Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Já nepoužívám.Přepisovat se mi nic nechce,ale je škoda po první části R 421.Třeba se to během zítřka vyřeší.
S novým Binem by neměl být problém při načtení denních/nočních textur.Boby napsal:Šnek napsal:To je mi jasný,jenže mě to pořád vykazuje plno dalších vozidel,které ani nejsou na stránkách poznamenaný.
Možná jsou tam jinak označené adresáře, nebo neaktualizované engy, jinak mě nic nenapadá. Používám Activity Analysis pokud ho máš taky můžu ji nainstalovat a poslat Ti log. Abys viděl, jak to mám upravené třeba já. Jinak já jsem skončil v Čadci - načtení denních textur a konec.
Tak by mě zajímalo jak se to chová u tebe.
Blackwolf napsal:Zdravím.
Mám malý problém. V aktivtě Sp 1960 jsem dojel do Klatov a když potom dotáhnu elektrikou tu 754 před peron a přelezu do ní, nemůžu se s ní pořádně rozjet. Musím dát výkon 100% a stále pískovat, aby se dala do pohybu. V momentě když snížím výkon tak loko začne šíleně zpomalovat a za chvíli sama stojí. A když snížím výkon na 0 tak mi svítí prokluz kol. Zkoušel jsem jak eng z Šemorova trainsetu tak eng který uveřejnil Poison k svojí aktivitě Os 7504 a vždy je to stejný. Pls poraďte. Díky
PS: Používám BIN 1.6.1022
Boby napsal:Blackwolf napsal:Zdravím.
Mám malý problém. V aktivtě Sp 1960 jsem dojel do Klatov a když potom dotáhnu elektrikou tu 754 před peron a přelezu do ní, nemůžu se s ní pořádně rozjet. Musím dát výkon 100% a stále pískovat, aby se dala do pohybu. V momentě když snížím výkon tak loko začne šíleně zpomalovat a za chvíli sama stojí. A když snížím výkon na 0 tak mi svítí prokluz kol. Zkoušel jsem jak eng z Šemorova trainsetu tak eng který uveřejnil Poison k svojí aktivitě Os 7504 a vždy je to stejný. Pls poraďte. Díky
PS: Používám BIN 1.6.1022
Máš ji pořád zabržděnou. S engem z Os 7504 jsem neměl problémy. Zkus to zkontrolovat jestli je to opravdu on.
Šnek napsal:S R 421 jsem bohužel skončil v Čadci.Jak se změní noc/den pád a konec.Zkoušel jsem to ze všech možných míst,ale to samé.Jinak se mi moc líbila.
Já jsem neměnil rozednívání, v Čadci jsem si to uložil a pak pokračoval dál, opravdu je to perfektní aktivita, tak jako všechny od Kuby.Šnek napsal:S R 421 jsem bohužel skončil v Čadci.Jak se změní noc/den pád a konec.Zkoušel jsem to ze všech možných míst,ale to samé.Jinak se mi moc líbila.