Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Update aktivít !

Na dowload tu pre Vás mám posledné 3 aktivity (ostatné sú zmazané, viď tabuľka na mojom webe.Aktivity mám ešte ale v zálohe, takže ak by sa nejaký autor predsa len rozhodol svoju aktivitu (aktivity) opraviť stačí poslať e-mail).Konkétne ide o aktivity:

1. Jakub Tandler - Os 4543
2. Roman Šubrt - Os 9330
3. Roman Trantina - Os14605

Aktivity si môžete sťiahnuť aj priamo na webe, a sú obsiahnuté aj v balíčku aktivít Activitypack_71bptrat.zip

Update aktivity !

Kebarko opravil aktivitu "Šlachtičná".Boli prevedené nasledujúce zmeny:

1. Prerobenie trasy tak aby sa pripájalo iba na zadné spriahadlo.
2. Do väčších staníc boli doplnené Low-poly modely vozňov
3. Vyladení traffic

K aktivite je potrebné sťiahnuť si nasledovné vozne ktoré niesú súčasťou Trainsetu BP.

1. ČSD Da
2. ČSD Cai - model (1024)
3. ČSD Cai - chovanie (30 cm)
4. ČSD Dsd a Ce
5. Low-poly

Aktivitu si môžete sťiahnuť aj priamo na webe, aktivita bola uverejená 23.11.2005

Mirec napsal:
Update aktivity !

3. Vyladení traffic

K aktivite je potrebné sťiahnuť si nasledovné vozne ktoré niesú súčasťou Trainsetu BP.

1. ČSD Da
4. ČSD Dsd a Ce
5. Low-poly

Aktivitu si môžete sťiahnuť aj priamo na webe, aktivita bola uverejená 23.11.2005
Stahnul jsem jsi jej a nic..nejde spustit.

Já aby se ty vozy stáhly tak musím dát uložit soubour kliknutím pravého tlačítka na odkaz, jinak se mi to stáhne někam do ...(domyslete si kam :D )

122 030-0 napsal:
Mirec napsal:
Update aktivity !

3. Vyladení traffic

1. ČSD Da
4. ČSD Dsd a Ce
5. Low-poly

Pokud je máš stažené a umístěné v trainset-u zkoušel jsi si to projet přes Con Builder nebo Activity Analysis?Jistě ti tam ještě něco schází tak se na to mrkni a jistě ti to pak pojede tak jak má.

742.041 napsal:
122 030-0 napsal:
Mirec napsal:
Update aktivity !

3. Vyladení traffic

1. ČSD Da
4. ČSD Dsd a Ce
5. Low-poly

Pokud je máš stažené a umístěné v trainset-u zkoušel jsi si to projet přes Con Builder nebo Activity Analysis?Jistě ti tam ještě něco schází tak se na to mrkni a jistě ti to pak pojede tak jak má.
No to je mi jasny :o ale kdyz si stahnu tu aktivitu tak se mi vubec nezobrazi v train store spustit jako by ta aktivita nebyla na tuto verzi delana, ale pro pripad si to radsi prekontroluji nahoda je blbec :lol: :lol:

122 030-0 napsal:
Mirec napsal:
Update aktivity !

3. Vyladení traffic

1. ČSD Da
4. ČSD Dsd a Ce
5. Low-poly

Hele chlape a máš ji vůbec rozbalenou, nebo si jenom ten stáhnutý soubor *.apk zkopíroval do souboru Activities???

ad Kuba - Podle toho co píše,je aktivita určitě zabalená.
Tu aktivitu musíš nejdřív rozbalit,je tady vlákno přímo o těchto problémech,tak se tam podívej... :lol:

Petr Novák napsal:
Tu aktivitu musíš nejdřív rozbalit,je tady vlákno přímo o těchto problémech,tak se tam podívej... :lol:
Ne tak hlupy nejsem :D :D :D proste jsem ji nainstaloval pak jsem prekontoloval na conbuilderu par veci mi tam chybelo ale to jsem doplnil no a pak jsem ji chtel spustit v train store, zobrazena tam je, ale to policko pustit nikaj. Zkusim ji znovu stahnout tu aktivitu a vyzkouset to.

