Tomes
Hradlař
ramelow napsal:poradi mi niekto kde najdem tieto subory?
cd_servis_stuj.wag
cd_servis_loze50m.wag
Stáhni si aktivitu od Michala Tučka, tam vše najdeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ramelow napsal:poradi mi niekto kde najdem tieto subory?
cd_servis_stuj.wag
cd_servis_loze50m.wag
Mohu se zeptat,k čemu to je?Tomes napsal:ramelow napsal:poradi mi niekto kde najdem tieto subory?
cd_servis_stuj.wag
cd_servis_loze50m.wag
Stáhni si aktivitu od Michala Tučka, tam vše najdeš.
Hohou.Tak to je fakt šikovný.DíkyPawlik napsal:Michal vymyslel takovou šikovnou vecičku, jako je např servis4 - neviditelný vůz, který se v určitém počtu zapřáhl před lokomotivu traficu a např. osobní vlak tak nezastavil až na konci nástupiště, ale u výpravní budovy.
To Michalovo "lože" je také vagón, ale vypadá jako kolejové lože bez kolejí, užitečné při výlukách. "Stůj" je postavička výpravčího, který zastavuje vlak praporkem na určeném místě. Například když je potřeba zastavit ve stanici dva vlaky čumáky proti sobě.
Myslím, že už nyní tohle není třeba, místo zastavení určí vyčkávací bod. Já to tak všude zavedl už v aktivitě Den Blbec. (Džordž a jeho MSTS BIN)Pawlik napsal:Michal vymyslel takovou šikovnou vecičku, jako je např servis4 - neviditelný vůz, který se v určitém počtu zapřáhl před lokomotivu traficu a např. osobní vlak tak nezastavil až na konci nástupiště, ale u výpravní budovy.
.
Mě tam ještě chybí Öbb_1116-200 a zssk_Eanos-drevo.Tu 753 mám sice jinak značenou ,ale to nevadí.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajed Kubovou vindobonu. Hledám vozidla do této aktivity.
740-879 unipetrol, OKD 753703,708 a PKPFalnsB
Tak Tauruse najdeš u Duusa, zssk_Eanos u Kebarka, PKPFalnsB tady http://andrzejlandrzej.strefa.pl a OKD a UNIPETROL to Ti neporadím, nevím o žádné stránce, kde by šly stáhnout.Matýsek napsal:Mě tam ještě chybí Öbb_1116-200 a zssk_Eanos-drevo.Tu 753 mám sice jinak značenou ,ale to nevadí.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajed Kubovou vindobonu. Hledám vozidla do této aktivity.
Je to škoda ,že ten PKPFalnsB mě nejde stáhnout a taky ,že nikde není ta 740. Nevadí ,nahradím to. Už se těším na projetí.Kuba napsal:Tak Tauruse najdeš u Duusa, zssk_Eanos u Kebarka, PKPFalnsB tady http://andrzejlandrzej.strefa.pl a OKD a UNIPETROL to Ti neporadím, nevím o žádné stránce, kde by šly stáhnout.Matýsek napsal:Mě tam ještě chybí Öbb_1116-200 a zssk_Eanos-drevo.Tu 753 mám sice jinak značenou ,ale to nevadí.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajed Kubovou vindobonu. Hledám vozidla do této aktivity.
Na těch polských stránkách musíš mít registraci aby sis to mohl stáhnout.Matýsek napsal:Je to škoda ,že ten PKPFalnsB mě nejde stáhnout a taky ,že nikde není ta 740. Nevadí ,nahradím to. Už se těším na projetí.Kuba napsal:Tak Tauruse najdeš u Duusa, zssk_Eanos u Kebarka, PKPFalnsB tady http://andrzejlandrzej.strefa.pl a OKD a UNIPETROL to Ti neporadím, nevím o žádné stránce, kde by šly stáhnout.Matýsek napsal:Mě tam ještě chybí Öbb_1116-200 a zssk_Eanos-drevo.Tu 753 mám sice jinak značenou ,ale to nevadí.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajed Kubovou vindobonu. Hledám vozidla do této aktivity.
Má.Nauč se s CB.Aktivita je to dobrá.A proč myslíš ,že modélaři dělaljí modely??Aby se využili.Ajemgud napsal:Taky jsem se moc těšil na tu aktivitu, ale když mi TS vyjel 25 chybějících položek, tak jsem si zoufal. Začal jsem různě shánět, ale stejně prostě asi 10 různých vozů a ty zmiňované 740 prostě nenajdu.![]()
To se na mě nezlob, ale má potom cenu vůbec publikovat takovoudle aktivitu?? :?
