Projekt MSTS Bin - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
EDB otoceneho HDV

jj. skusal som ja EDB na otocenej 350.001 a nestacil som sa divit.
* raz proste nebrzdila (suprava n*bpeer + arpeer zssk)
* druhy krat (ta ista suprava) sposobila mensi vybuch (masina ostala na kolajach, ale zvysok vlaku odrazu zmizol ako po vybuchu (umocnene default msts zvukom vykolajenia - mozno bol niekam skaredo odstreleny, to uz neviem --- obratena crashcam ;)
(btw: napajanie na predne spriahlo + odbrzdovanie priebeznej brzdy funguje v pohode)

Prosím vás, mohli by ste mi niekto poslať TRAIN.EXE ( poprípade všetky tie súbory, kt. upravý MSTS patch 1.5.4 ). Preinštaloval som MSTS, a ked tochcem urobiť ja, tak mám tabulku, že: Wrong version or file already patched

Nainstaluj si nejdříve PATCH na verzi ?1.4? ze stránek Microsoftu.

Já bych dal ven jednu výzvu. Návod nenávod, beru to jen jako informaci, ale pro většinu uživatelů by se měl zveřejnit balík update s vozidly, které už jsou upraveny pro změnu kabin. Podmínka je kompatibilita s BP a eng na úrovni aktuálního BP nebo vyšší (spřáhla 30cm).
Přednostně bych uvítal jednotky 451, 452, 471 a 680. Pak další vozidla dle potřeby v aktivitách.
Já na tyto úpravy nemám tolik času, raději bych stavěl traťě.

Zbyněk Šemora napsal:
Já bych dal ven jednu výzvu. Návod nenávod, beru to jen jako informaci, ale pro většinu uživatelů by se měl zveřejnit balík update s vozidly, které už jsou upraveny pro změnu kabin. Podmínka je kompatibilita s BP a eng na úrovni aktuálního BP nebo vyšší (spřáhla 30cm).
Přednostně bych uvítal jednotky 451, 452, 471 a 680. Pak další vozidla dle potřeby v aktivitách.
Já na tyto úpravy nemám tolik času, raději bych stavěl traťě.

Ahoj Zbyňku

už na tom pracuju (451, 452) ....

Napsal by mi někdo, čím změním přímo ve hře ty kabiny (přední/zadní)? Nikde na stránkách jsem to nenašel .cvf už jsem is upravil...

Taky bych se rád zasloužil panu Šemorovi s editací, ale musím nějak vyzkoušet, zda-li to funguje.

Díky

Přepínání kabin(přední/zadní)

Přepínání kabin se přímo ve hře ovládá klávesou č.1(ne na numerické klávesnici).Postupným stisknutím se aktivuje nejprve přední cab,podruhé přeskočíš na zadní stanoviště.

jj, už jsem to našel, díky, teď to ještě vyzkouším třeba na pendolinu a můžeme podepsat smlouvu... :-)

djneon napsal:
jj, už jsem to našel, díky, teď to ještě vyzkouším třeba na pendolinu a můžeme podepsat smlouvu... :-)
Na pendolinu bacha, aby Ti to správně mohlo fungovat, musíš si ještě upravit podle návodu z verze 1.5.5 i consist pendolina.....aby se přepnul na zadní kabinu posledního vozu......

no já jsem si to četl, ale přesto mi to něják nechce jet, pořád se zobrazuje ta první... tak ještě zkusim panťáka a uvidíme

tak pořád nic... je tam jenom tohle:

Verze 1.5.5
Přepínání kabin u lokomotivních vlaků
Aby MSTS poznal, že se jedná o lokomotivní vlak musíte upravit příslušný *.con soubor
Otevřete soubor vlaku:
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______

Train (
TrainCfg ( AcelaStd
Name ( "Acela Express, standard trains" )
Serial ( 1 )
MaxVelocity ( 73.76160 0.62257 )
NextWagonUID ( 108 )
Durability ( 0.02500 )
Engine (……………………………

A k NextWagonUID přičtěte 100

Máte li v consistu 2 rúzné modely lokomotiv na začátku a na konci, musí být u obou nadefinována světla .
Přepnuté kabiny jsou zatím bez interních a externích zvuků.

Konečně se mi to povedlo a už jsem i kontaktoval pana Šemoru, zatím mám kabiny 460 a 471, ostatní budou hračka... :-)

Mám všechny lokomotivní soupravy, jediný problém je u pendolína - v zadní kabině nefungují zvuky (autor na to sice v manualu upozorňuje, jak je uvedeno výše, ale u všech ostatních to funguje korektně...

Mám naistalovanou verzi 1.5.3 a ještě mám stáhnutý verze 1.5.4 a 1.5.6 a ještě bych asi potřeboval verzi 1.5.5 , ale mám problém tam ty další verze naistalovat.Nejde mi naistalovat veze 1.5.4 a ani 1.5.6 nevím proč mi to nejde.Píše mi to něco v tom smyslu,že je špatný soubor.

Spusť znovu patch 1.5.3. a dej volbu RESTORE. Pak spusť rovnou verzi 1.5.6. (obsahuje verze 1.5.4 i 1.5.5) a dej PATCH.

Luděk napsal:
Spusť znovu patch 1.5.3. a dej volbu RESTORE. Pak spusť rovnou verzi 1.5.6. (obsahuje verze 1.5.4 i 1.5.5) a dej PATCH.
Před každou aktualizací nové verze patche musíš ten soubor upatchnout ze staré verze,.....jinak řečeno, vždy se musíš vrátit na verzi 1.4.......verzi 1.4. jsi patchnul na 1.5.3. Pokud bys chtěl na verzi 1.5.5., tak musíš tím patchem na verzi 1.5.3. restorovat na 1.4. a pak teprve na 1.5.5.

djneon napsal:
Konečně se mi to povedlo a už jsem i kontaktoval pana Šemoru, zatím mám kabiny 460 a 471, ostatní budou hračka... :-)

Mám všechny lokomotivní soupravy, jediný problém je u pendolína - v zadní kabině nefungují zvuky (autor na to sice v manualu upozorňuje, jak je uvedeno výše, ale u všech ostatních to funguje korektně...
Já na to kouknu a dosadím do typizovaných engů. Ohledně Pendolina, Roman Š vyvíjí nové vyladění, kdy 4 vozy ze soupravy budou hnací. (aby traffic měl klepeta nahoře)

Tak se mi pak prosím ozvěte... začal bych pracovat na všech kabinách, ale limituje mne že na pravé/levé kameře je nastaven pohled dozadu, tudíž nemám soubor ***-right/left.ace a ani souřadnice těchto pohledů, jediný způsob je, že by mi tvůrci těchto cabů poslali ty správné soubory a jejich souřadnice, pak bych Vám je upravil všechny (kromně asymetrických (742,...), ty totiž MSTS Bin dosud bohužel nepodporuje, domnívám se ale, že to Džordž brzo vyřeší :-) )

Můžete mi někdo poradit, jak udělat, aby byla obě stanoviště animovaná ? Musí se upravovat eng ?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře