Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
Mondeo napsal:
Os 7404 - paráda, víc dodávat nemusím
A projel si to celé, i zpátky do Plzně??? Jedná se mi o to křížování v Bližejově, mě to totiž funguje normálně, ale někomu to nejde.
Zpátky do Plzně jsem jel až včera, teda jenom do Blížejova, pak STOP, nechtěli mě pustit dál...

Naposled editoval moderátor:
Mondeo napsal:
Šnek napsal:
Včera večer jsem to projel celý a už to bylo v pohodě.Moc pěkný,ale fíra se nesmí flákat.Do Plzně -2 minuty.
Kuba dělá skoro všechny aktivity moc pěkný, včera jsem jel R 455 a znovu super.

Tak já skončil ve stanici Stod. Příjezd v 20:39:40 h a na odjezdu červená. Schválně jsem to nechal běžet dál a zelená mi naskočila v 20:55:48 h po příjezdu nákladního vlaku s uhlím. A do Plzně za 7 min? Že bych se zrovna flákal o tom nevím. Asi přestanu brzdit u těch pomalejch jízd (stejně nejsou nijak ošetřený).

Blackwolf napsal:
Mondeo napsal:
Šnek napsal:
Včera večer jsem to projel celý a už to bylo v pohodě.Moc pěkný,ale fíra se nesmí flákat.Do Plzně -2 minuty.

Tak já skončil ve stanici Stod. Příjezd v 20:39:40 h a na odjezdu červená. Schválně jsem to nechal běžet dál a zelená mi naskočila v 20:55:48 h po příjezdu nákladního vlaku s uhlím. A do Plzně za 7 min? Že bych se zrovna flákal o tom nevím. Asi přestanu brzdit u těch pomalejch jízd (stejně nejsou nijak ošetřený).
Já jsem to projel celý v pohodě a to jsem na všechny pomalý brzdil, asi musíš přidat a ne se kochat nádhernou krajinou ! :wink:

Mondeo napsal:
Blackwolf napsal:
Mondeo napsal:
Šnek napsal:

Já jsem to projel celý v pohodě a to jsem na všechny pomalý brzdil, asi musíš přidat a ne se kochat nádhernou krajinou ! :wink:

Krajinou v noci se moc kochat nedá. A jak mám jet rychleji, když mě v Blížejově drží červená, než přijede ten protisměrnej osobák. A co jsem koukal tak jedu přesně na čas dle GVD. Jen se zeptám. Ten protisměrnej náklad 2 x 742 + "uhlí" se má potkat ve výhybně Chotěšov? Protože podle AE ten náklad nastupuje v 20:35 v tý výhybně a hned si pro sebe nasvítí cestu. Dík za odpověď.

V noci jsem si projel aktivitu Ex 140 a musím konstatovat, že jsem se do Svinova docela nudil, pak jsem se probral šibováním a dojel to do konce.

Mondeo napsal:
V noci jsem si projel aktivitu Ex 140 a musím konstatovat, že jsem se do Svinova docela nudil, pak jsem se probral šibováním a dojel to do konce.
Já jsem se dostal zatím do Třince, ale rozhodně jsem se nenudil :mad:

Zdravím, já jsem dojel do Svinova a narazil jsem na problém s přestupem z loko 151 004 na 151 001 Duh. energie. Nejde mi odbrzdit a tudíž ze Svinova neodjedu. Špatným eng souborem by to být nemělo, Když jsem si mašinky spojil jen tak, přestup fungoval v pohodě. Nejde mi to jen v tehle aktivitě. S pozdravem Dan :?:

Já jsem se zasekl v Žilině.Odstavim 754 k peronu a napíše mi to ať zastavim za vexlem,tak jedu a zastavim za výhybkou odbočující k vozůn,ale když chci začít couvat,tak se mi výhybka nepřehodí..

klimi napsal:
Já jsem se zasekl v Žilině.Odstavim 754 k peronu a napíše mi to ať zastavim za vexlem,tak jedu a zastavim za výhybkou odbočující k vozůn,ale když chci začít couvat,tak se mi výhybka nepřehodí..
Tak zkus zajet za reverzní bod :wink:

Ahoj. Musíš zastavit hned jak ti na track monitoru zmizí reverzní bod. Měl sem ten samý problém.

