Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
DJ LA DÉFENSE napsal:Nevíte někdo prosím Vás, jak odstranit hlášku, "Selhala incializace manažeru aktivity"??? V životě jsem se s tím nesetkal.
A hele nevíš, jak se tohle může vysrat?? Mě to udělalo prostě z ničeho nic, po žádném novém přidáním čehokoliv, prostě jen jsem chtěl vyvolat zpětně hru.USman napsal:DJ LA DÉFENSE napsal:Nevíte někdo prosím Vás, jak odstranit hlášku, "Selhala incializace manažeru aktivity"??? V životě jsem se s tím nesetkal.
Jo tohle taky znám. Je to chyba v GLOBALU. A opravit se to dá jediným mě známým způsobem: vložit znovu GLOBAL.
klimi napsal:AHoj.Dá se nějak jednodušše opravit chyb v souboru Path (v AE)??Mám aktivitu,která se dělala pře úpravama kolejiva v Žídenicích.Protože nechci tu trasu dělat celou znova.
Úvratí přes Libeň.Amazon napsal:Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info![]()
Jede z Masaryčky do Libně - nezajíždí až k peronu a pak přes Rokytku do Vysočan.Amazon napsal:Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info![]()
Heč, heč byl jsem prvníTomes napsal:Jede z Masaryčky do Libně - nezajíždí až k peronu a pak přes Rokytku do Vysočan.Amazon napsal:Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info![]()
Ale těsně !!!Kuba napsal:Heč, heč byl jsem prvníTomes napsal:Jede z Masaryčky do Libně - nezajíždí až k peronu a pak přes Rokytku do Vysočan.Amazon napsal:Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.: Omlouvám se za tento trapný a dětinský výlev.
Mne by zase zajímalo, za jak dlouho se tu zase objeví tento stejný dotaz znovu. Nedávno se tu na to odpovídalo i s popisem činnosti "rozkuřovače".Tomes napsal:Ale těsně !!!Kuba napsal:Heč, heč byl jsem první P.S.: Omlouvám se za tento trapný a dětinský výlev.Tomes napsal:Jede z Masaryčky do Libně - nezajíždí až k peronu a pak přes Rokytku do Vysočan.Amazon napsal:Ahoj, mám dotaz...když jede vlak, např Os 9411 z Masaryčky přes Vysočany do K.Hory, kudy vede jeho trasa? Mám na mysli jeho trasu z Masaryčky do těch Vysočan....Dík za info
Musíš ty jednotlivé instalace přejmenovávat nebo upravovat odkazy v registrech - aktivní je vždy pouze jedna instalace - Train Simulatorramelow napsal:zdravim vsetkych, mam jednu otazku.
preinstaloval som si MSTS(mam jednu instalaciu a potom niekolko kopii, oznacenych Train simulator 2, 3 atd...kde mam rozne trate), hodil som ho na iny disk, ale nemozem rozbalit aktivitu, napriek tomu, ze dany MSTS mam oznaceny ako Train Simulator a nie trebars Train Simulator 2 alebo 3 - napriek tomu mi tsunpack vypisuje nieco v zmysle, ze potrebuje trat 321 UID321...