T679 - Sergej

Jó Sergej, kolik pak jich asi v MSTS jezdí v barvách ČSD, ČD, ŽSR? Já osobně mám tyto:
ČSD 781.039, 174, 383, 529
ČSD T679.1001, 138, 565, 593, 594, 600
ČD 781.448, 462, 529, 529(muzejní)
ŽSR 781.143, 366

pokud víte někdo ještě o nějakém jiném, prosím informujte mně kde se nachází. A jestli není veřejně přístupný zda jste ochotni jej zaslat emajlem. Carlos

No, ani se nechce věřit že je mám opravdu všechny!?

existuje animovaný cab? Uplně mě vodrovnal na stanovišti ten "volant", který připomíná volant ze žigula :D

Čouda napsal:
Uplně mě vodrovnal na stanovišti ten "volant", který připomíná volant ze žigula :D
Normalka, spousta loko ma volant, stare masiny maji volant vsechny, "rajcak" maji az novejsi loko.
Spousta lidi si dela srandu, ze je to kvuli vyhybkam, aby na nich mohli zatacet. :D :wink:

No taký volant s medzikruhom na ovládanie húkačky má asi len Sergej. Ja mám animované stanovište, tuším je v aktuálnom traisete BP. Ale je z ruského sergeja, takže sa na naše až tak nepodobá. A nemá ani ten povestný volant. :o

Vrbam napsal:
...Spousta lidi si dela srandu, ze je to kvuli vyhybkam, aby na nich mohli zatacet. :D :wink:

Problém je v tom že si to spousta lidí myslí. My sme si například dělali srandu že na sergeji musíš otočit kontrolerem 4x doloka abys vyřadil všech 15 stupňů :lol:

For Nebulus: zkusím ten cab. Snad to nebude až tak zle ruský

No nájdeš tam aj konzervu od ruských sardiniek Kilki. To bol za komančov úzky profil. Mal som ich rád, boli to také malé delikátne rybky.

Chtělo by to naskinovat Veselský sergeje, problém je že nemám fotky a zrovna mám rozdělaný brejlovce (dvojičku 046, 049). Uvidím co z toho vzejde. Možná někdy v budoucnu nějakýho sergeje naskinuju. Jo a když už jsi psal o rybyčkách, tak mi děláš chutě..........

Zrovna sem vyzkoušel ten cab. Je pěknej, ale škoda že není českej či slovenskej

Čouda napsal:
Chtělo by to naskinovat Veselský sergeje, problém je že nemám fotky a zrovna mám rozdělaný brejlovce (dvojičku 046, 049). Uvidím co z toho vzejde. Možná někdy v budoucnu nějakýho sergeje naskinuju. Jo a když už jsi psal o rybyčkách, tak mi děláš chutě..........

Cab z Vrůtockého Sergeje jsme nafotili s animacemi v Bratislave s TS Charliem....

Martens napsal:
Čouda napsal:

Cab z Vrůtockého Sergeje jsme nafotili s animacemi v Bratislave s TS Charliem....

Bude se dělat?

Čouda napsal:
Martens napsal:
Čouda napsal:

Bude se dělat?
Nevidím žádný důvod, proč by nemělo.....

Back
Nahoře