Tak konečně mi MSTS jede pod novým MSTS BINem 1.6. Zjistil jsem,že pády mi způsoboval tramvajový trainset a špatně nastavené kabiny, to způsobovalo,že se mi ani MSTS Editor nenačetl a tudíž jsem se nedostal ani do menu. Než se to ošetří,tak jsem si tramvajový trainset přehodil do jiného adresáře a tudíž jej dočasně nemohu používat. Teď už mám všechny kabiny v common.cab přizpůsobené pod MSTS BIN 1.6,které jsem si stáhnul z
http://sweb.cz/KarlecJ/Kabiny/Bin%20kabiny.zip ,no ale mám jeden problém s hrací aktivitou.
Dělám aktivitu z Bohumína do Čadce,tato aktivita bude plně kompatibilní s MSTS BIN 1.6, a v Českém Těšíně jsem si na kolej obsadil soupravu jednotku 460 v zeleném skinu tzv. consists. a tuto soupravu pak budu čelně připojovat,tedy žádný posun,jen na tuto soupravu klasicky najedu a v aktivitě musí hráč stisknout TAB pro projetí na červenou. Vlak hráče obsahuje rovněž jednotku 460 ale v jiném zeleném provedení, viz screnshoty ( rozlišení 1024x768 pixelů ).
Pozor, všiml jsem si,že eng soubory v adresáři cd_460 které mají tvar například cd_460028_z.eng nemají nastavené cabview,tudíž když budu chtít se přepojit do jiné kabiny,jiné loco, tak mi to bude hlásit "Selhalo vytvoření kabiny " a pošle mne to k Billovi. Naštěstí jsem tyto eng soubory co obsahují písmeno Z jsem editoval a doplnil jsem cabview 460.cvf.
Takže jakmile přijedu do Těšína a připojím stojící soupravu,tak mohu tuto stojící soupravu ovládat z přední kabiny, přední loco, která musí mít v engu cabview.
No a problém je v tom,že jakmile připojím soupravu,nechám nastoupit a vystoupit cestující a pak soupravou odjedu z nástupiště,tak začne souprava strašně pištět, jako kdyby ta druhá polovina soupravy byla zabržděná. Nevíte,kde může být problém ?
Obrazek 1
Obrazek 2
Obrazek 3
Obrazek 4
P.S. Proč je v Operation panel f9 řídící lokomotíva označena modrou barvou ? A jaký to má pak vliv na přepínání kabin mezi loco ?
Dále jsem zjistil chybu v aktivitě. Nevím proč,ale jakmile dám výkon nulu,vlak hráče se začne sám brzdit, jako kdyby to dělala neviditelná ruka dalšího strojvedoucího. Prostě jedu rychlosti 38 km dám výkon na nulu, a po té začne vlak rychle brzdit,jako kdyby chtěl zastavit. Nevíte co to může způsobovat ?