.
Ale těsně !!!
Mne by zase zajímalo, za jak dlouho se tu zase objeví tento stejný dotaz znovu. Nedávno se tu na to odpovídalo i s popisem činnosti "rozkuřovače".

zdravim vsetkych, mam jednu otazku.
preinstaloval som si MSTS(mam jednu instalaciu a potom niekolko kopii, oznacenych Train simulator 2, 3 atd...kde mam rozne trate), hodil som ho na iny disk, ale nemozem rozbalit aktivitu, napriek tomu, ze dany MSTS mam oznaceny ako Train Simulator a nie trebars Train Simulator 2 alebo 3 - napriek tomu mi tsunpack vypisuje nieco v zmysle, ze potrebuje trat 321 UID321...

ramelow napsal:
zdravim vsetkych, mam jednu otazku.
preinstaloval som si MSTS(mam jednu instalaciu a potom niekolko kopii, oznacenych Train simulator 2, 3 atd...kde mam rozne trate), hodil som ho na iny disk, ale nemozem rozbalit aktivitu, napriek tomu, ze dany MSTS mam oznaceny ako Train Simulator a nie trebars Train Simulator 2 alebo 3 - napriek tomu mi tsunpack vypisuje nieco v zmysle, ze potrebuje trat 321 UID321...
Musíš ty jednotlivé instalace přejmenovávat nebo upravovat odkazy v registrech - aktivní je vždy pouze jedna instalace - Train Simulator

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře