Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Asi máš pravdu,ono na tom něco bude!!!!Ale víš jak je to únavné a namáhavé!!!!Posledně to bylo 74 km na 500metrech,NIC MOC!!!

Naposled editoval moderátor:
Banán napsal:
Asi máš pravdu,ono na tom něco bude!!!!Ale víš jak je to únavné a namáhavé!!!!Posledně to bylo 74 km na 500metrech,NIC MOC!!!
Tak tohle by bylo něco pro zapřísáhlé milovníky reálných aktivit - aktivita zvaná "Čistota půl zdraví aneb Myčka stokrát jinak". :lol:

Banán napsal:
Kuba napsal:
ramelow napsal:
hlasim, ze mi v 5. casti vypravca na hlavaku neodovzdal vlakovu dokumentaciu. Inak uz v Koline netrpezlivo cakam na 6. diel vyborneho serialu :D
Aha, na to jsem zapoměl, sorry. Jinak 6.část bude asi později, jelikož mě příští týden čeká V-06, tak se na to budu muset párkrát podívat. :D
Ahoj,moc mi to nepřipadá "6.část bude asi později"ty teda jedeš!!!!Jak to děláš připravovat se na zkoušky a ještě dělat tolik dílu tak kvalitních aktivit?????Ty snad vůbec nespíš v každém případě díky za tak pěkné aktivity v takovém množství a v tak kráké době po sobě,nějak nestíhám to projet!!!! :D
To jsem ale nevěděl, že v pátek dostanu na celý týden dobrovolně povinnou dovolenou a tak se musím nějak odreagovat, nemůžu ležet celý den v předpisech, to bych se s toho asi zbláznil. Ty aktivity co teď dělám, jsou krátké aktivity okolo Žiliny a všeho všudy trvají od prvního kroku po umístěni na web asi 2hod. Dneska bude ještě jeden díl a pak už to tak rychle určitě nepůjde, i když kdo ví. :D :D :D

Ahoj, chcem ťa upozorniť na chybu v tvojom trainsete, kde zscs_Eas2 z duusovej stránky máš v adresári zssk_Eas2. Myslím, že je to chybné.
passion :)

passion napsal:
Ahoj, chcem ťa upozorniť na chybu v tvojom trainsete, kde zscs_Eas2 z duusovej stránky máš v adresári zssk_Eas2. Myslím, že je to chybné.
passion :)
Máš recht, už je to správně, jen taková malá drobnost nebylo to v adresáři zssk_Eas2, ale v adresáři zssk_Eas. To obojí už je ale minulosti a je to správně v zscs_Eas2. Díky za upozornění. :D

Kubo mám stažené všechny aktivity TS 101 a ted nevím jestli si mám stáhnout aktualizaci 11. v 321čce,jde mi o to jestli budou funkční,co ty na to?Díky za odpověd.Radek.

Banán napsal:
Kubo mám stažené všechny aktivity TS 101 a ted nevím jestli si mám stáhnout aktualizaci 11. v 321čce,jde mi o to jestli budou funkční,co ty na to?Díky za odpověd.Radek.
Tak to netuším, já to ještě nezkoušel, ale co psal Martin tak aktualizace byla zaměřena pouze na doplnění textur apod. tudiž se s kolejema asi nehýbalo a všechny aktivity by měly být funkční.

Aktivity na aktualizaci 10 půjdou i na aktualizaci 11, jenom si budete muset odklikat hlášku o něčem starém. To nemá vliv na aktivitě.

alcapone napsal:
Aktivity na aktualizaci 10 půjdou i na aktualizaci 11, jenom si budete muset odklikat hlášku o něčem starém. To nemá vliv na aktivitě.
alcapone i Kubo díííky za odpověd.Radek.

jel jsem 101 první den druhá část a vše v pořádku, takže aktualizase 11 ničemu vadit nebude

Čouda napsal:
jel jsem 101 první den druhá část a vše v pořádku, takže aktualizase 11 ničemu vadit nebude
Už jsem to taky vyzkoušel a vše v pohodě jen musím na Martina,nějak mi chybí na přejezdech koleje. :(

Banán napsal:
... jen musím na Martina,nějak mi chybí na přejezdech koleje.
Kde ? Prolítnul jsem včera narychlo Libeň - Přerov a nechyběly.
Naopak v několika úsecích mezi Chocní a Zábřehem jezdila auta místy po trávě a plynule najížděla na pokračující silnici.

Kubo poslední aktivita je moc pěkná,hlavně ta změna z lok. ř.163!!!!!! Jen tak dál,mimořádností není nikdy dost!!!

Banán napsal:
Kubo poslední aktivita je moc pěkná,hlavně ta změna z lok. ř.163!!!!!! Jen tak dál,mimořádností není nikdy dost!!!
Díky za pochvalu.
Jinak původně byla plánována jiná loko, mělo jít velkou premiéru, ale vývoj se nějak zpozdil a tak jsem nechtěl čekat a dal tam tu 163. Škoda

Zdravím.

V aktivite TS101_2den_3cast je v loose consist takáto zostava:

_RT_zakr1-sp.wag
_RT_nic.wag
_RT_zakr1-sl.wag

Kde to nájdem ?

radekedar napsal:
orlov napsal:
Zdravím.

V aktivite TS101_2den_3cast je v loose consist taká� zostava:

_RT_zakr1-sp.wag
_RT_nic.wag
_RT_zakr1-sl.wag

Kde to náj�m ?[/quote[

Na stránc�http://kuba-msts.ic.cz/ je úplně dol�odkaz "Model RTExpresu do MSTS". ;)[/quote[

To nie je ono, to už dávn�má�...�

Back
Nahoře