Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
Je fakt, že 740 unipetrol nikde neseženeš, ještě mám i Viamont..

Tyhle moje repainty jsou určitě v balíku trainsetu k Tygyho 090. Mám dojem že jsem to s ním nějak řešil. Pro 090 jsou tyhle loko dost potřeba.

Pro ty, kteří do budoucna nebudou mít DVD s tratí a doplňujícímTrainsetem, bude vytvořeno místo na webových stránkách trati a se svolením autorů jak modelů, tak i repaintů, by mohly být normálně na dostřel.
Tygy.

Mě ta Vindobona není souzená. :cry:
Když už jsem si teda tak nějak upravil v CB ty consisty, tak při první jízdě se mi po posunu eso+bobina+bastard v Holešovicích nehodila výhybka pro najetí už se samostatným esem na soupravu. Hodila se mi na RTExpress, tak jsem se s ní projel na přípřeži. :D (ta třicítka před Běchovicema není hlídaná, dá se tam jet traťových 120 :D).
No a podruhý jedu odvešenej od soupravy se připojit na most k esu a při spojení (V=1.6km/hod) mi eso "upadlo" z mostu a za chvíli "vlak vykolejil"
Achjo :/

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.bud.webz.cz/photos/esokola.JPG

Je to od tebe hezký ,že uděláš pěknou aktivitu ,ale bylo by taky dobrý ,kdybys napsal ,když už tam máš jiné vozy ,kde se co nechá stáhnout. Jinak je ta aktivita úplně na nic. Jako napsat ,že jsou tam i jiné věci a nenapsat jaký a kde se nechají stáhnout? Tak to vše pokazí.

Matýsek napsal:
Je to od tebe hezký ,že uděláš pěknou aktivitu ,ale bylo by taky dobrý ,kdybys napsal ,když už tam máš jiné vozy ,kde se co nechá stáhnout. Jinak je ta aktivita úplně na nic. Jako napsat ,že jsou tam i jiné věci a nenapsat jaký a kde se nechají stáhnout? Tak to vše pokazí.
Musím odpovědět zase a opět stejně. Já prostě nevím co je a co není v BP, když narazíte na něco co v BP není a neumíte to najít, tak napište, já dám odkaz kde to je.
Ale než někdo něco napíše, projděte si stránky Duusa, Kebarka, Čoudy, atd. tam valná většina je.

Tak jsem koukal ,že mimo jiného chybí: viamont_742361 a 501rv ;unipetrol_740879 a 879rv ;MAV_Shimms DUNAFERR a HZ_B1_2070401-0

Kubo zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by nebylo možně tu unipetrol_740879 a 879rv mi poslat na e-mail. Zase bych měl něco, co by mi spestřilo trainset. :D S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Matýsek napsal:
Škoda ,že ta 740 a 742 nikde není. Nemohl bys to někam dát na stáhnutí?
Tak to můžu jenom souhlasit, prostor na webu mám, ALE je tu pár zádrhelů, které tomu brání:

1) Dostalo se to ke mě bez READ ME ( je to ještě ze stránek od F.Havla ), tudiž neznám autora a nemám k tomu požehnání. :D
2) Nevím jak tam jsou nastavené ENGy. Já to dám ke stažení a určití jedinci mě to tady za to ukamenujou a to mi za to nestojí.

Kuba napsal:
Matýsek napsal:
Škoda ,že ta 740 a 742 nikde není. Nemohl bys to někam dát na stáhnutí?
Tak to můžu jenom souhlasit, prostor na webu mám, ALE je tu pár zádrhelů, které tomu brání:

1) Dostalo se to ke mě bez READ ME ( je to ještě ze stránek od F.Havla ), tudiž neznám autora a nemám k tomu požehnání. :D
2) Nevím jak tam jsou nastavené ENGy. Já to dám ke stažení a určití jedinci mě to tady za to ukamenujou a to mi za to nestojí.
To máš pravdu ,ano je to někdy pro dobrotu na žebrotu. Já jsem měl od Havla skoro vše a při předělávání compu jsem si vše vypálil na CD ,jenže synátor mě ty CD přehrál a tak jsem o to přišel.

Zdravím. Práve idem aktivitu EC 278 a odchádzam z Brna. Mám ale taký pocit, že by tú aktivitku by bolo treba ešte mierne doťuknúť. Príchod do Brna má byť 17:48, odchod 17:50 a už 17:47 v Brne mizne pred očami traffic. Jediné čo zostalo v Brne až do môjho odchodu bol ten osobák s plecháčom...
Ostatný traffic zmizol pred očami...

Ale inak super aktivita... :wink:

EC 278 Jaroslav Hašek

Zdravím, tak jsem právě dohrál aktivitu EC 278 Jaroslav Hašek a vše klaplo bez nejmenších problémů. Akorát to čekání v praze hln se traochu táhlo, :D Ale aspoň jsem se pokochal nádražím a vlaky kolem. S pozdravem Dan.

Matýsek napsal:
Kuba napsal:
Matýsek napsal:
Tak jsem koukal ,že mimo jiného chybí: viamont_742361 a 501rv ;unipetrol_740879 a 879rv ;MAV_Shimms DUNAFERR a HZ_B1_2070401-0
Unipetrol a Viamont bohužel nikde stáhnout nejde, MAV_Shimms DUNAFERR je u Ppoollla http://www.train-sim.cz/ a HZ_Bl je na http://ferito-msts.atw.hu/hz_bl.html .
On ten vůz u Ppoollla je trochu jiný. Škoda ,že ta 740 a 742 nikde není. Nemohl bys to někam dát na stáhnutí?

Všechny tyto vozidla najdeš na CD s tratí 090 a nikde jinde. Bez souhlasu autora to Kuba nikde dávat nemůže. Jinak jejich majitelem je Pikku.

Naposled editoval moderátor:
Ivan.ps napsal:
Zdravím. Práve idem aktivitu EC 278 a odchádzam z Brna. Mám ale taký pocit, že by tú aktivitku by bolo treba ešte mierne doťuknúť. Príchod do Brna má byť 17:48, odchod 17:50 a už 17:47 v Brne mizne pred očami traffic. Jediné čo zostalo v Brne až do môjho odchodu bol ten osobák s plecháčom...
Ostatný traffic zmizol pred očami...

Ale inak super aktivita... :wink:
Za Brno se omlouvám, nevšiml jsem si toho, vždycky jsem přijel s náskokem a pak zůstal v kabině, tak jsem si toho nevšiml.

A jinak jsem rád, že se aktivita líbila.

EC 278 Jaroslav Hašek

Já mám takový skromný problém.Mažu si to na sk území cca 135 km/h a přijíždím do ŽST Sekule a hup jsem mimo koleje.Po opětném loadu vykolejí znovu na jiném místě.Bin mám nejnovější a vozidla vyladěna.Vykolejení nepoužívám.Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Zdravím, tak mám rozehranou akt. Os 4641 a hraju ji pod nejnovější varzi bin a při přechodu noc/den mi hra nespadla a zatím vše šlape bez problémů. :D S tím vyjetím mimo trať, tak to se mi ještě nestalo. Dan

Back
Nahoře