Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Boby napsal:Tak jsem se moc daleko nedostal. V Rosicích je na odjezdu stabilně stopka. Asi nějaká chyba.
Kuba napsal:Boby napsal:Tak jsem se moc daleko nedostal. V Rosicích je na odjezdu stabilně stopka. Asi nějaká chyba.
V Rosicích se sune směr Pardubice hl.n.. Tudíž musíš změnit směr a suň. Až s Pardubic hl.n. se jede do Hradce.
Ivan.ps napsal:Stiahol som si najnovsiu aktivitu osobneho vlaku na trat 321 a iba tak narychlo som si ju pustil, lebo som nemal prave cas hrat. Chcem sa spytat, ze kolko je na zaciatku ta červena??? Cakal som 8 minut a este stale som mal červenu, a to som uz mal byt podla cestovneho poriadku v dalsej stanici...
Presne tak.Alebo aspoň počet LC obmedziť na max.3.Ale začínajú sa tu množiť názory na vytvorenie tzv. manuálu na tvorbu aktivít, nejakých pravidiel a pod.Mne stačilo 10-15 sekúnd nato aby som zistil prečo aktivita padá, a prečo nariekajú ľudia s tými najnadupanejšími strojmi ... Pretože takto urobená aktivita je ako zmes benzínu a vzduchu.Potom stačí najmnešia iskrička a letíte do ľuftu, prípadne Vás škrabú z najbližšej steny ...Kebarko napsal:Len pre poriadok. Autorovi doporučujem (aj všetkým ostatným), Loose consist používať len v odôvodnenom prípade, t.j. len vtedy ak sa naň pripája vlak hráča. Všetky ostatné prípady je potrebné riešiť ako Traffic.
Kuba napsal:Hele, asi takhle já si dělám aktivity jak já chci, nikoho nenutím moje aktivity hrát. Mě všechny moje aktivity funguje bez problému a to je hlavní, protože si všechny svoje aktivity dělám pro sebe aby se líbily mě a do světa je dávám jenom proto, aby kdo chce si je mohl zahrát, ať mi "nehnijou" jenom tak na disku. Jsou taky autoři, nebudu je jmenovat to je moje věc, od kterých aktivity nehraju, protože se mi nelíbí a taky je nekritizuju, každý autor má svůj styl a nevidím důvod proč bych měl od někoho kopírovat styl a už vůbec nevídím důvod pro tvorbu nějakoho vašeho manuálu na tvorbu aktivit. Vy ( tím myslím množné číslo ne jedince ) si prostě myslíte že vaše aktivity jsou jedinečné a nejlepší a všechno to co neděláte v aktivitách Vy a dělá to někdo jiný je špátné.
To je tak asi všechno a teď se do mě můžete pustit.
JOHNZ napsal:Kuba: S takýmto prístupom sa na to môžeš rovno vykašľať, OK? Buď robím aktivitu pre svoj komp a nechám v šuplíku, alebo ju robím aj pre ostatných a tak to aj vyzerá ... btw. kto ti bráni kritizovať a poukazovať na chyby druhých? Nech sa všetci poučíme ...
Boby napsal:Já jsem projel všechny Kubovi aktivity a nejen pro BP. Oprášil jsem i Luhačovice. Amicus je jediná aktivita, která mě v Brně padla, proč padla, to už jsem zmiňoval. Ani jsem se nemusel dívat do editoru. Ale padla mi jen jednou a jenom v Brně. Pomocí save, load jsem Brno na druhý pokus projel. Autor na to i reagoval. Pro mě je podstatné, že všechny aktivity jsou dobře udělané a hlavně, že Kuba je aktivní tvůrce. Moc toho nenamluví (nenapíše), ale tvoří. Podíval jsem se na Kubovu tvorbu z druhé, poněkud globálnější stránky, tak mě prosím nebijte.