Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Re: Aktivita Šlechtična

Amazon napsal:
Takže moje závěry...delete from my PC..Důvod?

Než se mi povede se vyhrabat z Prahy tak aktivita asi 5x spadla a s ní samozřejmě celý MSTS. Při šestém pokusu, kdy stojim na červenou nad Libní a čekám na protijedoucí trafic, mi z čista jasna vyskočí hláška "Úkol ukončen - vlak vykolejil !!" Na to fakt nemám nervy.

Mě se to povedlo na třetí pokus, tam musíš couvnot. Nečekej na hlášku. Najížděl jsem přesně, ale nebylo to nic platné. Ten EC Tě doufám předjel.
A nezapomeň vypnout stíny kvůli Spořitelně ikdyž v tomhle místě by to vadit nemělo.

Jo EC mě předjel v pohodě, tam problém nebyl. Holt jí tedy ještě jednou zkusim s tim couvnutím. Stíny mám vypnutý trvale.

Update aktivít !

Opravil som všetky aktivity pre verziu 72.

Prevedené zmeny -

1. Oprava chybných paths
2. Výmena 4 con súborov, v ktorých boli nočné engy
3. Dodaná nová verzia R 970 od Jozefa Karleca - vymenená loko hráča, dodaní traffic apod.

Sťahujte tu

Aktivita 970

Jel jsem teď aktivitu R 970 a z Opatovic n. L. po projetí návěstidla z odbočky nezmizí rychlost 40Km a až po vjezd do Rosic n. L. se nedá jet rychleji a tím pádem se do všech stanic se příjíždí pozdě.Nevím kde je chyba.

Re: Aktivita 970

Matýsek napsal:
Jel jsem teď aktivitu R 970 a z Opatovic n. L. po projetí návěstidla z odbočky nezmizí rychlost 40Km a až po vjezd do Rosic n. L. se nedá jet rychleji a tím pádem se do všech stanic se příjíždí pozdě.Nevím kde je chyba.

Tak nejsem v tom sám, v aktivitě žádné omezení nemám, naštěstí trafik čeká až dojedeš.

To bude chyba v rychlostníku, protože jinak by se 40 zrušila nejdál v Čeperce na oddíle. Já projel svou novou aktivitu, ale Opatovice jedu po rovné koleji a mám tam stále 100. Asi se to ruší při jízdě bokem rychlostníkem do Opratovické elektrárny. V každém případě dám za Opatovice na obě strany skrytý rychlostník 100km/h. (Při jízdě z Praskačky by se současně jelo 80 až do Rosic a obráceně z Opatovické elektrárny 40 až do Hradce Králového). Kdo to umí si v editoru tyto rychlostníky provizorně doplňte. Pak vydám opravnou aktualizaci, kde všechny připomínky budou odstraněny. Takže pište dál, kde je nějaký problém.

Našiel som pár chýbajúcich stĺpov TV:

1.Oblúk pred zastávkou Pardubice Opočínek (v smere od Pardubíc hl.n.)

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/opocinek.gif

2.Oblúk pred zastávkou Pardubice Černá za Bory (v smere od Pardubíc hl.n.)

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/pardubicky.gif

3.Stanica Řečany nad Labem

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/recany_1.gif

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/recany_2.gif

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec, on to někdo ukradl a odevzdal do kovošrotu. To bylo nějakého materiálu, hlavně v Řečanech. Už je to OK, opraveno.
Fajn, to ma teší ... :wink: Ešte bolo pár miest kde chýbali TV, ale teraz si nespomeniem presne kde.Ak pôjdem okolo odfotím a hodím screen.

Mirec napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Mirec, on to někdo ukradl a odevzdal do kovošrotu. To bylo nějakého materiálu, hlavně v Řečanech. Už je to OK, opraveno.
Fajn, to ma teší ... :wink: Ešte bolo pár miest kde chýbali TV, ale teraz si nespomeniem presne kde.Ak pôjdem okolo odfotím a hodím screen.

- Ja som si tak dávnejšie všimol, že stĺpy trakčného vedenia chýbali medzi českou Třebovou a Dlouhou Třebovou ( ? ). Neviem či to bola iste tá Dlouhá Třebová ale viem, že to bolo v okolí ČT. Ale bolo to dávno, mohla to byť ešte aj aktualizácia bp70 .

Os 5021

Chtěl bych se optat, zda-li někdo jel moji aktivitu Os 5021 Kolín - Česká Třebová ? Nejde mi o její hodnocení, ale jeden z uživatelů mi psal, že se mu v Kolíně nepřehazují výhybky, mně to funguje normálně.

Re: Os 5021

Tomes napsal:
Chtěl bych se optat, zda-li někdo jel moji aktivitu Os 5021 Kolín - Česká Třebová ? Nejde mi o její hodnocení, ale jeden z uživatelů mi psal, že se mu v Kolíně nepřehazují výhybky, mně to funguje normálně.

Já jsem ji jel pod BP71 a vše bylo vpořádku. Galán se choval taky korektně. Obě se mě líbily, ale na BP72 jsem je nezkoušel.

Díky za zprávu, já je taky pod BP72 nezkoušel, ale tam by chyba být neměla, v Kolíně se snad s ničím nehýbalo

Update aktivít !

Jozef Karlec upravil pár aktivít -

1. R 970 - upravené časy traffic
2. Ranný motorák
3. Pn 69556 - upravený consists hráča

Aktivity sú obsiahnuté v updatovanom balíčku aktivít Activitypack_72bptrat.zip

Tomes napsal:
Díky za zprávu, já je taky pod BP72 nezkoušel, ale tam by chyba být neměla, v Kolíně se snad s ničím nehýbalo
Já jsem si aktivitu před chvílí nainstaloval. Mám BP72. Aktivita mi nejse spustit. Při načítání mě to pošle k Bilovi. V okamžiku kdy to píše: nastavuji simulátor... Pak jsem zkoušel spustit to se stejnou soupravou, ze stejného startovacího bodu jen na volnou jízdu a to se spustí. Tak nevím.

Os 5021

Karel napsal:
Tomes napsal:
Já jsem si aktivitu před chvílí nainstaloval. Mám BP72. Aktivita mi nejse spustit. Při načítání mě to pošle k Bilovi. V okamžiku kdy to píše: nastavuji simulátor... Pak jsem zkoušel spustit to se stejnou soupravou, ze stejného startovacího bodu jen na volnou jízdu a to se spustí. Tak nevím.
Máš pravdu, nešlo to, asi byla změna v Pardubicích na 1A nástupišti, byl tam chybný path, už je to opraveno a aktivita je v souladu s BP72

Re: Os 5021

Tomes napsal:
Máš pravdu, nešlo to, asi byla změna v Pardubicích na 1A nástupišti, byl tam chybný path, už je to opraveno a aktivita je v souladu s BP72
Tuším sa tam krátil perón ... V jednej aktivite bol tiež pat chybný v tomto mieste.BTW, p.Šemora upozorňoval autorov aby paths v tomto mieste skrátili, nakoľko bol perón dlhší ako v reále a preto sa skracoval.

Omlouvam se moderatorum, omylem jsem tento prispevek napsal do sekce "burza", priste si dam pozor. Zkousel jsem aktvitu R 708 a v Chocni me to poslalo smer Hradec. Pochybuju ze to byl autoruv zamer. Ma nekdo stejnou zkusenost?

Back
Nahoře