Aktivita EC 140 a bin

No zřejmě mi asi přeskočilo nebo já už nevím jak na to.Nejprve jsem měl co dělat s tím,že se mi po odtavení brejlovce v ZA nedařilo dojet na soupravu.Nepřestavila se mi vyhybka k soupravě.Po 17-tém pokusu jsem zajásal,ale to jsem se těžce přepočítal.

Buď jsem blázen nebo budu muset přejít na jiný typ drog,neboť asi beru nějaké svinstvo a mám halucinace.Eng 151 používám naklonovaný z 350.Bin mám 1.7.010302.

1.pokus
Přijedu k soupravě připojím se,ale na tachografu svítí hodnota 2 km/h a to i přesto,že vlak stojí.Vzhledem k blokování nepřejdu na druhé stanoviště,abych mohl odjet.
2.pokus
Přijedu k soupravě rychlostí 1 km/h se připojuji a bum.Zničené spřáhlo a při pohledu zhora na soupravu je lokomotiva na druhém místě jako by proskočila vozem řady Aee.No to už jsem něvěřil svým očím.
3.pokus
Opět přijíždím k soupravě a znovu velmi pomalu cca 1 km/h.Najednou po připojení je všude na vteřinu okolo zeleno-zmizí textury.Počítač se vzpamatuje,provede se bez mého zásahu načtení textur a to už mne dostalo.Vlak podle všeho stojí najednou ve stanici Kralovany na zhlaví a msts hlásí,že došlo k poškození spřáhla.Setkal se s tím někdo???

Ještě prozradím jedno.Původní save soubory jsem měl uloženy pod Bin 1.7.010302 a mezi tím jsem na chvilku měl naistalovanou novou verzi Bin(dnes aktuální),ale tu jsem odinstaloval a vrátil tu původní.Pod tou novou jsem nic neukládal.

Co s tím?Blbnu já nebo se mi zbláznil msts??

Re: Aktivita EC 140 a bin

T napsal:
No zřejmě mi asi přeskočilo nebo já už nevím jak na to.Nejprve jsem měl co dělat s tím,že se mi po odtavení brejlovce v ZA nedařilo dojet na soupravu.Nepřestavila se mi vyhybka k soupravě.Po 17-tém pokusu jsem zajásal,ale to jsem se těžce přepočítal.

Buď jsem blázen nebo budu muset přejít na jiný typ drog,neboť asi beru nějaké svinstvo a mám halucinace.Eng 151 používám naklonovaný z 350.Bin mám 1.7.010302.

1.pokus
Přijedu k soupravě připojím se,ale na tachografu svítí hodnota 2 km/h a to i přesto,že vlak stojí.Vzhledem k blokování nepřejdu na druhé stanoviště,abych mohl odjet.
2.pokus
Přijedu k soupravě rychlostí 1 km/h se připojuji a bum.Zničené spřáhlo a při pohledu zhora na soupravu je lokomotiva na druhém místě jako by proskočila vozem řady Aee.No to už jsem něvěřil svým očím.
3.pokus
Opět přijíždím k soupravě a znovu velmi pomalu cca 1 km/h.Najednou po připojení je všude na vteřinu okolo zeleno-zmizí textury.Počítač se vzpamatuje,provede se bez mého zásahu načtení textur a to už mne dostalo.Vlak podle všeho stojí najednou ve stanici Kralovany na zhlaví a msts hlásí,že došlo k poškození spřáhla.Setkal se s tím někdo???

Ještě prozradím jedno.Původní save soubory jsem měl uloženy pod Bin 1.7.010302 a mezi tím jsem na chvilku měl naistalovanou novou verzi Bin(dnes aktuální),ale tu jsem odinstaloval a vrátil tu původní.Pod tou novou jsem nic neukládal.

