Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku

Kuba

Provozní technik
Tady můžete psát jak se vám líbí nebo nelíbí moje aktivity. Teda doufám že je vůbec někdo projel.

U všech aktivit jsem spravil paths po vydání aktualizace 6. Znovu stahovat můžete na mých stránkách, kde čeká i malý dárek.

R928

Tak jsem se moc daleko nedostal. V Rosicích je na odjezdu stabilně stopka. Asi nějaká chyba.

Re: R928

Boby napsal:
Tak jsem se moc daleko nedostal. V Rosicích je na odjezdu stabilně stopka. Asi nějaká chyba.

V Rosicích se sune směr Pardubice hl.n.. Tudíž musíš změnit směr a suň. Až s Pardubic hl.n. se jede do Hradce.

Re: R928

Kuba napsal:
Boby napsal:

V Rosicích se sune směr Pardubice hl.n.. Tudíž musíš změnit směr a suň. Až s Pardubic hl.n. se jede do Hradce.

Dík, už jsem se svezl. Jsem zvyklý začínat posunem vpřed, pokud není upřesněno jinak.

Stiahol som si najnovsiu aktivitu osobneho vlaku na trat 321 a iba tak narychlo som si ju pustil, lebo som nemal prave cas hrat. Chcem sa spytat, ze kolko je na zaciatku ta červena??? Cakal som 8 minut a este stale som mal červenu, a to som uz mal byt podla cestovneho poriadku v dalsej stanici...

Ivan.ps napsal:
Stiahol som si najnovsiu aktivitu osobneho vlaku na trat 321 a iba tak narychlo som si ju pustil, lebo som nemal prave cas hrat. Chcem sa spytat, ze kolko je na zaciatku ta červena??? Cakal som 8 minut a este stale som mal červenu, a to som uz mal byt podla cestovneho poriadku v dalsej stanici...

No odjezd tam je okolo 16:10:10, musíš počkat až se tam vykřižují všechny zpožděné rychlíky. Jinak tahle aktivita je dělaná podle skutečnosti jak jsem ji jednou zažil. A ještě prozradím že to není ani poprvé ani naposled kdy budeš stát a čekat a čekat a čekat ( max. 10.min. )

Tak som sa dostal k tvojej aktivite R 235 a len pre zaujímavosť som sa kukol do editoru a ostal som poriadne prekvapení (viac obrázok) ... :eek: .Hneď sa mi vybavili tie Pajove reči že mu aktivita padá, niekto tu spomínal že z Brna odišiel na 3x a že stým môžu niečo mať zvuky lokomotívy 242.Do aktivity si napchal zbytočne veľa Loose Consistov, aj keď sú to LP modely tak aj tak nechápem načo mi bude 48 vozňov v Brne žrať RAM-ku, výkon CPU, výkon CPU grafickej karty keď ja budem v Břeclavi, Kútoch, alebo niekde pri Blave? Teraz sa už vôbec nečudujem že to viacerým padá, a pár štastlivcov to možno prešlo na jeden šup a tiež pochybujem že bez pádu.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/editor.gif

Naposled editoval moderátor:
Loose Consist

Len pre poriadok. Autorovi doporučujem (aj všetkým ostatným), Loose consist používať len v odôvodnenom prípade, t.j. len vtedy ak sa naň pripája vlak hráča. Všetky ostatné prípady je potrebné riešiť ako Traffic.

Re: Loose Consist

Kebarko napsal:
Len pre poriadok. Autorovi doporučujem (aj všetkým ostatným), Loose consist používať len v odôvodnenom prípade, t.j. len vtedy ak sa naň pripája vlak hráča. Všetky ostatné prípady je potrebné riešiť ako Traffic.
Presne tak.Alebo aspoň počet LC obmedziť na max.3.Ale začínajú sa tu množiť názory na vytvorenie tzv. manuálu na tvorbu aktivít, nejakých pravidiel a pod.Mne stačilo 10-15 sekúnd nato aby som zistil prečo aktivita padá, a prečo nariekajú ľudia s tými najnadupanejšími strojmi ... Pretože takto urobená aktivita je ako zmes benzínu a vzduchu.Potom stačí najmnešia iskrička a letíte do ľuftu, prípadne Vás škrabú z najbližšej steny ...

Naposled editoval moderátor:
Hele, asi takhle já si dělám aktivity jak já chci, nikoho nenutím moje aktivity hrát. Mě všechny moje aktivity funguje bez problému a to je hlavní, protože si všechny svoje aktivity dělám pro sebe aby se líbily mě a do světa je dávám jenom proto, aby kdo chce si je mohl zahrát, ať mi "nehnijou" jenom tak na disku. Jsou taky autoři, nebudu je jmenovat to je moje věc, od kterých aktivity nehraju, protože se mi nelíbí a taky je nekritizuju, každý autor má svůj styl a nevidím důvod proč bych měl od někoho kopírovat styl a už vůbec nevídím důvod pro tvorbu nějakoho vašeho manuálu na tvorbu aktivit. Vy ( tím myslím množné číslo ne jedince ) si prostě myslíte že vaše aktivity jsou jedinečné a nejlepší a všechno to co neděláte v aktivitách Vy a dělá to někdo jiný je špátné.

To je tak asi všechno a teď se do mě můžete pustit.

