T679 - Sergej

pegas napsal:
Mne to nechcelo stiahnúť ani keď som klikol na tú disketu, nemohol by tu niekto dať link priamo na stiahnutie toho cabu? Prípadne mi ho poslať? Díky...
Máš ho v pošte...

David Kodet napsal:
Nahoře pod adresou ti to píše,že to je nebezpečné stáhnout.Tak dej na to klikni a dej stáhnout.Je to žlutý rámeček.Ale mně se to po 6 minutách stáhlo a nelze to otevřít,píše to anglickej blábol
Kdy už se konečně naučíte přesně specifikovat problém i včetně případné hlášky - to je takový problém to opsat? Anglický blábol.....ježiš marjá......

Ale mám radu - s tím anglickým blábolem zkus hotline na lampárně dolu Dukla.....

Blábol:
Cannot open file:it does not appear to be a valid archive.
If you downloaded this file , try downloading the file again

David Kodet napsal:
Blábol:

Tak udělej co je tam napsáno. Kdybys aspoň uměl anglicky. To je dneska ve světě základ. :eek: Stáhni si to znovu. :!:

Naposled editoval moderátor:
train.msts napsal:
David Kodet napsal:
Blábol:

Tak udělej co je tam napsáno. Kdybys aspoň uměl anglicky. To je dneska ve světě základ. :eek: Stáhni si to znovu. :!:
Anglicky umět nemusí, to by se zeptal, ale jaksi, když neumí specifikovat problém - na tuto hlášku se dá reagovat hned - tohle není žádný blábol...tak snad příště.....

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
David Kodet napsal:
Martensi,je to tak,ale jsem línej to opsat(nechtělo se mi).Už to jde.
No problem - asi budeme líní (nebude se nám chtít) zase radit.....na co taky?

OK. Já jsem tak krásně línej..... Hlavně aby mne nepostihlo to jarní línání.... :lol: :lol: :lol:

Ahoj! neexistuje náhodou model sergeje bez tlumítka? Rád bych naskinoval jeden stroj, ale ten tlumič je taková překážka, že se na to asi vyprdnu

Čouda napsal:
Ahoj! neexistuje náhodou model sergeje bez tlumítka? Rád bych naskinoval jeden stroj, ale ten tlumič je taková překážka, že se na to asi vyprdnu

A čo tak tlmič skryť alfakanálom ? Pozrel som model cez SW a pod tlmičom pokračuje normálne strecha.

Robo napsal:
Čouda napsal:

A čo tak tlmič skryť alfakanálom ? Pozrel som model cez SW a pod tlmičom pokračuje normálne strecha.

To je sice pravda, ale musel by se posunout ten "hříbek" asi sání a vymodelovat dvě roury na střechu. Bohhužel to není tak jednoduché

Čo tak tam tie výfuky aspoň naznačiť ? Možno by sa aj našiel ochotný modelár, ktorý by to urobil ako freightamin.

Robo napsal:
Čo tak tam tie výfuky aspoň naznačiť ? Možno by sa aj našiel ochotný modelár, ktorý by to urobil ako freightamin.
Asi by to bylo nejlepší. Výfuky jako freightanim bych si dokázal vyrobit i sám. Jen nemám přesná foto. stačilo by foto střechy takového stroje, kde je viděl opravdu vše co se na střeše nachází. kdo je vlastně autorem modelu z TBP? A kdyby se našel nějaký hodný modelář na ty vůfuky, nezlobil bych se. děkuji

Pro Čoudu: ... sergej je skin na maďarský stroj M 62 autorského týmu "HFL Team MAV" ... info o tom je jak v engu, tak v souboru m62.txt ve složce cd_781 v TBP

To je bežná súčasť hnacích vozidiel MÁV, treba podotknúť že ten model robia v prvom rade na verziu svojich vozidiel, takže tým späťákom sa nečudujem ale bude to môcť ísť do alfy a hotovo.

Mě spíš vadí, že na čele není ta ozdobná chomovaná lišta. Možná že fungovala i jako madlo, popravdě jsem o tom i přesvědčen.

Back
Nahoře