Pelikán
Pokladník
Já ho objevil u italů na http://www.amicitreni.net/train-simulator/patch/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
714.222-7 napsal:Nainstaluj si nejdříve PATCH na verzi ?1.4? ze stránek Microsoftu.
Zbyněk Šemora napsal:Já bych dal ven jednu výzvu. Návod nenávod, beru to jen jako informaci, ale pro většinu uživatelů by se měl zveřejnit balík update s vozidly, které už jsou upraveny pro změnu kabin. Podmínka je kompatibilita s BP a eng na úrovni aktuálního BP nebo vyšší (spřáhla 30cm).
Přednostně bych uvítal jednotky 451, 452, 471 a 680. Pak další vozidla dle potřeby v aktivitách.
Já na tyto úpravy nemám tolik času, raději bych stavěl traťě.
Na pendolinu bacha, aby Ti to správně mohlo fungovat, musíš si ještě upravit podle návodu z verze 1.5.5 i consist pendolina.....aby se přepnul na zadní kabinu posledního vozu......djneon napsal:jj, už jsem to našel, díky, teď to ještě vyzkouším třeba na pendolinu a můžeme podepsat smlouvu...![]()
Verze 1.5.5
Přepínání kabin u lokomotivních vlaků
Aby MSTS poznal, že se jedná o lokomotivní vlak musíte upravit příslušný *.con soubor
Otevřete soubor vlaku:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
Train (
TrainCfg ( AcelaStd
Name ( "Acela Express, standard trains" )
Serial ( 1 )
MaxVelocity ( 73.76160 0.62257 )
NextWagonUID ( 108 )
Durability ( 0.02500 )
Engine (……………………………
A k NextWagonUID přičtěte 100
Máte li v consistu 2 rúzné modely lokomotiv na začátku a na konci, musí být u obou nadefinována světla .
Přepnuté kabiny jsou zatím bez interních a externích zvuků.
Před každou aktualizací nové verze patche musíš ten soubor upatchnout ze staré verze,.....jinak řečeno, vždy se musíš vrátit na verzi 1.4.......verzi 1.4. jsi patchnul na 1.5.3. Pokud bys chtěl na verzi 1.5.5., tak musíš tím patchem na verzi 1.5.3. restorovat na 1.4. a pak teprve na 1.5.5.Luděk napsal:Spusť znovu patch 1.5.3. a dej volbu RESTORE. Pak spusť rovnou verzi 1.5.6. (obsahuje verze 1.5.4 i 1.5.5) a dej PATCH.
Díky už to jde.Luděk napsal:Spusť znovu patch 1.5.3. a dej volbu RESTORE. Pak spusť rovnou verzi 1.5.6. (obsahuje verze 1.5.4 i 1.5.5) a dej PATCH.
Já na to kouknu a dosadím do typizovaných engů. Ohledně Pendolina, Roman Š vyvíjí nové vyladění, kdy 4 vozy ze soupravy budou hnací. (aby traffic měl klepeta nahoře)djneon napsal:Konečně se mi to povedlo a už jsem i kontaktoval pana Šemoru, zatím mám kabiny 460 a 471, ostatní budou hračka...
Mám všechny lokomotivní soupravy, jediný problém je u pendolína - v zadní kabině nefungují zvuky (autor na to sice v manualu upozorňuje, jak je uvedeno výše, ale u všech ostatních to funguje korektně...