Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Michal: Vyskúšal som to s nasledujúcim výsledkom:
- pri prvom pokuse o spojenie došlo k pádu MSTS, ale možno preto, lebo som v nevhodný okamih stlačil F9, rýchlosť bola 1.27km/h.
- potom pripojenie bez problémov pri pohľade 1 a aj pri pohľade 1 - vyklonenie z okienka, rýchlosť 3-4km/hod.
- pri vonkajšej kamere 2 pri pripojovaní došlo k pádu simulátoru.
V okamihu pripojenie zhasne diaľkový reflektor na 350 a zdvihne sa predný zberač. :D .
Podľa mňa by to použiteľné bolo, ale 100% stabilita nebude a bude musieť byť zakázané používať iný pohľad ako 1 v okamihu spojenia. Po spojení bol pohľad 2 bez problémov.

nebulus napsal:
V okamihu pripojenie zhasne diaľkový reflektor na 350 a zdvihne sa predný zberač. :D .
Jo pravda, jak do ní drcneš, tak to simulátor bere, že jede na druhou stranu a přehodí sběrače a světla. :D

Ešte upresním, že pri prvom spustení "aktivity" som si kúsok pred nabehnutím na 350 spravil SAVE a ďaľšie pokusy som začínal nahratím z toho bodu.

Teď jsem to dozkoušel a povedlo se mi spojit jenom při pohledu 1.Povedlo se mi i přepnout do druhý lokomotivy a stáhnout smeták,ale při pokusu č.2 a pohledu č.2 mi MSTS řeklo jenom čus a zatuhlo.

Taky žádný problém. Připojoval jsem se rychlostí kolem 4Km/h a šlo to dobře, žádný pád se nekonal a to ani když jsem dal venkovní pohled.

Ahoj, zkoušel jsem to 5x, z toho dvakrát z vnějšího pohledu a taky jsem nezaznamenal žádnej problém

Vyskúšal som to s pohľadmi 1,2,3,4 a 6. Vždy bez problémov. Žiadny pád sa nekonal. Jediná chybička je, že sa vždy prehodí pantograf na Gorile.

Já jsem to zatím zkoušel při pohledu z okna. Taky bez problémů, ale potom se mi klávesou "B" spouštěla rychlobrzda. V kabině se pohyboval současně knoflík píšťaly i brzdič. Ale toto se mi stalo i u jiné mašiny za určitých okolností. Ale jinak OK

klimi napsal:
TAkže to znamená,že už mi se dalo teoreticky traffic spojit se soupravou hráče??

Klimi,
teoreticky jde úplně všechno, jen praxe bývá na hony vzdálená všem teoriím.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
klimi napsal:
TAkže to znamená,že už mi se dalo teoreticky traffic spojit se soupravou hráče??

Klimi,
teoreticky jde úplně všechno, jen praxe bývá na hony vzdálená všem teoriím.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo to je pravda.ja jsem to taky zkousel a slo to,ale jenom z cabvievu.Stáhl jsem pantograf,rozjel jsem se a Gorila hučela pořád :lol: :lol:

Tak teďkom sem se dostal ke kompu a vyzkoušel test od Michala a vše bez problémů . Icečko sem připojil a vyrazil směr Velké Pavlovice :) .

Naposled editoval moderátor:
Jinak pochopitelně se lokomotivě přivěšeného traffic vlaku bude "spouštět" kompresor po zastavení a při rozjezdu bude houkat, ale s tím se nedá nic dělat. Stejně jako u postrkové lokomotivy a vstupu na její stanoviště.

U mne pět pokusů a všechny s pádem a telefonátem do Redmondu. :mad: :mad:

Testnul jsem to v noci a bez potíží.Akorát se na ten traffic musí najíždět hodně opatrně.Při prvním pokusu jsem stačil dobrzdit jen na 4km/h a traffic jsem vykolejil.Druhý a následují další pokusy byly ok.

Díky všem za reakce. Já jsem včera taky provedl další serii testů. Výsledek je takový, že rychlostí do 4km/h se připojím bez problém z jakéhokoliv pohledu. Při rychlosti 4-5km/h občas dojde k pádu simulátoru. S vykolejením trafficu jsem se nesetkal. Co se týká klávesy B a rychlobrzdy, to je myslím chybka Binu, kde k tomuto jevu dochází při spojení elektrické a dieselové mašiny. A ještě ten smeták - možná by pomohlo, kdyby byla v engu nadefinovaná výchozí pozice dole. Možná by ho potom Gorila při připojení shodila. Ale nevím, netestoval jsem to.

Ja mám nastavenú východziu pozíciu pantografu dole, ale nemá to na to vplyv. Po pripojení sa pantografy prehodia.

Zkouška testu 5x bez pádu z toho 2x po rychlém rozjezdu s pískováním zaučinkovala zachranná brzda.

Tak jsem to taky testnul - připojení a následný odjezd (samozřejmě po stažení sběrače 350 :wink: ) naprosto bez problému. Gorile ale cvakají stykače i se smetákem dole :P

Miran napsal:
U mne pět pokusů a všechny s pádem a telefonátem do Redmondu. :mad: :mad:

Tak znova série dalších pokusů. Výsledek diametrálně odlišný. Jediné co musí být splněno je, že v okamžiku spojení musí být 731 ve výběhu, tzn. nesmí ani brzdit ani zrychlovat. Jinak následuje pád. Pokud se dodrží tato podmínka a rychlost do 4 km/h tak jsem z pohledu v kabině nezaznamenal problém. Co bylo příčinou těch neúspěchů při minulých testech nevím, možná jsem brzdil.

Back
Nahoře