Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zde zlobí ruční zadávání. Takže to udělej takto: Zadej hodnotu 40 Km/h a pak pomocí šipek hodnotu navyš na 41 a hned zase sniž na 40. Ulož a mělo by to fungovat.

Tommy66 napsal:
Davidus napsal:
Zdravím. Mám menší problém s aktivitou, kterou se pokouším vytvořit. O co jde. Přijedu s elektrikou do Pardubic, kde budu provádět posun s dieslem, který je připravený na mé koleji. Přijedu, naťuknu na něj, přestoupím a chci pokračovat dál, ale na návěstidle červená a nepomáhá ani TAB. Za návěstidlem je hned vyhýbka a kousek za ní má udělaný otočný bod a dál trasa na posun. Posun končí tak, že ze zadu se napojím na vlak, kterým jsem přijel, pak bych měl přelézt zpět na elektriku a pokračovat dál na ČT. BIN mám ve verzi 1.7.072421
Jestli máš RB dělaný mezi několika výhybkama může to způsobit že jeho trasa nepůjde postavit a tudíž neprojedeš ani přes TAB.Zkus posunout RB až za poslední výhybku.

Problém bude jinde, protože mezi vyhýbkama je dost velká vzdálenost, možná 100 m. Když jsem trasu udělal tak, že jsem po nastoupení na druhou mašinu zajel za RBza vyhýbku a pak na jinou kolej, kde byl konec trasy, vše v poho, když jsem ale udělal komplet trasu, opět stopka a konec.

Tak to bude mít za následek některá z činností které na určené koleji později provádíš - například připojení nebo jiný RB.MSTS někdy dokáže věci....!

Prosim o pomoc pri načítani aktivity mi vypíše hlášku: Selhala inicializace manažeu aktivity. Neviete mi náhodou poradiť čo s tým?? ďakujem

Tvořím aktivitu do trati Luhačovice, ale nefungují mi vyčkávací body, takže traffic který má na určitém místě čekat jede dál a zmizí, při tom v activity editoru vyčkávací bod bod do trasy trafficu dám. Bin mám poslední. Nemohl by mi někdo říct co s tím ?

Můžeš prosím blíže specifikovat použití konkrétního bodu u nějaké konkrétní trasy a vlaku? Podle toho co píšeš by se mohlo jednat o situaci, kdy je vyčkávací bod kousek za začátkem trasy a traffic vlak tak "nestihne" zastavit a časový bod přejede.

Kank napsal:
Můžeš prosím blíže specifikovat použití konkrétního bodu u nějaké konkrétní trasy a vlaku? Podle toho co píšeš by se mohlo jednat o situaci, kdy je vyčkávací bod kousek za začátkem trasy a traffic vlak tak "nestihne" zastavit a časový bod přejede.
Děkuji za radu, prodloužil jsem trasu trafficu a vše funguje jak má.

Týmto túto "všeobecnú" diskusiu ukončujem. Polytematické vlákna o desiatkach stránok odoberajú efektitivu hľadaniu a zbytočne zneprehľadňujú. V ďalších diskusiách pokračujte v príslušných tematických vláknach. Toto vlákno bude medzi tieto vlákna priebežne prerozdeľované. Ďakujem za pochopenie.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře