Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
JOHNZ napsal:
Kuba: S takýmto prístupom sa na to môžeš rovno vykašľať, OK? Buď robím aktivitu pre svoj komp a nechám v šuplíku, alebo ju robím aj pre ostatných a tak to aj vyzerá ... btw. kto ti bráni kritizovať a poukazovať na chyby druhých? Nech sa všetci poučíme ...

OK, tak jsem se na to vykašlal, další aktivity, pokud budou, tak budu posílat jenom lidem kteří si o to napišou mail nebo SZ, a nebojte nebude se s nima tady chlubit, info bude pouze na moji stránce.

A co se týče kritizování jiných, nevidím důvod proč bych měl někoho kritizovat za to jak někde dělá aktivity, když se líbí autorovi a má s ní dobrý pocit.

To je tak asi vše a tím by jsem mohli tuto debatu uzavřít.
Tak to je v pr.... Teď skončil s aktivitama Kuba, Tomes taky, tak kdo bude další ? :(

Kubo ty jsi moula, já udělám act. jednu za uherák a taky není OK pro každého, vždy je někdo komu nesedne. Nesnaž se dělat act. na běžícím páse. Tak si s tím pohraj, udělej jednu za měsíc. A ještě nekritizuješ autora, ale danou věc v act. Kdybych se měl vykašlat na tvorbu po nedávné nařčení jOHNZe v HP, to by pak ani Poison neuděla ani zbla, kdyby neprděl na rejpaly. Prostě buď splachovací a dělej si své. Taky jsem dal na test jednu, rozpracovanou act., chyb tam bylo celkem dost, a co stím udělám - opravim to a pustím ven. :) Nebuď labuť.

Sice asi budu za blbce že měním názory den ode dne ale i tak vracím na svůj web zpět své aktivity.
A co se týče kritiky vůči mě, za celou dobu co dělám act jste nikdo neřekl jestli jsou dobré nebo stojí za hovno, popř. nějaké připomínky tak jak jsem mohl to či ono vědět. Ještě se snad naposled vrátím k R 235 Amicus. Všechny moje aktivity co jsem udělal jsem na svém počítači projel několikrát úspěšně až do konce, tedy včetně Amicuse. Na svém počítači mi při průjezdu Brnem neklesne FPS pod 15 a když se rozjíždím mám dokonce FPS 24, tudiž vůbec nechápu proč tahle aktivita některým padá a já si ji můžu normálně projet.

Kuba napsal:
Sice asi budu za blbce že měním názory den ode dne ale i tak vracím na svůj web zpět své aktivity.

Super, som rad (a urcite aj ostatní), ze si sa nevzdal robenia aktivit. S tym Amicusom sa netrap. Mozno to niektore PC v Brne nezvladli a parkrat to padlo. To si ale ty nemohol vediet, kedze tebe to islo v pohode.

Ja musim povedat, ze okrem Amicusa mi este ani jedna tvoja aktivita pri hrani nepada a vsetky su super. Takze drzim palce v dalsej tvorbe...

Kuba napsal:
Hele, asi takhle já si dělám aktivity jak já chci, nikoho nenutím moje aktivity hrát. Mě všechny moje aktivity funguje bez problému a to je hlavní, protože si všechny svoje aktivity dělám pro sebe aby se líbily mě a do světa je dávám jenom proto, aby kdo chce si je mohl zahrát, ať mi "nehnijou" jenom tak na disku. Jsou taky autoři, nebudu je jmenovat to je moje věc, od kterých aktivity nehraju, protože se mi nelíbí a taky je nekritizuju, každý autor má svůj styl a nevidím důvod proč bych měl od někoho kopírovat styl a už vůbec nevídím důvod pro tvorbu nějakoho vašeho manuálu na tvorbu aktivit. Vy ( tím myslím množné číslo ne jedince ) si prostě myslíte že vaše aktivity jsou jedinečné a nejlepší a všechno to co neděláte v aktivitách Vy a dělá to někdo jiný je špátné.

To je tak asi všechno a teď se do mě můžete pustit.
Kuba, predpokladal som že keď si si založil toto vlákno majú sa hromadiť názory na tvoje aktivity.A kedže platí sväté pravidlo že nevyhovieš všetkým tak musíš predpokladať že tú nenájdeš len chválospevy ale aj kritiku.Ja som nepovedal že táto aktivita je na hovno, len som bol zvedaví že prečo to padá a potom tu X ľudí narieka.A keď robíš aktivitu pre ľudí tak sa aj predpokladá že na tých ľudí myslíš.Ja som tiež začínal, a keby mi niekto "zdrbal" aktivitu tak si vypočujem pripomienky a opravím.Ale tu sa už X krát povedalo že LC zbytočne žerú systémové prostriedky a že sa doporučuje max.3 kusy.Ale mne na začiatku tvorby nikto nedával doporučenia, proste som bežal na systéme pokus - omyl.Ale keď niekto frčí na systéme ako povedal Johny - "bozaj ma v ..." tak potom už fakt neviem ... :roll: Ale ak som sa ťa dotkol, tak sa ospravdlňujem.

