martin novy
Pokladník
U některých sergejů se vyskytuje odkaz na M62-001.cvf,kde se dá prosím stáhnout,ví to někdo??Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
martin novy napsal:U některých sergejů se vyskytuje odkaz na M62-001.cvf,kde se dá prosím stáhnout,ví to někdo??Díky
Chyba je pravděpodobně v tom, že celou kabinu náš v jiném adresáři, než v jakém jsou v cvf souboru nadefinované cesty pro jednotlivé ace textury.folcek napsal:Stáhl jsem si maďarskou kabinu do sergeje a po nainstalování, když spustím hru tak se mi místo kabiny objeví prázdné místo, co nstím mám dělat, nebo spíš kde je chyba?![]()
Tommy66 napsal:Proč maďarskou? Na trainsetu BP - http://msts.sinus.cz/show_files.php?Group=14 je animovaná kabina která se chová naprosto bez problémů.
Akože nie? Moja maďarská kabína na M62 je animovaná, akurát nemá nočné textúry.Tiež som to stiahol od Maďarov.Myslím že statická je tá v TBP.Tommy66 napsal:Ale není animovaná
folcek napsal:
- Martens:
Měl bych dotaz na ty, co se 781 jezdili - 781 má opakovač od LVZ na sloupku stejně jako je ten ruský? Protože co mám nafocený cab ze 781 z MDC, tak tam opakovač na stanovišti nebyl a bylo tam jenom jakési jakési torzo nosníku - předpokládám, že to je pro NO a to úplně ve spodní části středního sloupku těsně nad pultem.
Je to tak?[/list:u]
Ano sergeje měly návěstní opakovač na sloupku mezi okny.![]()
Taky tam není vše. Některé měly NO a jiné ne, stejně tak byly s požárníkem i bez či s obojím. Kdysi ( kolem 1976 ) jezdily na "Josefku" dvojmužně bez VZ s požárníkem ( fíra + pomocník ) a na záloze 4.levý/pravý zaskakoval Sergej ve stejné výbavě.folcek napsal:na sergejích.bilysklep je v náčrtku stanoviště na sloupku mezi okny napsané ukazatel zabezpečovače..
Tak to je v háji,Ronoath napsal:Proč jsou downloady sergejů staženy? U D/D již není nic, VrbaM potichoučku taky své nabízené skiny redukoval... Z čeho mám vybírat na Dvoukolejku? (na vlaky.net nic nefunguje...)
Akurát ŽSR 781 312, ale tú už tuším robí Čouda.Pikku napsal:Měl byste někdo fotografické podklady použitelné na textury pro T679 nebo 781 ?