Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No keď máš fóbiu s TrainStore čo takto skúsiť Activity Mover? Ale ako píše Johny, väčšinou je len chyba v obsluhe.Ja som tiež pár krát naletel a problém bol vždy len medzi klávesnicou a stoličkou ...ES 499.0001 napsal:Ale když někdo mepouživá Trainstore tak jinak to nejde, jedině pracně ručně a to je nemožné....s trainstore nemám dobré zkušenosti a myslím že nejsem sám.
JOHNZ napsal:Trainstore nič zlé nikdy neurobil. Všetky problémy sú spôsobené len porušením zásad jeho používania ... a to má myslím, že ešte aj preložený manuál ...
No jo Bobe, ale to je to, čeho si musí být člověk vědom.....když už tohle přesouvám, tak musím i ty zbytky tratí, co si uklidil Trainstore vrátit zpátky.....jak jsem psal.....stačí se jenom chovat s vědomím toho, co TS umí a co vlastně dělá.....bob57_cz napsal:Sice TrainStore mám nainstalovaný, ale pro přepínání "důležitých" adresářů používám systém BAT souborů. Někdy je zapotřebí změnit komplet celý GLOBAL,GUI,SOUND,TRAINS,ROUTES a to TS neumí.
Přesně tak, pokud se používá kombinace, tak si to musí člověk ohlídat vždy obráceným pořadím a postupem. Napřed uvést vše do "základního postavení" a pak teprve provést novou volbu.Martens napsal:No jo Bobe, ale to je to, čeho si musí být člověk vědom.....když už tohle přesouvám, tak musím i ty zbytky tratí, co si uklidil Trainstore vrátit zpátky.....jak jsem psal.....stačí se jenom chovat s vědomím toho, co TS umí a co vlastně dělá.....
Úplně stejně jako u ostatních řad...Pajavlaky napsal:Nevím přesně, jak si zprovoznit změnu z denního cabu na noční u řad 230/240. Neporadil by prosím někdo?![]()
A jejeMartens napsal:... tak vězte, že se nám probudil Vlastínek ze zimního spánku a opět klasicky začíná vystrkovat růžky ještě dřív, než si ověří fakta.....píše tam pod aliasem přítelMSTS ...
Už vím, kde je zádrhel v tunelu Bílá skála. Tam byly šachy při vývoji tunelových dílů od Romana. V první fázi byly klasické koleje a zvlášť tunelový tubus. Později Roman dotvořil model přímo do kolejového dílu.bob57_cz napsal:BP poslední verze - žádné muzeum. Zatím jsem to projížděl jedním vrzem z Vršovic přes Vítkov až do Holešovic najednou s patchem beta.Zbyněk Šemora napsal:Bobe57, co máš v PC za muzeum mé trati. Tunel Bílá skála v Holešovicích je z tunelových dílů a bude to už hodně měsíců (je směrován na betonovou klenbu, ale název tun za řetězcem obsahuje).bob57_cz napsal:Plynule - to bysme chtěli trochu moc. O vinohradském víš, vítkovský je v pořádku a holešovický je celý jen den .
Možná je to ten problém se správou paměti verze 1.5.1. Zkusím později nový patch 1.5.2, jestli to nebude lepší.