Nesmíš pouštět na nádraží kouzelníky :wink:

Abych pridal neco za sebe... tak prvni cast Detvana/Prahy je skutecne na zapremysleni. V Ziline byl prvni orisek : kdyz jsem odstavoval brejlovce, u peronu jsem jel pomalu a po naskoceni hlasky brzdil asi z 5km/h - vysledkem bylo, ze jsem nedojel na reverz a pri jizde s 151 me to poslalo "nekam" i pres stisk TAB ... zaspackoval jsem si. Dalsi pak bylo zastavit hned za tou vexli, abych mohl najet na soupravu. Zasiboval jsem si asi 10x, nez jsem mohl slavit... Dalsi problemy me potkali ve Svinove : nejdriv jsem jak si nepochopil s cim jak budu posunovat ( pomohlo kouknuti v AE ). Vetsi sranda byla odbrzdit Duhovku. Nevim presny postup pro zajisteni HV pred jeho opustenim, ci jak se to ma delat pod Binem 1.7.... ale nejdriv jsem musel po sveseni souprav odpojit Duhovku, kousek vyjet se soupravou a pak znova sprahnout. Pote jsem mohl prejit a uspesne odbrzdit...
Den blbec mi takhle zivot nezavaril....

fastTomi napsal:
Abych pridal neco za sebe... tak prvni cast Detvana/Prahy je skutecne na zapremysleni. V Ziline byl prvni orisek : kdyz jsem odstavoval brejlovce, u peronu jsem jel pomalu a po naskoceni hlasky brzdil asi z 5km/h - vysledkem bylo, ze jsem nedojel na reverz a pri jizde s 151 me to poslalo "nekam" i pres stisk TAB ... zaspackoval jsem si. Dalsi pak bylo zastavit hned za tou vexli, abych mohl najet na soupravu. Zasiboval jsem si asi 10x, nez jsem mohl slavit... Dalsi problemy me potkali ve Svinove : nejdriv jsem jak si nepochopil s cim jak budu posunovat ( pomohlo kouknuti v AE ). Vetsi sranda byla odbrzdit Duhovku. Nevim presny postup pro zajisteni HV pred jeho opustenim, ci jak se to ma delat pod Binem 1.7.... ale nejdriv jsem musel po sveseni souprav odpojit Duhovku, kousek vyjet se soupravou a pak znova sprahnout. Pote jsem mohl prejit a uspesne odbrzdit...
Den blbec mi takhle zivot nezavaril....
V Žilině je to trochu kostrbaté (měla být hláška), ale já posunuju s Track monitorem, takže v pohodě a Svinov mi klapnul napoprvé.

Takže, mě posun a přestup ze 754 na 151 nedělal žádný problěm a v tom Svinově jsem to musel řešit taky odpojením duhovky a pak už odbrzdit šla. S pozdravem Dan. :D

T napsal:

1.pokus
2.pokus
3.pokus

Mě se v Žilině bylo to tuším v aktivitě IC 142 stalo něco podobného pomalu jsem najížděl na soupravu a najednou jsem se ocitl taky někde před Žilinou

Ondra.H napsal:
Mě se v Žilině bylo to tuším v aktivitě IC 142 stalo něco podobného pomalu jsem najížděl na soupravu a najednou jsem se ocitl taky někde před Žilinou

třeba se autor trati nechal inspirovat seriálem hvězdná brána ......

Čouda napsal:
Ondra.H napsal:

třeba se autor trati nechal inspirovat seriálem hvězdná brána ......
Jestli si vzpomínáte, já měl podobný problém, když jsem dával z Blanska do Brna nové tunelové portály od Romana Š. Musel jsem odebrat původní koleje a vyměnit je za obyčejné, po testech a finálním portálu jsem vracel zpět tunelové kolejnice. A výsledek? Před tunelem se začaly trhat a vykolejovat vlaky. Když jsem se snažil přijít na to čím to je a udělal si vstup z Blanska, tak se také děly divy. Při jízdě opačným směrem po nesprávné koleji, jakmile jsem se přiblížil k místu, kde se trhaly vlaky, najednou se krajina změnila v mozaiku, jel jsem chvíli vzduchem a jakmile kouzlo pominulo, tak jsem se ocitl 5km zpět na vjezdu do Blanska.

Řešení bylo, že jsem vytrhal asi kilometr trati, SAVE a vše položil znovu, Takže jestli Martin nemá v trati podobný problém.

Mám dotaz na Kubu, ve většině jeho aktivit jsem se setkal, že používá v trainsetu Zsr_kol_pole. Netuším co to je tak to musím vyměnit Activity analyserem a už nechci... dá se tato složka (loko?) někde sehnat? Děkuju

Back
Nahoře