nebulus
Pomocník strojvedoucího
Máš ho v pošte...pegas napsal:Mne to nechcelo stiahnúť ani keď som klikol na tú disketu, nemohol by tu niekto dať link priamo na stiahnutie toho cabu? Prípadne mi ho poslať? Díky...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš ho v pošte...pegas napsal:Mne to nechcelo stiahnúť ani keď som klikol na tú disketu, nemohol by tu niekto dať link priamo na stiahnutie toho cabu? Prípadne mi ho poslať? Díky...
Kdy už se konečně naučíte přesně specifikovat problém i včetně případné hlášky - to je takový problém to opsat? Anglický blábol.....ježiš marjá......David Kodet napsal:Nahoře pod adresou ti to píše,že to je nebezpečné stáhnout.Tak dej na to klikni a dej stáhnout.Je to žlutý rámeček.Ale mně se to po 6 minutách stáhlo a nelze to otevřít,píše to anglickej blábol
Díky moc ...nebulus napsal:Máš ho v pošte...pegas napsal:Mne to nechcelo stiahnúť ani keď som klikol na tú disketu, nemohol by tu niekto dať link priamo na stiahnutie toho cabu? Prípadne mi ho poslať? Díky...
David Kodet napsal:Blábol:
Cannot open file:it does not appear to be a valid archive.
If you downloaded this file , try downloading the file again
Anglicky umět nemusí, to by se zeptal, ale jaksi, když neumí specifikovat problém - na tuto hlášku se dá reagovat hned - tohle není žádný blábol...tak snad příště.....train.msts napsal:David Kodet napsal:Blábol:
Cannot open file:it does not appear to be a valid archive.
If you downloaded this file , try downloading the file again
Tak udělej co je tam napsáno. Kdybys aspoň uměl anglicky. To je dneska ve světě základ.Stáhni si to znovu. :!:
No problem - asi budeme líní (nebude se nám chtít) zase radit.....na co taky?David Kodet napsal:Martensi,je to tak,ale jsem línej to opsat(nechtělo se mi).Už to jde.
Martens napsal:No problem - asi budeme líní (nebude se nám chtít) zase radit.....na co taky?David Kodet napsal:Martensi,je to tak,ale jsem línej to opsat(nechtělo se mi).Už to jde.
Čouda napsal:Ahoj! neexistuje náhodou model sergeje bez tlumítka? Rád bych naskinoval jeden stroj, ale ten tlumič je taková překážka, že se na to asi vyprdnu
Robo napsal:Čouda napsal:Ahoj! neexistuje náhodou model sergeje bez tlumítka? Rád bych naskinoval jeden stroj, ale ten tlumič je taková překážka, že se na to asi vyprdnu
A čo tak tlmič skryť alfakanálom ? Pozrel som model cez SW a pod tlmičom pokračuje normálne strecha.
Asi by to bylo nejlepší. Výfuky jako freightanim bych si dokázal vyrobit i sám. Jen nemám přesná foto. stačilo by foto střechy takového stroje, kde je viděl opravdu vše co se na střeše nachází. kdo je vlastně autorem modelu z TBP? A kdyby se našel nějaký hodný modelář na ty vůfuky, nezlobil bych se. děkujiRobo napsal:Čo tak tam tie výfuky aspoň naznačiť ? Možno by sa aj našiel ochotný modelár, ktorý by to urobil ako freightamin.