Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:V zásade nutné úpravy zodpovedajú premenovaniu vozidla.
Musíš premenovať všetky súbory tak ako to chceš mať, potom potrebuješ v .sd súbore zmeniť na treťom riadku názov .s súboru, tak aby zodpovedal realite, v .eng a .wag súboroch musíš upraviť riadky Wagon a Engine (jedno je tam 2x, zapána nespomeniem, ktoré) aby zodpovedali novému názvu .eng a takisto riadok shape tak aby zodpovedal novému názvu .s súboru. No a finálne musíš rozkompilovať .s súbor a zmeniť v ňom názvy textúr (.s súbor je dlhý, príslušné názvy sú spravidla cca v tretine (poznáš to podľa toho, že sa zrazu zmení veľkosť odsadenia, tak na začiatku zhruba sú tie riadky) tak aby zodpovedali názvom ACE súborov ...
Čouda napsal:JOHNZ napsal:V zásade nutné úpravy zodpovedajú premenovaniu vozidla.
Musíš premenovať všetky súbory tak ako to chceš mať, potom potrebuješ v .sd súbore zmeniť na treťom riadku názov .s súboru, tak aby zodpovedal realite, v .eng a .wag súboroch musíš upraviť riadky Wagon a Engine (jedno je tam 2x, zapána nespomeniem, ktoré) aby zodpovedali novému názvu .eng a takisto riadok shape tak aby zodpovedal novému názvu .s súboru. No a finálne musíš rozkompilovať .s súbor a zmeniť v ňom názvy textúr (.s súbor je dlhý, príslušné názvy sú spravidla cca v tretine (poznáš to podľa toho, že sa zrazu zmení veľkosť odsadenia, tak na začiatku zhruba sú tie riadky) tak aby zodpovedali názvom ACE súborov ...
Mám jeden problém. když chci otevřít .s soubor ve wordu nebo jiném textovém editoru tak mi to místo písmen píše klikyháky. Porad mi prosim co s tím. Děkuju
Čouda napsal:Děkuji, ale mám ještě jeden problém. Koukal jsem na návod na jakési stránce (už si ji nepamatuju) a nevim si rady s uložením textového souboru jako .bat Asi sem na to lama. Prosím napiště jak to převádíte vy (pokud možno jako pro debila pač to jinak nepochopim) ještě jednou děkuju
A co zkusit použít masku (*.*) - ale bacha......eng musí být jako TXT soubor v UNICODE kódování...ne že ho uložíš jako DOC dokument, ikdyž se bude tvářit jako eng....Čouda napsal:dík za radu ale má to malej háček. ve wordu není uložit jako "všechny soubory"
Čouda napsal:dík za radu ale má to malej háček. ve wordu není uložit jako "všechny soubory"
Čouda napsal:už jsem pokročil. Vím jak udělat .bat soubor ale když to spustím nic se nestane
Miran napsal:Čouda napsal:už jsem pokročil. Vím jak udělat .bat soubor ale když to spustím nic se nestane
dej si na další řádek v bat souboru příkaz pause.
To potom se ti to okno samo neztratí a uvidíš tam případnou hlášku od ffeditu proč nic neudělal.
takže bat bude vypadat nějak takto
ffeditc_unicode 363163.s /o:363163.s
pause
..nějaký blbí kecy ???Čouda napsal:Miran napsal:Čouda napsal:už jsem pokročil. Vím jak udělat .bat soubor ale když to spustím nic se nestane
dej si na další řádek v bat souboru příkaz pause.
To potom se ti to okno samo neztratí a uvidíš tam případnou hlášku od ffeditu proč nic neudělal.
takže bat bude vypadat nějak takto
ffeditc_unicode 363163.s /o:363163.s
pause
Zase pokrok udělal jsem to podle toho návodu co psal Robo zkoušel jsem to podle tebe a prozměnu mi to vyfluslo v DOSovým okně nějaký blbí kecy který se týkaly zadávání cesty kam se to bude ukládat a jestli se to má zkomprimovat(vše v EN jazyce), takže jsem z toho mírně rozčarovanej. eště se poohlídnu po tom grafickým zpracování programu, tedy pokud mi někdo nechce napsat kde ho stáhnu a ušetřit mi tak hledání![]()
Určitě děláš něco blbě! Jen se doklikám k *.s souboru a okamžitě to nabídne cestu pro uložení i s aktivací tlačítka.Čouda napsal:Stahl jsem si ten program jak psal Johnz.Po vložení cesty k *.s souboru se mi nabídne i cesta kam to uložit ve formátu *.txt, ale už se nezaktivuje tlačítko ok. Sem asi lama ještě si s tím pohraju, ale nivim nevim. Že já vůl sem se pouštěl vůbec do toho reskinu....![]()
bob57_cz napsal:Určitě děláš něco blbě! Jen se doklikám k *.s souboru a okamžitě to nabídne cestu pro uložení i s aktivací tlačítka.Čouda napsal:Stahl jsem si ten program jak psal Johnz.Po vložení cesty k *.s souboru se mi nabídne i cesta kam to uložit ve formátu *.txt, ale už se nezaktivuje tlačítko ok. Sem asi lama ještě si s tím pohraju, ale nivim nevim. Že já vůl sem se pouštěl vůbec do toho reskinu....![]()