Boby napsal:
Já jsem projel všechny Kubovi aktivity a nejen pro BP. Oprášil jsem i Luhačovice. Amicus je jediná aktivita, která mě v Brně padla, proč padla, to už jsem zmiňoval. Ani jsem se nemusel dívat do editoru. Ale padla mi jen jednou a jenom v Brně. Pomocí save, load jsem Brno na druhý pokus projel. Autor na to i reagoval. Pro mě je podstatné, že všechny aktivity jsou dobře udělané a hlavně, že Kuba je aktivní tvůrce. Moc toho nenamluví (nenapíše), ale tvoří. Podíval jsem se na Kubovu tvorbu z druhé, poněkud globálnější stránky, tak mě prosím nebijte.
Boby, ale keby si dal Kuba poradiť, prípadne by sa tvorbe riadil radami tak by to napadlo nikomu a nikto by nemusel bežať na systéme SAVE/LOAD.A ešte k tomu aktívnemu tvorcovi - ja som s BP začínal v 3.ročníku na strednej a vtedy bola fúra času ale teraz sa situácia zmenila a ja si nemôžem dovoliť sedieť XX hodín pri AE a tvoriť.Nápadov mám kopu, ale čas jednoducho nedovoľuje chŕliť jednu aktivitu za druhou.Ale teraz ma tak napadlo - načo do pekla potom zíza týždenne necelých 500 ľudí na mojom webe? Ale asi preto lebo na začiatku, keď som len rozbiehal web ma pár ľudí požiadalo či by som u seba neuvernil aj ich aktivity.Nakoľko som nenašiel racionálny dôvod prečo ich poslať do ..., tak som to urobil.Takže keby som vtedy išiel ako kôň s klapkami na očiach, tak by som im povedal že nech idú niekam a teraz by bolo na stránke iba pár mojích aktivít ...

zarkow napsal:
Presne tak, neni duvod se hned urazet, zvlaste pokud je kritika konstruktivni...Mne se tvoje aktivity taky libi, ale treba vyse zmineny Amicus mi v Brne na odjezdu spadl 3x, jednou pred Breclavi a taky tesne pred odjezdem z Breclavi (dal jsem se zatim nedostal). Ale to je holt udel MSTS aktivit Takze se nenech odradit a tvor dal...
Ale keby sa aktivita urobila ešte lepšie napdlo by to v Brne 3x a ani v Břeclavi 2x.Mne Orien Expres v Břeclavi nepadol a to sú tam 2 traffic a jeden prichádza od Brna.Čo myslíš, čím to asi bude že stanica s 3 traffic nepadne, a na druhej strane, stanica iba s vlakom hráča padne???

Kuba napsal:
A co se týče kritiky vůči mě, za celou dobu co dělám act jste nikdo neřekl jestli jsou dobré nebo stojí za hovno, popř. nějaké připomínky tak jak jsem mohl to či ono vědět. Ještě se snad naposled vrátím k R 235 Amicus. Všechny moje aktivity co jsem udělal jsem na svém počítači projel několikrát úspěšně až do konce, tedy včetně Amicuse. Na svém počítači mi při průjezdu Brnem neklesne FPS pod 15 a když se rozjíždím mám dokonce FPS 24, tudiž vůbec nechápu proč tahle aktivita některým padá a já si ji můžu normálně projet.
Za blbca by si bol vtedy keby si si nenechal poradiť.A niesme tu predsa v materskej škôlke - keď ma niekto nepochváli, tak sa zdekujem a mám vás v prdeli ...

Kuba: Keď ti to teda nepadá (a naopak máš pomerne slušné FPS), mohol by si tu popísať podrobne konfiguráciu svojho PC?

Podrobnou myslím nie len výkoové parametre, ale aj model základnej dosky, výrobcov jednotlivých komponent, modely grafickej popr. aj zvukovej karty,...

Když to tak moc chcete mít, tak tady to máte:

Procesor: AMD Sempron 3400+ ( 2014,5MHz )
Pamět: 768MB DDR ( 333MHz )
Zákl.deska: Giga-Byte GA-K8NS ( chipset - nVidia nForce3 250 + MCP2-S )
Grafika: ATI RADEON 9600 128MB
Zvukovka: nVIDIA CK82

Doufám že jste spokojený nebo máte další prosbu stačí říct!!!

