Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

alcapone napsal:
Ppoolllle mám otázečku, jak je to s toleranci RB, jak hodně daleko ho mohu přejet a začít couvat. Při solo, to jde, ale když připojím vagóny, tak ta tolerane je okolo jednoho metru, a to je dost málo. Zápasím s ním v HK na Orlici. Je to jediný problém, který mě zdržuje od vydání opravené aktivity.

Tak jsem ten RB vyřešil, jedu poslední test a zítra je venku, ale je potřeba si stáhnout eng od ZSR na bobinu - http://csd.webzdarma.cz bez něho se aktivita rozhodí a ještě potřebujete od Vrbana 854; 043 a 730, které jsou na http://vrbam.ic.cz/msts/index.php

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Oravena aktivita motoráku Pardubice-Moravany-Pardubice. Trainset BP a Bin 1,6.

R750-Orlice přidán na web, běhá pod binem 1,6.

http://karlecj.sweb.cz/BP
Tak jsem ji zkusil...zacalo to velmi dobre ale kdyz uz jsem na trati z chocne do hradce tak na jedne z nechranenych prejezdu mi vyskocilo ukol ukoncen ze jsem nedal varovny signal a rikam si coze houkam piskam a jeste to je malo? Nezda se vam to divne?? :(

122 030-0 napsal:
alcapone napsal:

Tak jsem ji zkusil...zacalo to velmi dobre ale kdyz uz jsem na trati z chocne do hradce tak na jedne z nechranenych prejezdu mi vyskocilo ukol ukoncen ze jsem nedal varovny signal a rikam si coze houkam piskam a jeste to je malo? Nezda se vam to divne?? :(

Jo tak to je známý, tam jsou v křoví schovaní cviční Paukner se Zajíčkem a jak nezahoukáš, tak z mašiny dolů!!! :lol:
Ale vážně, houkat musíš když jedeš kolem pískáčku a kousek za ním. Jo a za houkání se považuje houkačka ovládaná mezerníkem, nikoliv píšťala ovládaná kl. "B", pokud ji mašina má definovanou.

Miran napsal:
122 030-0 napsal:
alcapone napsal:

Jo tak to je známý, tam jsou v křoví schovaní cviční Paukner se Zajíčkem a jak nezahoukáš, tak z mašiny dolů!!! :lol:
Ale vážně, houkat musíš když jedeš kolem pískáčku a kousek za ním. Jo a za houkání se považuje houkačka ovládaná mezerníkem, nikoliv píšťala ovládaná kl. "B", pokud ji mašina má definovanou.
Ok budu si davat vice pozor jak houkam. :)

Tak uz jsem to odjel cely, no skoro cely pac jsem mel spozdeni a pred libni na me baflo pendolino :D :D :D :D ale zitra si to da znovu a poradne . Tato aktivita velmi dobra az me z toho boly zada jak jsem byl furt ve strehu. Jen tak dal.

Jojo, byl jsi trošku pomelej, musíš dohánět spoždění, máš stát už v Libni, držel jsem to na 119 nebo 89 a dojel jsem do Libně před pendolínem. Pokud, ale nepoužíváte novej eng, tak se vám může stát tento problém.

Na web jsem dal opravenej náklad, tak snad už to bude v pohodě.

122 030-0 napsal:
Tak uz jsem to odjel cely, no skoro cely pac jsem mel spozdeni a pred libni na me baflo pendolino :D :D :D :D ale zitra si to da znovu a poradne . Tato aktivita velmi dobra az me z toho boly zada jak jsem byl furt ve strehu. Jen tak dal.
No já jsem měl potíže už pri posunu vyjel jsme zdepa az na vyhybky ale pak se mi nepostavila trat na vozy...

klimi napsal:
122 030-0 napsal:
No já jsem měl potíže už pri posunu vyjel jsme zdepa az na vyhybky ale pak se mi nepostavila trat na vozy...

Málo jsi brzdil, při sólo brzdím lokomotivní brzdou.

alcapone napsal:
Jojo, byl jsi trošku pomelej, musíš dohánět spoždění, máš stát už v Libni, držel jsem to na 119 nebo 89 a dojel jsem do Libně před pendolínem. Pokud, ale nepoužíváte novej eng, tak se vám může stát tento problém.

