Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
poison napsal:
Tam bude ten zakopanej pes.Měls nejdříve dojet aktivitu a pak instalovat nový Bin.
Tak jsem to udělal tak, že jsem nejnovější verzi MSTS Binu odinstaloval, dal jsem tam předchozí (MSTS Bin 1.610...) a udělalo mi to opět.

LuděkD napsal:
poison napsal:
Tam bude ten zakopanej pes.Měls nejdříve dojet aktivitu a pak instalovat nový Bin.
Tak jsem to udělal tak, že jsem nejnovější verzi MSTS Binu odinstaloval, dal jsem tam předchozí (MSTS Bin 1.610...) a udělalo mi to opět.
ASi budeš muset jet od začátku.

Ahoj Kubo.Chtěl jsem si zajet tvou aktivitu R421,ale když jsem si dal zkontrolovat consisty,tak mi to našlo asi 140 chybných consistu.Kouknul jsem na jeden a byl to ZSSK Tdgns,ale přitom ten v Trainsetu neni a ani na tvých stránkách neni,že si použil i tyto vozidal :(

klimi napsal:
Ahoj Kubo.Chtěl jsem si zajet tvou aktivitu R421,ale když jsem si dal zkontrolovat consisty,tak mi to našlo asi 140 chybných consistu.Kouknul jsem na jeden a byl to ZSSK Tdgns,ale přitom ten v Trainsetu neni a ani na tvých stránkách neni,že si použil i tyto vozidal :(
Je na stránkách u Duusa a Dema, jestli se Ti ho nechce stahovat, tak si ho vyměň třeba v Conbuilderu

LuděkD napsal:
Ondra.H napsal:
ASi budeš muset jet od začátku.
O to ani nejde. Uložil jsem to před Přerovem. Dál jsem zatím nejel. Kdybych byl třeba už v Žilině, to by bylo horší. Jet to znovu :roll: , nechtělo by se mi. :(
Tos jel opravdu jenom kousek, budeš muset ale znovu absolvovat pomalou 30 :wink:

JJ dík.Ještě mi to píše,že to nemůže najít nějaké zvuky od Ec vozů,kde se dají stáhnout??Jinak dobře vyřešen byl přepřah v Přerově.

klimi napsal:
JJ dík.Ještě mi to píše,že to nemůže najít nějaké zvuky od Ec vozů,kde se dají stáhnout??Jinak dobře vyřešen byl přepřah v Přerově.
Přepiš si ty zvuky v textovém editoru dle jiného EC vozu (v souboru *.wag)

Tak jak vidím, můj :D tiskový mluvčí :D odpověděl na všechny vaše dotazy a já můžu v klidu tvořit.

Pokud budete mít ještě nějaké dotazy tak sem s tím, a já nebo :D tiskový mluvčí :D Vám na to rádí odpovíme.

Chtěl jsem vyzkoušet aktivitu Sp1960, ale nedaří se mi rádně rozbalit archiv. Vždy se rozbalí pouze *.con soubory. Setkal se s tím někdo také?

Stejný problém jako u mé aktivity pro trať 183.Po zabalení do apk. se rozbalí pouze soubory con.Nemůže to dělat podtržítko v názvu trati?

bob57_cz napsal:
Podtržítko ne, ale mezera ANO !
Tak to nechápu.V názvu 183 je v Routes Trat_180_183 a nejde to.U 321 je v Routes Trat 321(s mezerou) a funguje to.Divný a hlavně by mě zajímalo proč to u Šnekovky nejde rozbalit. :roll:

Tak to bude chtít zjednat nápravu,jinak aktivity pro tyto tratě nepůjdou rozbalit z apk.Takže všichni hromadně přejmenovat všechny uvedené soubory na stejno.

Je mi to jasný.Moderátoři šoupněte to please k trati.
Jinak nevíte někdo o tomhle skinu?

Naposled editoval moderátor:
Sice by to mělo být ve vláknu u trati ale zatím to obsahově patří sem.

Takže jsem si cvičně vyrobil testovací aktivitu a v apk souboru jsou obsaženy jen consisty. Nic jiného tam není. A tomu odpovídá i zde o pár příspěvků dříve zobrazená hláška.

Pro znalé šťouraly, jako je bob57_cz a pár dalších, si stačí koncovku apk přepsat na pak a pak se do toho dá již normálně koukat. Teď by to ale chtělo zjistit proč to tak je že jsou zabaleny jen consisty.

A jen pro informaci. Původní autorův název složky s tratí obsahoval diakritiku - "trať 180+183" - což jsem jako jediné přejmenoval. Z trati jsou vynechány jen nepodstatné záložní a pracovní soubory, takže tím by to být nemělo. Takže kdo přijde na to proč apk soubor u této tratě obsahuje jen consisty tak pomůže všem ostatním a zejména autorovi tratě.

bob57_cz

Poznámka o šťouralech nebyla v tomto případě invektiva a ani žádná narážka ale označení pro lidi, kteří dokážou do mnohého rejpat tak dlouho až se v tom zorientujou a ovládaj to.

PAK - standartní koncovka pro zapakované archivy. A stačí na to pak TotalComander a můžeš dovnitř ručně po svém. Adresářovou strukturu sice nevidíš ale vzhledem k tomu, že všechny soubory patřící do aktivity jsou texťáky, tak je tam ty poznáš zcela určitě.

Co tady pořád řešíte? Koukal jsem na strukturu adresáře trati 180 a první pohled vidí, že názvy jsou každý pes jiná ves. Takže nejprve tohle musí autor nějak sjednotit (snad mu někdo pomůže a pošle mu to, vás znalých je v tomto foru hodně), pak Šnek vydá veřejné update a budou spokojeni všichni. Doplňuji, že se vlastně opakuji po Bobovi_57, ale mám pocit, že se vychází z toho, že by to vadit nemělo. Zřejmě asi vadí.

Back
Nahoře