Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Já nepoužívám.Přepisovat se mi nic nechce,ale je škoda po první části R 421.Třeba se to během zítřka vyřeší.

Šnek napsal:
Já nepoužívám.Přepisovat se mi nic nechce,ale je škoda po první části R 421.Třeba se to během zítřka vyřeší.

Nevadí, bylo by to přehlednější. Máš to v poště. Třeba to pomůže.

Boby napsal:
Šnek napsal:
To je mi jasný,jenže mě to pořád vykazuje plno dalších vozidel,které ani nejsou na stránkách poznamenaný.

Možná jsou tam jinak označené adresáře, nebo neaktualizované engy, jinak mě nic nenapadá. Používám Activity Analysis pokud ho máš taky můžu ji nainstalovat a poslat Ti log. Abys viděl, jak to mám upravené třeba já. Jinak já jsem skončil v Čadci - načtení denních textur a konec.
Tak by mě zajímalo jak se to chová u tebe.
S novým Binem by neměl být problém při načtení denních/nočních textur.

Přesně tak, nový bin to má ošetřené, ale je lepší na tu chvilku vlíst před kabinu a koukat do strany. Dělám starou R423, a tam je to samé.

Dotaz k aktivitě Sp 1960

Zdravím.

Mám malý problém. V aktivtě Sp 1960 jsem dojel do Klatov a když potom dotáhnu elektrikou tu 754 před peron a přelezu do ní, nemůžu se s ní pořádně rozjet. Musím dát výkon 100% a stále pískovat, aby se dala do pohybu. V momentě když snížím výkon tak loko začne šíleně zpomalovat a za chvíli sama stojí. A když snížím výkon na 0 tak mi svítí prokluz kol. Zkoušel jsem jak eng z Šemorova trainsetu tak eng který uveřejnil Poison k svojí aktivitě Os 7504 a vždy je to stejný. Pls poraďte. Díky
PS: Používám BIN 1.6.1022

Re: Dotaz k aktivitě Sp 1960

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Mám malý problém. V aktivtě Sp 1960 jsem dojel do Klatov a když potom dotáhnu elektrikou tu 754 před peron a přelezu do ní, nemůžu se s ní pořádně rozjet. Musím dát výkon 100% a stále pískovat, aby se dala do pohybu. V momentě když snížím výkon tak loko začne šíleně zpomalovat a za chvíli sama stojí. A když snížím výkon na 0 tak mi svítí prokluz kol. Zkoušel jsem jak eng z Šemorova trainsetu tak eng který uveřejnil Poison k svojí aktivitě Os 7504 a vždy je to stejný. Pls poraďte. Díky

Máš ji pořád zabržděnou. S engem z Os 7504 jsem neměl problémy. Zkus to zkontrolovat jestli je to opravdu on.

Re: Dotaz k aktivitě Sp 1960

Boby napsal:
Blackwolf napsal:
Zdravím.

Máš ji pořád zabržděnou. S engem z Os 7504 jsem neměl problémy. Zkus to zkontrolovat jestli je to opravdu on.

To že je furt zabržděná mi došlo taky, ale nevím proč. Ten eng je on. Možná dělám něco špatně. Tak jenom pro upřesnění. Jakej je v MSTS správnej postup při "přelejzání" z jedný loko do druhý?

Nevím o jakou loko jde,já jsem na svým webu dával ke stažení pouze upravenej eng. 754.058.Pokud jedeš s jinou loko tak se nediv,že neodbrzdíš.Jinak pokud přelézáš z loko na loko tak loko ze který přelejzáš musíš odbrzdit jak vlakovou tak loko brzdou.Pak to půjde normálně.

To Poison:

Jedu aktivitu Sp 1960 od Kuby a tam se taky v Klatovech mění loko a shodou okolností na 754.058 (tedy na tu co jsi u ní upravoval eng). Ať tam mám eng od Šemory nebo od tebe tak prostě když přelezu do kabiny 754 tak mě brzdový válec ukazuje 5 barů a neudělám s tím nic. A odbžděný na elektrice mám obě brzdy.
PS: Nemuže to být BINem - používám 1.6.1022
Blackwolf

Nemůže,pošli mi eng.z tvýho Trainsetu na mail.

Naposled editoval moderátor:
Hral som SP1960 a keď som zistil že do 17 promile za sneženia vyjde 754+9vozov len za trvalého pieskovania a 100% výkonu ( aby to išlo tých 50-60km/hod ), tak som aktivitu trochu poupravil. Do Klatov som si nachystal 2x754. Zatiaľ čo som predtým s upraveným engom 754-058 nemal problém, pri dvojici 754 už bol problém odbrzdiť na druhej mašine priamočinnú brzdu, aj keď bol použitý naklonovaný eng z 754 058. Musel som túto zostavu porozpájať a potom sa mi ju podarilo odbrzdiť. Zaujímavé že sa takto chovala len jedna mašina z loose conistu. Potom som už nemal žiadne problémy. V engoch 754 ma zarazil aj parameter Num Wheels=6 :!:

No nediv se Jeden Brejlovec pro Os vlaky má z Janovic normu 7 vozů.Pro Pn vlaky 500tun.Musíš počítat,že v zimě musí mašina ještě topit,tak nemůže jet na 100% i kdyby chtěla.Stejně bych poupravil u Brejlovců prokluz,je to podle mého názoru hodně přehnané.To bych řekl,že mnohem horší počasí jsou mlhy a mrholení.Tam bych s tím souhlasil.Když padá listí tak je to jasný.Plzeňáci berou Brejlovce kolem 900-950 otáček,oni už taky ani víc nesnesou.

S R 421 jsem bohužel skončil v Čadci.Jak se změní noc/den pád a konec.Zkoušel jsem to ze všech možných míst,ale to samé.Jinak se mi moc líbila.

Šnek napsal:
S R 421 jsem bohužel skončil v Čadci.Jak se změní noc/den pád a konec.Zkoušel jsem to ze všech možných míst,ale to samé.Jinak se mi moc líbila.

Doufám, že to máš v Čadci uložené.
Zkus posunout východ slunce a rozednívání třeba o 1 hod zpět. Obnov save, tím dojde už rovnou k načtení denních textur. Potom znovu ulož změň to zpět a jeď. Mě to poradil Joska a pomohlo to.

Šnek napsal:
Já jsem neměnil rozednívání, v Čadci jsem si to uložil a pak pokračoval dál, opravdu je to perfektní aktivita, tak jako všechny od Kuby. :wink:

Aktivita: R 455 Trainset: only BP: Mám silný pocit že vozidlá Zssk Tdns, Cd 854 010, DB Aimz a DB Bimz sa v trainsete BP nenachádzajú...

Už jste někdo projížděl R 455? Já už dvakrát a vždycky jsem skončil u odj.návěstidla v Radonicích.Zkoušel jsem to i v editoru a to samé.

Back
Nahoře