Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kuba dělá skoro všechny aktivity moc pěkný, včera jsem jel R 455 a znovu super.Šnek napsal:Včera večer jsem to projel celý a už to bylo v pohodě.Moc pěkný,ale fíra se nesmí flákat.Do Plzně -2 minuty.
A kdo Ti v tom brání ? Aspoň bude co porovnávatklimi napsal:Hej Kubo!!Os 7404 jsem připravoval já akorát s 854.Zítra jsem jí chtěl dát ven.![]()
![]()
Peter01 napsal:Ale ne cd854010 a cd854006rv. Nebo já přehlédnu toto?
Peter
Dan J. napsal:Zdravím tak jsem dneska jel aktivitu Os7404 a při cestě z Klatov jsem zůstal viset ve stanici Bližejov. Proti mě v dálce stojí Kristýnka 854 a nepomůže ani couvnout zpět. Ve stanici jsem včas, takže spožděním to nebude. Nemá někdo stejný problěm. Nevím jak dál. Dan :?:
Měl bych jeden dotaz, v tom Blížejově jedeš do rovna na 1.kolej nebo do odbočky??? Měl jsem totiž při testech problémy, že mi vlak hráče jel do odbočky a přitom má trasu do rovna, ale pak jsem změnil paths a od té doby se mi to nedělo.Dan J. napsal:Zdravím tak jsem dneska jel aktivitu Os7404 a při cestě z Klatov jsem zůstal viset ve stanici Bližejov. Proti mě v dálce stojí Kristýnka 854 a nepomůže ani couvnout zpět. Ve stanici jsem včas, takže spožděním to nebude. Nemá někdo stejný problěm. Nevím jak dál. Dan :?:
Tak to vůbec nechápu, jak můžeš jet rovně na 3.kolej???Dan J. napsal:Jedu rovně po 3. koleji. Dan J.
A projel si to celé, i zpátky do Plzně??? Jedná se mi o to křížování v Bližejově, mě to totiž funguje normálně, ale někomu to nejde.Mondeo napsal:Os 7404 - paráda, víc dodávat nemusím