Kuba: S takýmto prístupom sa na to môžeš rovno vykašľať, OK? Buď robím aktivitu pre svoj komp a nechám v šuplíku, alebo ju robím aj pre ostatných a tak to aj vyzerá ... btw. kto ti bráni kritizovať a poukazovať na chyby druhých? Nech sa všetci poučíme ...

Kuba napsal:
Hele, asi takhle já si dělám aktivity jak já chci, nikoho nenutím moje aktivity hrát. Mě všechny moje aktivity funguje bez problému a to je hlavní, protože si všechny svoje aktivity dělám pro sebe aby se líbily mě a do světa je dávám jenom proto, aby kdo chce si je mohl zahrát, ať mi "nehnijou" jenom tak na disku. Jsou taky autoři, nebudu je jmenovat to je moje věc, od kterých aktivity nehraju, protože se mi nelíbí a taky je nekritizuju, každý autor má svůj styl a nevidím důvod proč bych měl od někoho kopírovat styl a už vůbec nevídím důvod pro tvorbu nějakoho vašeho manuálu na tvorbu aktivit. Vy ( tím myslím množné číslo ne jedince ) si prostě myslíte že vaše aktivity jsou jedinečné a nejlepší a všechno to co neděláte v aktivitách Vy a dělá to někdo jiný je špátné.

To je tak asi všechno a teď se do mě můžete pustit.

Kubo, jsi ty ale Kuba.....oni se Ti snaží pomoct v tom, že hledají příčinu, proč to padá tak, aby si je mohlo zahrát více lidí, než jenom Ty.....

Ale komu není rady.......ten se z chyb nepoučí.....
Ber to jako radu v dobrém......a doporučení s Tvým přístupem.....ani v profesionálním životě pokud už pracuješ se prosím nezabývej tvůrčí činností - nemělo by to význam

JOHNZ napsal:
Kuba: S takýmto prístupom sa na to môžeš rovno vykašľať, OK? Buď robím aktivitu pre svoj komp a nechám v šuplíku, alebo ju robím aj pre ostatných a tak to aj vyzerá ... btw. kto ti bráni kritizovať a poukazovať na chyby druhých? Nech sa všetci poučíme ...

OK, tak jsem se na to vykašlal, další aktivity, pokud budou, tak budu posílat jenom lidem kteří si o to napišou mail nebo SZ, a nebojte nebude se s nima tady chlubit, info bude pouze na moji stránce.

A co se týče kritizování jiných, nevidím důvod proč bych měl někoho kritizovat za to jak někde dělá aktivity, když se líbí autorovi a má s ní dobrý pocit.

To je tak asi vše a tím by jsem mohli tuto debatu uzavřít.

není důvod se hned rozčilovat, ale když to vezmu podle sebe - u takových běžných zvuků je v sms souboru okolo 15 streamů pro 15 různých zvukových "stavů". Když jich bude přes 20, začnou vypadávat zvuky tratě, nebo to začne jinak blbnout. Můžu jich tam taky nacpat třeba 40, bude tam třeba zvuk topení, olejových čerpadel, atd. Bude to dokonalé. Ale bude to mít jednu malinkou chybičku - bude to v aktivitě vysoce nestabilní a spadne to kdykoliv a kdekoliv...

Já jsem projel všechny Kubovi aktivity a nejen pro BP. Oprášil jsem i Luhačovice. Amicus je jediná aktivita, která mě v Brně padla, proč padla, to už jsem zmiňoval. Ani jsem se nemusel dívat do editoru. Ale padla mi jen jednou a jenom v Brně. Pomocí save, load jsem Brno na druhý pokus projel. Autor na to i reagoval. Pro mě je podstatné, že všechny aktivity jsou dobře udělané a hlavně, že Kuba je aktivní tvůrce. Moc toho nenamluví (nenapíše), ale tvoří. Podíval jsem se na Kubovu tvorbu z druhé, poněkud globálnější stránky, tak mě prosím nebijte.

Boby napsal:
Já jsem projel všechny Kubovi aktivity a nejen pro BP. Oprášil jsem i Luhačovice. Amicus je jediná aktivita, která mě v Brně padla, proč padla, to už jsem zmiňoval. Ani jsem se nemusel dívat do editoru. Ale padla mi jen jednou a jenom v Brně. Pomocí save, load jsem Brno na druhý pokus projel. Autor na to i reagoval. Pro mě je podstatné, že všechny aktivity jsou dobře udělané a hlavně, že Kuba je aktivní tvůrce. Moc toho nenamluví (nenapíše), ale tvoří. Podíval jsem se na Kubovu tvorbu z druhé, poněkud globálnější stránky, tak mě prosím nebijte.

Boby, plně s tebou souhlasím. Mně se Kubovy aktivity taky líbí. A Ty, Kubo, se nenech odradit !

Presne tak, neni duvod se hned urazet, zvlaste pokud je kritika konstruktivni...Mne se tvoje aktivity taky libi, ale treba vyse zmineny Amicus mi v Brne na odjezdu spadl 3x, jednou pred Breclavi a taky tesne pred odjezdem z Breclavi (dal jsem se zatim nedostal). Ale to je holt udel MSTS aktivit :roll: Takze se nenech odradit a tvor dal... :wink:

Back
Nahoře