No zřejmě mi asi přeskočilo nebo já už nevím jak na to.Nejprve jsem měl co dělat s tím,že se mi po odtavení brejlovce v ZA nedařilo dojet na soupravu.Nepřestavila se mi vyhybka k soupravě.Po 17-tém pokusu jsem zajásal,ale to jsem se těžce přepočítal.
Buď jsem blázen nebo budu muset přejít na jiný typ drog,neboť asi beru nějaké svinstvo a mám halucinace.Eng 151 používám naklonovaný z 350.Bin mám 1.7.010302.
1.pokus
Přijedu k soupravě připojím se,ale na tachografu svítí hodnota 2 km/h a to i přesto,že vlak stojí.Vzhledem k blokování nepřejdu na druhé stanoviště,abych mohl odjet.
2.pokus
Přijedu k soupravě rychlostí 1 km/h se připojuji a bum.Zničené spřáhlo a při pohledu zhora na soupravu je lokomotiva na druhém místě jako by proskočila vozem řady Aee.No to už jsem něvěřil svým očím.
3.pokus
Opět přijíždím k soupravě a znovu velmi pomalu cca 1 km/h.Najednou po připojení je všude na vteřinu okolo zeleno-zmizí textury.Počítač se vzpamatuje,provede se bez mého zásahu načtení textur a to už mne dostalo.Vlak podle všeho stojí najednou ve stanici Kralovany na zhlaví a msts hlásí,že došlo k poškození spřáhla.Setkal se s tím někdo???
Ještě prozradím jedno.Původní save soubory jsem měl uloženy pod Bin 1.7.010302 a mezi tím jsem na chvilku měl naistalovanou novou verzi Bin(dnes aktuální),ale tu jsem odinstaloval a vrátil tu původní.Pod tou novou jsem nic neukládal.
Co s tím?Blbnu já nebo se mi zbláznil msts??