Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tommy66 napsal:Jestli máš RB dělaný mezi několika výhybkama může to způsobit že jeho trasa nepůjde postavit a tudíž neprojedeš ani přes TAB.Zkus posunout RB až za poslední výhybku.Davidus napsal:Zdravím. Mám menší problém s aktivitou, kterou se pokouším vytvořit. O co jde. Přijedu s elektrikou do Pardubic, kde budu provádět posun s dieslem, který je připravený na mé koleji. Přijedu, naťuknu na něj, přestoupím a chci pokračovat dál, ale na návěstidle červená a nepomáhá ani TAB. Za návěstidlem je hned vyhýbka a kousek za ní má udělaný otočný bod a dál trasa na posun. Posun končí tak, že ze zadu se napojím na vlak, kterým jsem přijel, pak bych měl přelézt zpět na elektriku a pokračovat dál na ČT. BIN mám ve verzi 1.7.072421
Děkuji za radu, prodloužil jsem trasu trafficu a vše funguje jak má.Kank napsal:Můžeš prosím blíže specifikovat použití konkrétního bodu u nějaké konkrétní trasy a vlaku? Podle toho co píšeš by se mohlo jednat o situaci, kdy je vyčkávací bod kousek za začátkem trasy a traffic vlak tak "nestihne" zastavit a časový bod přejede.