Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Robo napsal:Kto hľadá, nájde ...
Amazon napsal:
Kladenske Sergeje 593 a 594Robo napsal:U Vrbama boli tuším dva T679.1 ...
Normalka, spousta loko ma volant, stare masiny maji volant vsechny, "rajcak" maji az novejsi loko.Čouda napsal:Uplně mě vodrovnal na stanovišti ten "volant", který připomíná volant ze žigula![]()
Vrbam napsal:...Spousta lidi si dela srandu, ze je to kvuli vyhybkam, aby na nich mohli zatacet.![]()
![]()
Cab z Vrůtockého Sergeje jsme nafotili s animacemi v Bratislave s TS Charliem....Čouda napsal:Chtělo by to naskinovat Veselský sergeje, problém je že nemám fotky a zrovna mám rozdělaný brejlovce (dvojičku 046, 049). Uvidím co z toho vzejde. Možná někdy v budoucnu nějakýho sergeje naskinuju. Jo a když už jsi psal o rybyčkách, tak mi děláš chutě..........
Zrovna sem vyzkoušel ten cab. Je pěknej, ale škoda že není českej či slovenskej
Martens napsal:Cab z Vrůtockého Sergeje jsme nafotili s animacemi v Bratislave s TS Charliem....Čouda napsal:Chtělo by to naskinovat Veselský sergeje, problém je že nemám fotky a zrovna mám rozdělaný brejlovce (dvojičku 046, 049). Uvidím co z toho vzejde. Možná někdy v budoucnu nějakýho sergeje naskinuju. Jo a když už jsi psal o rybyčkách, tak mi děláš chutě..........
Nevidím žádný důvod, proč by nemělo.....Čouda napsal:Martens napsal:Cab z Vrůtockého Sergeje jsme nafotili s animacemi v Bratislave s TS Charliem....Čouda napsal:Chtělo by to naskinovat Veselský sergeje, problém je že nemám fotky a zrovna mám rozdělaný brejlovce (dvojičku 046, 049). Uvidím co z toho vzejde. Možná někdy v budoucnu nějakýho sergeje naskinuju. Jo a když už jsi psal o rybyčkách, tak mi děláš chutě..........
Bude se dělat?
Čouda napsal:existuje animovaný cab? Uplně mě vodrovnal na stanovišti ten "volant", který připomíná volant ze žigula![]()