T
Posunovač
Zbyňku tam nešlo o jiné modely nebo o nějaké bezhlavé náhrady.Víš sám moc dobře,že můj trainset je jinak přeznačený než to co se používá pod názvem TBP.Každopádně jde jen o jiný název viz.příklad vozu řady Eas-u.V TBP se používá CD_Eas-u-plny nebo nějak podobně,ale já tentýž vůz se stejnými vlastnostmi mám pojmenovaný cd_Easu_u (ložený uhlím).Nejde o to,že bych autorem aktivity vlolené vozy záměrně a svéhlavě nahrazoval jiný.To nechávám stejné,neboť je mi jasné,když za dvou-osý dám čtyř-osý nákladní vůz změní se mi i délka vlaku a s tím mohu zadělat rovnou na problém,protože se tak změní i celá délka vlaku.
To,že jsem označování TBP nazval chaotickým vychází z toho,že v TBp jsou namíchané různé systémy označování.Jednou je tam pomlčka,podruhé podržítko,jednou je název ve složce 151xxx.eng,v té samé složce cd_151xxx.eng a těch příkladů se dá najít více.Buď bych to udělal tak nebo tak ,ale takové mixy mi nevyhovují.Tím však nehodlám naznačit to,že budu někdě propagovat svoje značení.To jsem zkusil a okamžitě jsem byl nařčen ze šíření muzea a proto mne to již dávno přešlo.
To,že jsem označování TBP nazval chaotickým vychází z toho,že v TBp jsou namíchané různé systémy označování.Jednou je tam pomlčka,podruhé podržítko,jednou je název ve složce 151xxx.eng,v té samé složce cd_151xxx.eng a těch příkladů se dá najít více.Buď bych to udělal tak nebo tak ,ale takové mixy mi nevyhovují.Tím však nehodlám naznačit to,že budu někdě propagovat svoje značení.To jsem zkusil a okamžitě jsem byl nařčen ze šíření muzea a proto mne to již dávno přešlo.