Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Děkuju, už to všechno mám :) , mám tu ale další problém s R421 exelsior, nejde mi vůbec spustit. V AA jsem si doplnil všechny chybějící vozy, ale když chci aktivitu spustit tak mi spadne bez jediné hlášky celý MSTS. Zkusil jsem jestli to není binnem. Používám poslední 1.7, tak jsem to nahradil 1.6 ale vysledek pořád stejný. Aktualizace mám taky všechny. Netušítě kde by mohl být zakopaný pes? Ostatní aktivity mi jedou bez problemů

Kank napsal:
Máš vyplé stíny v nastavení MSTS?

stíny mám vyplé :cry: :? je to divné, když se podívám na délku aktivity tak je tam 00:00, u některých jiných aktivit to sice mám taky, ale jezdi ...

blazo napsal:
Kank napsal:
Máš vyplé stíny v nastavení MSTS?

stíny mám vyplé :cry: :? je to divné, když se podívám na délku aktivity tak je tam 00:00, u některých jiných aktivit to sice mám taky, ale jezdi ...
To určitě nemá vliv na to, zda aktivitu spustíš. Zkus si zkontrolovat znovu všechny consisty (i loose).

Kebarko napsal:
Ide spustiť tá aktivita v Activity Editore? Je tam všetko v poriadku?

Zkusil jsem ten Activity Editor. Aktivitu spustím, ale na začátku mi to hlásí 2 chyby:

---
Servis kb_R421_ec128hradčany, trasa kb_R421_ec128hradčany po nahrádní nelze nastavit
Servis kb_R421_zr1510demanova, trasa kb_R421_zr1510demanova po nahrání nelze nastavit
---

blazo napsal:
Kebarko napsal:

Zkusil jsem ten Activity Editor. Aktivitu spustím, ale na začátku mi to hlásí 2 chyby:

---
Servis kb_R421_ec128hradčany, trasa kb_R421_ec128hradčany po nahrádní nelze nastavit
Servis kb_R421_zr1510demanova, trasa kb_R421_zr1510demanova po nahrání nelze nastavit
---
Mě to dělalo to samé, stačí upravit trasy těchto vlaků a mělo by to jít rozjet.

Ondra.H napsal:
blazo napsal:
Kebarko napsal:

---
---
Mě to dělalo to samé, stačí upravit trasy těchto vlaků a mělo by to jít rozjet.

... upravit, nevěděl jsem co bych tam měl upravit, tak jistější bylo, že ty dva trafic smažu... Chyba byla zde, protože jsem aktivitu poté rozjel. Moc děkuju za všechny rady, jsem zase o něco chytřejší :)

Ahoj! U nejnovější Kubovi aktivity mi zastaví trafic s vlakem os7401 (754 050 :lol: + nějaká Bétéčka) u ranžírky a nevjede do vyhýbny Chotěšov. Zkoušel jsem i cuknout zpět a nic. poraďte prosím, kde je chyba. Ještě doplním, že některá vozidla do této aktivity jsou ode mě

Čouda napsal:
Ahoj! U nejnovější Kubovi aktivity mi zastaví trafic s vlakem os7401 (754 050 :lol: + nějaká Bétéčka) u ranžírky a nevjede do vyhýbny Chotěšov. Zkoušel jsem i cuknout zpět a nic. poraďte prosím, kde je chyba. Ještě doplním, že některá vozidla do této aktivity jsou ode mě
Jestli to nebude tím, že se s ním máš křižovat až ve Stodě. :D :D :D
Má ještě někdo jiný podobnou zkušenost, nebo Vám to křižování vychází až ve Stodě???

P.S.: Nevím jak spravně se skloňuje "město" STOD, doufám že to mám správně.

Naposled editoval moderátor:
NEDOPATŘENÍ JSEM NAHRÁL NA WEB ŠPATNOU VERZI AKTIVITY kb_Rn_44306. CHYBA BYLA NAPRAVENA, TAKŽE JESTLI CHCETE, MŮŽETE SI TO STÁHNOUT JEŠTĚ JEDNOU. ( pro zručnější - stačí změnit začátek aktivity na 3:49 )

PROSÍM, PŘIJMĚTE JMÉNEM ÚSTAVU ZA TUTO POLITOVÁNÍ HODNÉ NEDOPATŘENÍ MOU OMLUVU, KE KTERÉ DOCHÁZÍ max. JEDNOU ZA 10 LET !!! :D :D :D

Tak to už je fakt v prd.... Podle mého nejlepší aktivitář Kuba to taky zabalil. Cituju z jeho stránek : http://www.kuba-msts.ic.cz/ "práce na mých veřejných aktivitách byla na neurčito přerušena ". Aby bylo za chvíli vůbec co jezdit :cry:

Mondeo napsal:
Tak to už je fakt v prd.... Podle mého nejlepší aktivitář Kuba to taky zabalil. Cituju z jeho stránek : http://www.kuba-msts.ic.cz/ "práce na mých veřejných aktivitách byla na neurčito přerušena ". Aby bylo za chvíli vůbec co jezdit :cry:

A není to náhodou tím, že se blíží období maturit a různých zkoušek ? :idea:

Mondeo napsal:
Díky za lichotky, ale důvody jsou skoro stejné jako měl Tomes a pokud sis přečetl to moje prohlášení, tak jsem to nezabalil úplně, pro sebe a pro pár VyVolených je budu dělat pořád. :wink:

Jiří Maxa napsal:
A není to náhodou tím, že se blíží období maturit a různých zkoušek ? :idea:
Díky Bohu to už mám za sebou, takže tím to určitě není.

Ono seknout s tím ani nejde, měl jsem PC na 3 měsíce díky reklamaci mimo a po čtrnácti dnech mě pěkně svrběly ruce. A navíc velké změny v trainsetu moc chuti taky nepřidává.

Sice jsem začal ve vlákně s mýma úloham taky vyhrožovat,ale když se Vám chlopí nelíbí,že je TBP hodně osekaný,co takhle věnovat chvilku času jako aktivitáři k úpravě vozidel pro TBP dle jakéhosi návodu,aby to nemusel stále dělat Zbyněk???
Myslím,že tato trať za to stojí,aby měla kvalitní aktivitáře a kvalitní TRAINSET!!!
Než to cmudit doma proč to neopravit dle dohod a jezdit všichni s větším množstvím vozů a lokomotiv?
Myslím,že by to stálo za zvážení.Návod na úpravu nebude jistě složitý a bude to mít význam pro všechny. Prosím názory směřujte do vlákna Trainset BP

Dobře Kubo!!Konečně si se zase rozhodl vydat nějakou aktivitku???Jsem moc rád.Dnes projedu a uvidim:)
A taky díky tobě jsem zjistil,že Vrbam už udělal 954+054+854 :lol:

Back
Nahoře