bob57_cz
Učitel češtiny
Před chvílí jsem se vrátil od tchána, vezli jsme tam včera vnučku. Celou noc jsem mu dolaďoval msts - novinky. Byl potěšen, když jsem mu dodal i páry. Ptal se special na 475 111, na které osobně jezdil a naposledy ji vezl před důchodem z Plzně do Horažďovic při nějaké "slávě". Napřed byl při prvním pohledu velmi potěšen, ale když zajel kamerou blíže, tak prohlásil, že to není ona, že to bude nejspíš přemalované 1142. No koukal jsem jak puk! Pak vybalil rozumy a ukázal - koukej, má válečky, tady to má být hranaté a tady mají být klíny na nastavení (ojnice, rozvody..). Tak jsem mu ukázal i ostatní čoudy a skoro na každé našel něco vypůjčené odjinud. Hold, je to fíra (bývalý) z generace ještě přede mnou. A pak byla zátěžová zkouška: 8xB z Popradu nahoru, pro sichr jsme dali automatického topiče. Toho by okamžitě z mašiny vyhodil, protože do Svitu se musela 2x dělat pára. Pak jsme to zkusili jen s 5xB a tam už prohlásil, že je nějak blbě nastavená, protože moc žere, ikdyž ji šetří.
Brzdy přímo katastrofální, na jejich vlastnostech jsme se shodli oba.
Taky si všiml, že utíkají zvuky - těžký rozjezd, kola se sotva posunují, ale zvuk výfuku už udfukuje, jakoby to jelo 15-20. To bude asi kompromis msts nežešitelný.
Brzdy přímo katastrofální, na jejich vlastnostech jsme se shodli oba.
Taky si všiml, že utíkají zvuky - těžký rozjezd, kola se sotva posunují, ale zvuk výfuku už udfukuje, jakoby to jelo 15-20. To bude asi kompromis msts nežešitelný.