Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
pajek: Nemáš aktuální verzi trainsetu BP. Stáhni si poslední update trainsetu od Zbyňka, nebo si stáhni přímo tento chybějící vůz-skin z mých stránek (Osobní vůz ČD B - rezavá střecha).

Tak jsem si jednou přemýšlel co udělám za aktivitu. Procházel jsem si oběhy lokomotiv, jestli nenajdu nějaký zajiímavý oběh a v tom se to stalo. :D
Řekl jsem si, když už sakra máme tak rozsáhlé tratě pro MSTS, proč teda neudělat celý jeden oběh a když jsem si rozmýšlel který, tak oběh řady 151 (TS101) pro mě byla jasná volba. :D Dnes je na mém webu první část prvního dne oběhu.
Až na tuším dva páry vlaků v úseku Hranice na Moravě - Púchov, který bohužel v MSTS není, mám v plánu udělat celý oběh, tudiž 11.dní. Dal jsem si těžký úkol, ale věřím si, že ho splním.
Většina tedy bude na trati 321, na trati BP budou pouze úseky Praha - Kolín, potažmo Pardubice, u vlaků které Kolín projíždí.
Na dalším pokračování se bude dělat ihned, jakmile vyjde 10 aktualizace trati 321.

Sp 101

Ahoj Kubo.
Po příznivých ohlasech zde na fóru jsem si stáhl a zkouším hrát aktivitu Sp 1901. Hraní činí poněkud potíže, protože mi hlášení (Praha hl. n.) vyskakují jak chtějí - přesněji asi mimo aktuální průběh hry. Např. hned po připojení soupravy a hlášení o očekávaném odjezdu do ONJ se mi objeví další - něco o potažení soupravy až za mosty směrem Libeň. Snažím se jezdit intuitivně, i když občas vznikají situace, které určitě nebyly zamýšlené. :eek:
Nemohu se nyní pohnout při příjezdu s novou soupravou z ONJ na hl.n. Vyjedu z tunelu, na konci perónu mám červenou s průjezdem na TAB. Zajedu-li až za mosty (nikde nevidím reverzní bod), abych se napojil na vzpomínaného Pershinga (jestli se nepletu - měl by stát mimo všechna nástupiště až skoro pod vinohradskou zdí), simulace mě vytrvale cpe k pátému nástupišti na obsazenou kolej. Zde je odstavena souprava s Žehličkou v čele.
Můžeš tápajícímu poradit?
Děkuji dopředu a přeji mnoho dalších zajímavých aktivit. :wink:
Venny

Naposled editoval moderátor:
Ještě jednou Sp1901

Tak už jsem se hnul dále - u perónu je nutno soupravu odvěsit a jet se Žehličkou sólo pro Pershing.
Možná by neškodilo dát příslušnou hlášku u odpojení a jízdě za most poněkud dále. Problém byl v tom, že po připojení soupravy do ONJ mi hlášení jen probliklo - nezůstalo otevřené trvale, jak při normálním stavu. Při vezení prázdné soupravy ONJ - hlavní se už tato hláška neobjevuje a může vznikat problém, jak dál.... :eek:
Pěkný den.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Kubo,prosímtě kde seženu do 2. dílu tvé aktivity ID-142 edrbR,edsa?Děkuji za odpověd.

kubo, xem sa opytat na 3. diel aktivity, pred Rudolticami mi vyskocila hlaska "ukol kompletni"...a to mam ist az do kolina, nevies cim to je?

ramelow napsal:
kubo, xem sa opytat na 3. diel aktivity, pred Rudolticami mi vyskocila hlaska "ukol kompletni"...a to mam ist az do kolina, nevies cim to je?
To netuším, já to jel několikrát a vždycky jsem to dojel až do Kolína a ani ještě nikdo nepsal, že by měl stejný problém. Je někdo kdo to už dojel nebo kdo by měl stejné problémy jako ramelow???

na druhy pokus som uz presiel. takze pohoda. bolo to prekrocenim rychlosti 160. len ma zaskocila hlaska "ukol je kompletni", cakal by som skor "ukol je ukoncen"...

hlasim, ze mi v 5. casti vypravca na hlavaku neodovzdal vlakovu dokumentaciu. Inak uz v Koline netrpezlivo cakam na 6. diel vyborneho serialu :D

ramelow napsal:
hlasim, ze mi v 5. casti vypravca na hlavaku neodovzdal vlakovu dokumentaciu. Inak uz v Koline netrpezlivo cakam na 6. diel vyborneho serialu :D
Já taky žádnou dokumentaci nedostal.

ramelow napsal:
Aha, na to jsem zapoměl, sorry. Jinak 6.část bude asi později, jelikož mě příští týden čeká V-06, tak se na to budu muset párkrát podívat. :D

Dobrý den.Odkud můžu stáhnout vozy DB Laaijrs k vašim aktivitám? Děkuju.

Kuba napsal:
ramelow napsal:
Aha, na to jsem zapoměl, sorry. Jinak 6.část bude asi později, jelikož mě příští týden čeká V-06, tak se na to budu muset párkrát podívat. :D
Ahoj,moc mi to nepřipadá "6.část bude asi později"ty teda jedeš!!!!Jak to děláš připravovat se na zkoušky a ještě dělat tolik dílu tak kvalitních aktivit?????Ty snad vůbec nespíš v každém případě díky za tak pěkné aktivity v takovém množství a v tak kráké době po sobě,nějak nestíhám to projet!!!! :D

Banán napsal:
Kuba napsal:
ramelow napsal:
Ahoj,moc mi to nepřipadá "6.část bude asi později"ty teda jedeš!!!!Jak to děláš připravovat se na zkoušky a ještě dělat tolik dílu tak kvalitních aktivit?????Ty snad vůbec nespíš v každém případě díky za tak pěkné aktivity v takovém množství a v tak kráké době po sobě,nějak nestíhám to projet!!!! :D
Radku, alespoň si tím kompenzuješ svojich 16 km, ujetých na 3.záloze za celou šichtu :lol:

Back
Nahoře