Já délám na P4 2GHz 512 RAM deska ATI,RADEON 9600 128 a velké problémy nepozoruju jak v AE tak při jízdě samotné.Myslím,že u MSTS ne vždy úplně záleží na sestavé.Ostatně viděl jsem MSTS na nadupaný sestavě a šlo to jako na mém 2GHz.Spíš jde o hardware,ale to už jsme jinde.Co se týká aktivit,sice jsem žádnou Kubovu nejel,ale myslím, že Mirec ti poradil dobře a spíše by sis měl z toho vzít něco do tvé další tvorby a samozrejmé v ní pokračuj.Rada ode mě je nepoužívej loose consisty pokud to není nutné a prohlidni si traffic v AE stává se,že se někde zasekne na návěsti a užírá zbytečně z CPU.

To Mirec:
Nevím proč do toho pleteš svoji osobu. Píšu jasně v příslušném vláknu. Pokud bych měl připomínky, nebo bych se chtěl vyjádřit k tvé tvorbě, tak bych to napsal jinam. Pouze jsem popsal své zkušenosti, napsal co je podstatné pro mne. Je to jenom názor a žádný útok proti nikomu za tím nehledej. Postoj Kuby jsem nekomentoval a komentovat nebudu.
Ještě jednou: Prosím nebijte mě, je to pohled z jiné strany. Já o žádné rozbroje nestojím a pokládám je za zbytečné. Ale názor snad může mít každý ne ?

Boby napsal:
To Mirec:
Nevím proč do toho pleteš svoji osobu. Píšu jasně v příslušném vláknu. Pokud bych měl připomínky, nebo bych se chtěl vyjádřit k tvé tvorbě, tak bych to napsal jinam. Pouze jsem popsal své zkušenosti, napsal co je podstatné pro mne. Je to jenom názor a žádný útok proti nikomu za tím nehledej. Postoj Kuby jsem nekomentoval a komentovat nebudu.
Ještě jednou: Prosím nebijte mě, je to pohled z jiné strany. Já o žádné rozbroje nestojím a pokládám je za zbytečné. Ale názor snad může mít každý ne ?
Fajn, tvoj názor samozrejme beriem.Len mi to trošičku vyznelo ako keby si komentoval Kubu.Takže sorry.

151-tka napsal:
stahl jsem si aktivitu R235 Amicus a nemůžu najít vozy csdvagSasempty,

A jak dlouho a kde jsi hledal? Zkus to ještě a podívej se Taxovi. Je tam už víc než rok. Musíš se víc snažit, myslím že těch stránek s českými modely není moc. A příště piš do správného vlákna a zadej jasný název modelu.

Boby napsal:
151-tka napsal:

A jak dlouho a kde jsi hledal? Zkus to ještě a podívej se Taxovi. Je tam už víc než rok. Musíš se víc snažit, myslím že těch stránek s českými modely není moc. A příště piš do správného vlákna a zadej jasný název modelu.

Kuba napsal k použitým vozidlům: Trainset: BP + low_poly a kolejové pole od Kebarka.

Nevím, že by csdvagSas byl v Trainsetu BP nebo v low_polech. Tak ať se prosím vyjádří lépe.

No kdyby jste uměli číst tak na na webu mám napsané: ¨"základní trainset v aktivitách je TRAINSET BP, v některých aktivitách jsou použitý vozidla od jiných autorů, kteří své modely prezentovali na http://www.forum.msts.cz". A za druhé můj trainset obsahje hodně loko a vozidel a teď už opravdu nemám páru, který je BP a který jsem stáhl u někoho kdo své vozidla zde prezentoval. A za třetí myslím si že v dnešní době, když už si ten konkrétní model nechcete stáhnout, není problém vzít a předělat si to v nějakém programu.

Naposled editoval moderátor:
151-tka napsal:

Nerozčiluj se ! Mne to taky chybí a v klidu jsem to vyřešil v ConBuilderovi,místo těch chybějících csdvagSasempty jsem to nahradil jinými nákladními vozy, tuším,že to byly Rajky. Ale chybělo mi těch vozidel více,ale já jsem je nahradil svými.

Aktivita RT Expres

Odjel jsem si obě části, líbily se mi. Musel jsem ale použít verzi Light, normální mi padla kousek za Svinovem, resp. Zábřehem. V první části ta dlouhá 30 taky nic moc, výluky se snad nedělají ve 2 mezistaničních úsecích za sebou. Řešil bych to natažení jízdní doby jinak, např. nákladním vlakem nebo nějakou poruchou. Traffic mohl být hustší, ale jak jsem již psal, velmi slušná aktivita. Co ten vlak pro fanoušky ?

Back
Nahoře