Přepínání cabu v tunelu je vázáno na "tunelové" kolejivo. Na BP nejsou na některých místech použity!
Děkuji všem.
Džordž - autor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:Až sa môžem vyjadriť - neviem, či má zmysel akýmkoľvek spôsobom pilovať a špikovať MSTS, keď sa onedlho, už tento rok dočkáme TMTS a Rail Simulátora ... Všetka hystéria s ladením MSTS a hnaním ho za hranice jeho možností vyjde navnivoč, jediné, čo sa bude dať s istotou použiť, budú modely či už vozidiel, ale aj budov, návestidiel. Či sa budú dať použiť trate, to zná len sám pánboh. Ale v nových 3D kabínach bude zrejme toto prepínanie deň/noc úplne zbytočné.
Ikdyby něco vzniklo, bude to pro nás nezajímavé, pokud to nebude obsahovat reálnou českou trať a pak si budeme muset opět nějaký rok počkat, než my stavitelé něco postavíme. A jezdit po fikci s českýma mašinama, to je o ničem. Abychom nakonec nekonstatovali, zlatý MSTS. V tom jsem dost pesimista.Tax napsal:Jacku, zrejme som o tom videl niečo viac, než ty ... ale sľúbil som mlčanlivosť ... nechaj sa príjemne prekvapiť
Nie vždycky je pesimizmus namieste...Zbyněk Šemora napsal:... V tom jsem dost pesimista...
No a vo tom to je. Věřím že skalní příznivci budou mít současně s TSMS a já nevím co ještě vyjde, současně starý dobrý MSTS. Tak proč nevylepšovat.Tax napsal:Či sa budú dať použiť trate, to zná len sám pánboh.
Přesně podle hesla : Lepší míti MSTS v hrsti, nežli TMTS na střešeJP napsal:No a vo tom to je. Věřím že skalní příznivci budou mít současně s TSMS a já nevím co ještě vyjde, současně starý dobrý MSTS. Tak proč nevylepšovat.Tax napsal:Či sa budú dať použiť trate, to zná len sám pánboh.
Na oficiálních stránkách MSTS.Matto napsal:Kde sa dá zohnať Patch v1.4 aby som to mohol použiť?
Ale bacha, tam je značen omylem jako verze 1.2bob57_cz napsal:Na oficiálních stránkách MSTS.Matto napsal:Kde sa dá zohnať Patch v1.4 aby som to mohol použiť?
Jinak je to vše? Večer po práci co půjde, opravím. Nestíhám.bob57_cz napsal:Plynule - to bysme chtěli trochu moc. O vinohradském víš, vítkovský je v pořádku a holešovický je celý jen den .
Myslím, že ty budeš jeden z prvých, čo po novom simulátore chňapnú ... že o tomto nechcem hovoriť - nie som spolupracovník, len mi na mail došli screny čohosi, o čom sa oplatí mlčať a počkať si na toJOHNZ napsal:
Johnz, ty umíš "potěšit a povzbudit" do další práce. Díky za antireklamu.JOHNZ napsal:... a Zbyněk má pravdu ... akokoľvek môžeš. nech pre mňa - za mňa - nado mňa - podo mňa aj cezo mňa spolupracovať s vývojármi, kolos ako BP (byť aj s mnou spomínanými tvrdými nedostatkami) asi dohromady tak ľahko n.e.d.á.š. ... a kým si ľudia onen simulátor ošahajú, tak to tiež niečo potrvá ... a ak má byť grafika napr. RailSimulatora na takej úrovni akú proklamujú autori, strávi sa s detailami také množstvo času, že tie kilometre veru rýchlosťou namydleního blesku pribúdať nebudú a tak BP ostane miestom, kde sa budú niektorí ľudia (ja osobne nie, dôvody sú známe) vŕbiť aj dva roky ... a pre tých sa to oplatí robiť ...
...
Bobe57, co máš v PC za muzeum mé trati. Tunel Bílá skála v Holešovicích je z tunelových dílů a bude to už hodně měsíců (je směrován na betonovou klenbu, ale název tun za řetězcem obsahuje).bob57_cz napsal:Plynule - to bysme chtěli trochu moc. O vinohradském víš, vítkovský je v pořádku a holešovický je celý jen den .