Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Včera večer jsem to projel celý a už to bylo v pohodě.Moc pěkný,ale fíra se nesmí flákat.Do Plzně -2 minuty.

Šnek napsal:
Včera večer jsem to projel celý a už to bylo v pohodě.Moc pěkný,ale fíra se nesmí flákat.Do Plzně -2 minuty.
Kuba dělá skoro všechny aktivity moc pěkný, včera jsem jel R 455 a znovu super.

Naposled editoval moderátor:
Hej Kubo!!Os 7404 jsem připravoval já akorát s 854.Zítra jsem jí chtěl dát ven. :D :lol:

klimi napsal:
Hej Kubo!!Os 7404 jsem připravoval já akorát s 854.Zítra jsem jí chtěl dát ven. :D :lol:
A kdo Ti v tom brání ? Aspoň bude co porovnávat :lol:

Peter01 napsal:
Ale ne cd854010 a cd854006rv. Nebo já přehlédnu toto?

Peter

Koukáš dobře, ale tyhle modely již na stažení nejsou, stránky pana Havla byly zrušeny. Použij model Vrbama. Je novějš a tedy i lepší.

Zdravím tak jsem dneska jel aktivitu Os7404 a při cestě z Klatov jsem zůstal viset ve stanici Bližejov. Proti mě v dálce stojí Kristýnka 854 a nepomůže ani couvnout zpět. Ve stanici jsem včas, takže spožděním to nebude. Nemá někdo stejný problěm. Nevím jak dál. Dan :?:

Dan J. napsal:
Zdravím tak jsem dneska jel aktivitu Os7404 a při cestě z Klatov jsem zůstal viset ve stanici Bližejov. Proti mě v dálce stojí Kristýnka 854 a nepomůže ani couvnout zpět. Ve stanici jsem včas, takže spožděním to nebude. Nemá někdo stejný problěm. Nevím jak dál. Dan :?:

Právě jsem se dostal do toho samého místa jako Dan J..Ve stanici Blížejov jsem načas a protijedoucí vlak zůstane "viset" na vjezdu.Pokoušel jsem se to přelstít cuknutím zpět,protijedoucí vlak se pohnul a já si myslel ,že mám vyhráno,ale zůstal stát cca na jednu délku motorového vozu za vjezdovým návěstidlem a ani za nic nechtěl do stanice.Jinak musím zhodnotit tuto aktivitu jako perfektní práci-jen doladit tuto neřest....Rád si ji zajedu znovu.

Dan J. napsal:
Měl bych jeden dotaz, v tom Blížejově jedeš do rovna na 1.kolej nebo do odbočky??? Měl jsem totiž při testech problémy, že mi vlak hráče jel do odbočky a přitom má trasu do rovna, ale pak jsem změnil paths a od té doby se mi to nedělo.

Dan J. napsal:
Jedu rovně po 3. koleji. Dan J.
Tak to vůbec nechápu, jak můžeš jet rovně na 3.kolej??? :eek:
Jedeš buď na 3.kolej nebo rovně na 1.kolej, ale NE rovně na třetí. :?

Podle mě přehodí výhybku na rovně ten traffic co pak zůstane viset.Ten traffic by měl mít delší patch až za vjezdový a měl by asi i startovat později.Nevím jak to křižování děláš.Pokud pomocí srv2 tak to musí jít.

Protože ještě nevím jak vkládat obrázky tak je posílám na e-mail. To bude asi nejlepší. Dan J.[/code]

Obrázky jsem viděl a je to divné, já to projel vždycky v pohodě, ale zkusil jsem trošku poupravit ten traffic, takže doufám že to teď bude fungovat. Opravenou aktivitu můžete stáhnout znova na mojem webu.
A ještě jednou se omlouvám za nepříjemnosti a taky doufám že to těď bude fungovat.

Os 7404 - paráda, víc dodávat nemusím

Mondeo napsal:
Os 7404 - paráda, víc dodávat nemusím
A projel si to celé, i zpátky do Plzně??? Jedná se mi o to křížování v Bližejově, mě to totiž funguje normálně, ale někomu to nejde.

Tak jsem dneska přeinstaloval celý MSTS v domění, že to pomůže a ono nic. furt ten samý problém. Ta 854 029-6 prostě zůstane viset a nejede.

Back
Nahoře