Na web jsem dal opravenej náklad, tak snad už to bude v pohodě.
Pouzivam novy eng ale ono hodne taky brzdi to ze kdyz je stahovacka tak nez nakrokuju dolu a pak nahoru tak to abych sel co nejdriv koupit novou klavesnici :D :D :D ... pak me zbrzdilo to kdyz jsem najizdel na vozy, jeste neni odhad, a snazil jsem se jezdit podle realu ikdyz nevim jak se jezdi podle realu ale zkousim to :D:D:D:D:D:D:D:

před stahovačkou asi 200m je upozornění, jinak nedržím klávesu při krokování, ale rychle do ní klepu. Pomůže i stáhnout zběrač, místo vypnutí proudu, které v MSTS nejde vypnout.

Prosím všechny, kteří můžou, zda by vyzkoušeli kratičkou akci (5 minut) z připravované aktivity a sdělili, jestli proběhla v pořádku nebo došlo k pádu. Funkční pod BP a Bin 1.6.1. Jedná se o napojení na soupravu v Zaječí a následný odjezd směr Velké Pavlovice.
http://msts.web2001.cz/download/test.apk
POZOR: Při změně stanoviště dojde k vynulování rychlostního limitu, takže buď proveďte trik s přestupem tam a zpět nebo jeďte ten kousek k návěstidlu rychlostí do 5km/h. Zajímá mě hlavně to napojení, zda má smysl v tomto směru dále pokračovat.

Tak to je dobré. Znamenalo by to, že se dá bezpečně připojit na traffic. Jsem zvědav na další reakce. A toho fíru jsi zpucoval správně. :D

Takže jsem provedl něco přes deset testů s tímto výsledkem.

- při jakémkoliv jiném pohledu než pohled 1 (t.j. 2, 3 či 6 a i při vyklonění z okýnka kabiny) dojde v okamžiku najetí k pádu
- i při najíždění z pohledu 1 je nutno najíždět velmi opatrně, při rychlosti okolo 1,8km/hod a víc již toto simulátor nezvládne a padne
- dvě spojení byla úspěšná, přičemž jednou jsem s vlakem i odjel. V obou případech jsem se přepnul na Gorilu stáhnout smeták, ve druhém případě přepnutí zpět do 731 sim opět nerozdýchal.

Z mého pohledu je toto řešení hodně nestabilní, sám jsem zvědavý na další názory a poznatky (budou-li ještě nějaká). :?:

bob57_cz napsal:
Kde končí path toho trf ? To jsi jej nechal zastavit na vyčkávacím bodu a zde se jej zmocnil ?
Jo, je to tak. Cesta pro traffic končí před odjezdovým návěstidlem a u peronu ho držím vyčkávacím bodem.

Bob napsal:
- při jakémkoliv jiném pohledu než pohled 1 (t.j. 2, 3 či 6 a i při vyklonění z okýnka kabiny) dojde v okamžiku najetí k pádu
Musím taky odzkoušet, jezdím jen na pohled 1.

Bob napsal:
- i při najíždění z pohledu 1 je nutno najíždět velmi opatrně, při rychlosti okolo 1,8km/hod a víc již toto simulátor nezvládne a padne
Já najížděl jakoukoliv rychlostí do 5km/h naprosto bez problémů. Právě mě překvapilo, že je celý simulátor stabilní a nepadá.

Bob napsal:
Z mého pohledu je toto řešení hodně nestabilní, sám jsem zvědavý na další názory a poznatky (budou-li ještě nějaká). :?:
Jsem také zvědav na další názory. Čím víc, tím líp. Pokud by to padalo velkému procentu uživatelů, tak nemá smysl pokračovat. Ale já jsem se bez problémů připojoval na různých místech po trati na různý lokomotivy. Jen je nutno dodržet jednu zásadní podmínku - připojovat se na traffic mimo trasu hráče (za otočným bodem). Jakmile ťuknu do trafficu v rámci mé trasy, tak okamžitě volám Billovi, ale takto mi to ani jednou nepadlo. Samo, že to má ještě i jiný mouchy, ale pokud by to padalo, tak nemá cenu je řešit.

Michal napsal:
Já najížděl jakoukoliv rychlostí do 5km/h naprosto bez problémů. Právě mě překvapilo, že je celý simulátor stabilní a nepadá.
Nedalo mi to a ještě jsem to zkoušel, bez přepínání pohledů, jen najíždění z pohledu 1. Pády nastávají někde nad 3,8-3,9 km/hod, jen jednou již při rychlosti 2,1. No, uvidíme, co další. A nehrňťe se do toho testování všichni :!:

Back
Nahoře