Ono jde spíš o to ,že je škoda když je taková dost dobrá aktivita a tvůrce tam dá jiné vozy než je napsáno. Vlastně ani tak nejde o ty vozy a loko ,jako o to ,že tam není odkaz na kde lze toto stáhnout. Já jsem ty 740 vyměnil za jiné a jde mi to.klimi napsal:Má.Nauč se s CB.Aktivita je to dobrá.A proč myslíš ,že modélaři dělaljí modely??Aby se využili.Ajemgud napsal:Taky jsem se moc těšil na tu aktivitu, ale když mi TS vyjel 25 chybějících položek, tak jsem si zoufal. Začal jsem různě shánět, ale stejně prostě asi 10 různých vozů a ty zmiňované 740 prostě nenajdu.![]()
Určitě dobrá je, o tom nepochybuji, ale jak píše Matýsek - autor by měl přikládat linky na stažení vozidel. Ono na netu se hladá dost blbě, tu na fóru se také hledá špatně, protože je tu spousta zbytečných vláken a je to celé šíleně nepřehledné. Nahradit vozidla si také dokáži, dělám to ručně v poznámkovém bloku, protože CB absolutně nechápu. Jenže jestli je nutno se naučit takovéto už "odbornější" práce s MSTS, tak pak by se měla značit aktivity dle "user friendly", tedy jestli to spustí i největší blbec, anebo to prostě musí mít člověk v paži. A nahrazovat 20 různých vozidel - to si fakt potom člověk rozmyslí, zda mu to za to stojí (mě jo, ale prostě tu 740 nevímklimi napsal:Má.Nauč se s CB.Aktivita je to dobrá.A proč myslíš ,že modélaři dělaljí modely??Aby se využili.
Ony ty 740 nejsou veřejné, byly na webu Filipa Havla, na druhou stranu je škoda je nevyužít kvůli tomu, že nejsou v TBP. Jak máš napsáno výše, změň si ji za jinou nebo požádej Kubu o zaslání, to není v rozporu s licencí.Ajemgud napsal:Určitě dobrá je, o tom nepochybuji, ale jak píše Matýsek - autor by měl přikládat linky na stažení vozidel. Ono na netu se hladá dost blbě, tu na fóru se také hledá špatně, protože je tu spousta zbytečných vláken a je to celé šíleně nepřehledné. Nahradit vozidla si také dokáži, dělám to ručně v poznámkovém bloku, protože CB absolutně nechápu. Jenže jestli je nutno se naučit takovéto už "odbornější" práce s MSTS, tak pak by se měla značit aktivity dle "user friendly", tedy jestli to spustí i největší blbec, anebo to prostě musí mít člověk v paži. A nahrazovat 20 různých vozidel - to si fakt potom člověk rozmyslí, zda mu to za to stojí (mě jo, ale prostě tu 740 nevímklimi napsal:Má.Nauč se s CB.Aktivita je to dobrá.A proč myslíš ,že modélaři dělaljí modely??Aby se využili.).
Je fakt, že 740 unipetrol nikde neseženeš, ještě mám i Viamont, na ten ale ješte nebyla příležitost. Jinak ty ostatní vozidla seženeš snadno, nejsou to žádné vychytávky, stačí mrknu k Duusovi, Kebarkovi, Vrbamovi, Pikkovi,... a najdeš je, jenom chtít se musí.Ajemgud napsal:Taky jsem se moc těšil na tu aktivitu, ale když mi TS vyjel 25 chybějících položek, tak jsem si zoufal. Začal jsem různě shánět, ale stejně prostě asi 10 různých vozů a ty zmiňované 740 prostě nenajdu.![]()
To je pravda. Měl jsem s tím taky problémy ,ale všechno jsem sehnal jak píše Kuba. Tedy až na 740 ta bohužel není. Někde mám ještě pár věcí od Filipa a tak se podívám jestli tam náhodou není.Kuba napsal:Je fakt, že 740 unipetrol nikde neseženeš, ještě mám i Viamont, na ten ale ješte nebyla příležitost. Jinak ty ostatní vozidla seženeš snadno, nejsou to žádné vychytávky, stačí mrknu k Duusovi, Kebarkovi, Vrbamovi, Pikkovi,... a najdeš je, jenom chtít se musí.Ajemgud napsal:Taky jsem se moc těšil na tu aktivitu, ale když mi TS vyjel 25 chybějících položek, tak jsem si zoufal. Začal jsem různě shánět, ale stejně prostě asi 10 různých vozů a ty zmiňované 740 prostě nenajdu.![]()