Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Banán napsal:
Ahoj Kubo,to v depu nebyla 362ka na IC 533? :D SJŘ uvádí 140 km/h.Jde mi o to abych aktivitu dojel úspěšně do konce.Takže správně bych měl jet 120 km/h je to tak? Díky za odpověd. R.
Bohužel 362 není k dispozici, tak byla do oběhu zařazená 363, takže Vmax vlaku je 120km/h. Akorát na to vychází jízdní doba. Kdyby tam byla 362 jezdil by si zbytečně s náskokem a nebo kdyby si chtěl přijet na čas, tak by si jel okolo těch 110 - 120km/h.

Kuba napsal:
Banán napsal:
Ahoj Kubo,to v depu nebyla 362ka na IC 533? :D SJŘ uvádí 140 km/h.Jde mi o to abych aktivitu dojel úspěšně do konce.Takže správně bych měl jet 120 km/h je to tak? Díky za odpověd. R.
Bohužel 362 není k dispozici, tak byla do oběhu zařazená 363, takže Vmax vlaku je 120km/h. Akorát na to vychází jízdní doba. Kdyby tam byla 362 jezdil by si zbytečně s náskokem a nebo kdyby si chtěl přijet na čas, tak by si jel okolo těch 110 - 120km/h.
Přiznám se že jsem jel 140km/h :eek: a v Hodoníně jsem byl na příjezdu o půl minuty později,potom jsem hru uložil a raději se ptám.Tak já ti děkuji a pojedu to raději od začátku.S pozdravem Radek.

Naposled editoval moderátor:
Banán napsal:
Kuba napsal:
Banán napsal:
Přiznám se že jsem jel 140km/h :eek: a v Hodoníně jsem byl na příjezdu o půl minuty později,potom jsem hru uložil a raději se ptám.Tak já ti děkuji a pojedu to raději od začátku.S pozdravem Radek.
Ze začátku budeš mít chvíli zpoždění, ale z Otrokovic nebo v Přerově by si měl jet už na čas a pak se ukáže.:P

Ahoj.
Hledáte pár extra pro tuto práci min.
CD 150 225,
CD 163 260,
CD Apee141.
Recenzované strany, které mají vazby a nietety jsem našel.
Díky za odpověd. a pozdravit.
Bercík

Bercik napsal:
Ahoj.
Hledáte pár extra pro tuto práci min.
CD 150 225,
CD 163 260,
CD Apee141.
Recenzované strany, které mají vazby a nietety jsem našel.
Díky za odpověd. a pozdravit.
Bercík

Pánové pouštím dotaz dál do pléna, nevíte kde se to dá sehnat??? Vím, že ta 225 je od Otíka, ale kde se dá stáhnout netuším. To stejné jde říct o tom peršingu a červeném Apee. Předem dík za pomoc.

Tak jsem zkoušel hledat. Stránky na kterých má být 163.260 nefungují, 150.225 by měla být součástí TBP (alespoň podle Railpage).

faldicek napsal:
Ježiš, jsem to tam nějak nezkopíroval... Jednalo se o B Sggmrss, po dlouhém prohledávání jsem ho objevil zde: http://zsoltee75.extra.hu/download.php?view.113
Takže už mám vše. Pošlu ti mailem seznam vozů a linků pro tvou databázi...

prosím prosím, vozy OBB Sggmrss nemůžu na netu nějak najít a tento link mě hází někam špatně, nevíte, kde se dá vůz stáhnout?? nebo mi ho můžete někdo kdo ho má poslat na mail? díky :)

Mortega napsal:
prosím prosím, vozy OBB Sggmrss nemůžu na netu nějak najít a tento link mě hází někam špatně, nevíte, kde se dá vůz stáhnout?? nebo mi ho můžete někdo kdo ho má poslat na mail? díky :)
Zsoltee teď předělaval stránky, tak to už asi nemá v plánu zveřejnit. Vyměň si je za jiný kontejnerový vůz.

Candreva napsal:
tak jsem se koukal na 150.225 a fakt že je ÚDAJNĚ na světě,akord kde jí sosnout,to je otázka....
150.225 bývala tuším u Otíka. Teď už to nikde nestáhneš, nahraď si to jinou 150.2.

Kuba napsal:
Mortega napsal:
Zsoltee teď předělaval stránky, tak to už asi nemá v plánu zveřejnit. Vyměň si je za jiný kontejnerový vůz.
Rád bych,ale pokaždé, když odkliknu chybovou hlášku na tento vůz, tak mi padá jak hra, tak editor... :(

Nemůžeš odklikávat chybové hlášky (pokud ten vůz nemáš). MSTS bude přece pořád padat, kvůli chybějícímu vozidlu. Musíš si ho vyměnit.
Apropos tady jste se dívali http://zsoltee-loks.atw.hu/ ?

Tak tak,pěkně zapnout conbuilder a měnit měnit...zdlouhavá to práce,ale výsledky stojí za to...máme skvělé aktiváře:)...jinak děkuju za odpověď s tou 150.225......ja jen že nikde nebyla prezentovaná:)

Pavlík napsal:
Nemůžeš odklikávat chybové hlášky (pokud ten vůz nemáš). MSTS bude přece pořád padat, kvůli chybějícímu vozidlu. Musíš si ho vyměnit.
Apropos tady jste se dívali http://zsoltee-loks.atw.hu/ ?

no, nekoukal, ale stejně tam nic nevidím, pořád mi to píše, že nemám definovanou kategorii ke stahování...

Mortega: musíš se tam zaregistrovat, potom uvidíš kategorie ke stahování a budeš moci stahovat.

Moje nová aktivta je přemístěna z edisku na můj nový web.

http://kuba-msts.webnode.cz/

Back
Nahoře