Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejsou lidi. S novou Chocní bych si hrál celé velikonoce a neudělal bych to, co jsem měl naplánováno. Už jsem zde psal, že den má jen 24 hodin.Matýsek napsal:P.Šemora co máte proti nové Chocni?Vždyď jestli teda má ta trať být autentická,jak se o píše,tak by tam ta nová Choceň měla být.P.S.Už se připravuji jak to tady schytám
Tohleto si ale můžeš dovolit v okamžiku, kdy si stavíš modelové kolejiště a ne, když jediný člověk dělá trať v délce více než 400 km...to se prostě k jednomu datu postavit nedá, pokud to stavíš v reálném čase.....ale o tom už Zbyněk psalmichawel napsal:Nebylo pochopeno správně. Johnz to myslel jinak a i já kdysi na tohle upozorňoval. Jde o to, že máte estakádu u Třebové, nové tunely u Hoštejna, ale starou Choceň. Čili stav, který nikdy nenastal. O to nám jde. Jasně, že je blbost stále dokola opravovat a koridorizovat úseky, tak jak si ČD zrovna umíní je dělat. Ale jde o to, aby to bylo vždycky k jednomu datu ve správném stavu. Nic víc nic míň.
Ano přesně tak jsem to myslel i já.Nová Choceň je už přece dost dlouho a takhle to opravdu vypadá dost divně.Jestli je to kvůli tomu jak píše p.Šemora,že vlaky ve skutečnosti nejedou tak rychle jako tady,tak by se nechalo je zpomalit třeba jízdou na vystrahu nebo jsou i jiné možnosti jak ty vlaky zpomalit.michawel napsal:Nebylo pochopeno správně. Johnz to myslel jinak a i já kdysi na tohle upozorňoval. Jde o to, že máte estakádu u Třebové, nové tunely u Hoštejna, ale starou Choceň. Čili stav, který nikdy nenastal. O to nám jde. Jasně, že je blbost stále dokola opravovat a koridorizovat úseky, tak jak si ČD zrovna umíní je dělat. Ale jde o to, aby to bylo vždycky k jednomu datu ve správném stavu. Nic víc nic míň.
Mirec napsal:Fajn, to beriem.Keď si už niekto dá námahu a postaví modely staníc, bola by to škoda nepostaviť už aj príslušný úsek trate.Ja som narážal na názory postaviť úsek Tyníšte - Letohrad a na "modernizáciu" Chocne ...
Matýsek napsal:Tady se pořád mluví o reáné trati,ale ona je reálná jen někde.Tak by se možná mělo říct,že je to poloreáná a polofixe.
Miran napsal:Matýsek napsal:Tady se pořád mluví o reáné trati,ale ona je reálná jen někde.Tak by se možná mělo říct,že je to poloreáná a polofixe.
A už tady přestaň otravovat, zatím kromě spousty keců jsi nic nedokázal, tak laskavě tu hubu zavři a zmiz !!!![]()
![]()
![]()
P.S. Nic ti nebrání si postavit si svoji přesně "reálnou" trať. Tak se do toho dej..........
Zbyněk Šemora napsal:Mirane děkuji za ráznou odpověď, ušetřil jsi mi práci. Johnz, musíš rozlišovat, který příspěvek je horší a více někoho napadá. Já si myslím, že urážlivější byl od Matýska. Pokud se něco někomu nelíbí, tak si postavte svou trať. Matýsek ať si laskavě uvědomí možnosti MSTS versus reál a fikce. Blbě kecat umí každý, ale přiložit ruku k dílu, to už není tak pohodlné.
No jo Johnzi, a směr HK už je v MSTS hotový? Pokud jsem dobře pochopil, tak se teď staví....JOHNZ napsal:Martens:
napr. Nová Choceň stála ešte pár týždňov pred tým, než tam Zbyněk došiel ... nikto po ňom nechce aby mal postavené (a zbúrané) to čo spravili stavbári tento týždeň, ide len o to aby tá trať vytvárala nejaký ucelený obraz. Teda nie že prejdem cez pomaly kompletný Krasíkov vbehnem na "osmičku" v Tŕebovej, potom prelezem cez novú estakádu a tak ďalej a vbehnem do starej Chocne ... a keby som šiel ďalej smer HK tak idem okolo návestidiel, ktoré tam 20 rokov nie sú ... mne sa to s pojmom "reálna" trať nespája.