122 030-0 napsal:
Petr Novák napsal:
Ne tak hlupy nejsem :D :D :D proste jsem ji nainstaloval pak jsem prekontoloval na conbuilderu par veci mi tam chybelo ale to jsem doplnil no a pak jsem ji chtel spustit v train store, zobrazena tam je, ale to policko pustit nikaj. Zkusim ji znovu stahnout tu aktivitu a vyzkouset to.
Tak ju rozbaľ a skús priamo spustiť MSTS (nie cez TS!) či bude v ponuke.Ohľadom chýbajúcich vozidiel - všetko (okrem hore uvedených vozidiel) je z TBP!

Mirec napsal:
122 030-0 napsal:
Petr Novák napsal:
Tak ju rozbaľ a skús priamo spustiť MSTS (nie cez TS!) či bude v ponuke.Ohľadom chýbajúcich vozidiel - všetko (okrem hore uvedených vozidiel) je z TBP!
Tak uz mi to jde :D :D :D :D :D :D nevim vcem byla chyba ale v ts se mi nezobrazila lokomotiva ikdyz jsem si ji nahral a opravil con ale jinak jsem rad ze to uz jde.:D

Šlechtična

Pokud spustím aktivitu přes Train Store, tak mi TS hlásí chybu, kterou blíže nespecifikuje, ale aktivita normálně naběhne a jede. Kontroloval jsem ji ještě přes Activity Analysis, ten ale nenašel chybu žádnou. Zkoušel jsem ji ještě v editoru, taky žádná chyba. Tak ji zkusím projet, jestli se ještě něco nevyvrbí během provozu.

Re: Šlechtična

Boby napsal:
Pokud spustím aktivitu přes Train Store, tak mi TS hlásí chybu, kterou blíže nespecifikuje, ale aktivita normálně naběhne a jede. Kontroloval jsem ji ještě přes Activity Analysis, ten ale nenašel chybu žádnou. Zkoušel jsem ji ještě v editoru, taky žádná chyba. Tak ji zkusím projet, jestli se ještě něco nevyvrbí během provozu.

Takže jsem aktivitu zajel a žádná chyba se neukázala. Asi to je nějaká maličkost, nebo to vůbec není pravda.
Ale stálo to za to. Mise určitě patří mezi špičku. Hromada událostí a slušný traffic. Taky mi to pětkrát padlo, ale při tak hustém trafficu a ještě s párou není divu. Akorát si myslím, že z Dlouhé Třebové se už jízdní řád nedá dodržet, alespoň mě se to nepovedlo, proto jsem se taky dočkal nepříjemného překvapení a ze Svitav jsem musel znovu a hezky svižně i za cenu překročení rychlosti. Taky jsem měl obavy, že mi dojde voda, ale to se naštěstí nestalo.

jen sem se chtel zeptat,jestli nekdo nevite kde predjizdi EC 75 rychlika 705????,protoze v jízdním radu to vychazi ze to écéčko ho předjede,mam tuseni ze v pardubich ale proto se chci zeptat,Diky

DEJV00 napsal:
jen sem se chtel zeptat,jestli nekdo nevite kde predjizdi EC 75 rychlika 705????,protoze v jízdním radu to vychazi ze to écéčko ho předjede,mam tuseni ze v pardubich ale proto se chci zeptat,Diky

Podle sešiťáku(2006) má R 705 Chodovar pobyt v Pardubicích 13 minut s příjezdem v 11.17 h.Za ním do Pardubic přijíždí EC 75 v 11.21 s pobytem 1 minutu,takže tady dojde za normálních podmínek k předjetí.....

Aktivita Šlechtična

Takže moje závěry...delete from my PC..Důvod?

Než se mi povede se vyhrabat z Prahy tak aktivita asi 5x spadla a s ní samozřejmě celý MSTS. Při šestém pokusu, kdy stojim na červenou nad Libní a čekám na protijedoucí trafic, mi z čista jasna vyskočí hláška "Úkol ukončen - vlak vykolejil !!" Na to fakt nemám nervy.

Back
Nahoře