Choc(v)eň + BP ... je to fikcia, nie je to fikcia?

Miran napsal:
Matýsek napsal:
Tady se pořád mluví o reáné trati,ale ona je reálná jen někde.Tak by se možná mělo říct,že je to poloreáná a polofixe.

A už tady přestaň otravovat, zatím kromě spousty keců jsi nic nedokázal, tak laskavě tu hubu zavři a zmiz !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

P.S. Nic ti nebrání si postavit si svoji přesně "reálnou" trať. Tak se do toho dej..........
Milí Miran já jsem s tebou husy nepásl tak laskavě si nech ty tvoje řeči.Jestli máš hubu ty tak já rozhodně ne.Taky nevím proč bych měl mizet pokud vím tak je to veřejné fórum a já jsem pouze vyjádřil svůj názor a nikomu ho nevnucuju.Myslel jsem,že když vyjádřím svůj názor tak se tak bude brát,ale bohužel jak už jsem si již několikrát všiml,tak tady se preferují pouze oslavné příspěvky!Ostatní by něli byt .To co jsem tady napsal předtím neznamená,že se mi trať BP nelíbí.Právě naopak a p.Šemora si velmi vážím za to co dokázal udělat.

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
To Matýsek : Popadni foťák a běda, jak Tě ode dneška neuvidím důkladně dokumentovat každý den práce na Novém spojení tak, aby to Zbyněk stíhal aktualizovat a neustále předělávat tak, aby Tě plně uspokojil....no a asi tak za 3-4 roky bychom se mohli dočkat další aktualizace.
To já bych ho rád popadl a šel,kdybych mohl dobře chodit,ale bohužel už 4 roky to nejde.

Matýsek: Tak veu ...

Martens:
HK ešte nie je, Zbyněk viackrát naznačil (aj teraz príspevkom) aký tam bude stav ...

Mne tu ide o to, že sa tu tvrdo drbe každý, kto označí v čomkoľvek (a to nepočítam veci mimo možností MsTS a veci týkajúce sa nedostatku objektov, na to by som sa naštval aj ja ...) za nereálnu, ale pritom tá trať má od reality kedykoľvek veľmi ďaleko. Je mi v podstate srdečne jedno, ako to Zbyněk urobí. Je to jeho trať. Takisto rešpektujem obrovský kus roboty, čo Zbyněk i ostatní vykonali pre MsTS. Ale láskavo tu potom nikoho, kto tú trať označí popravde za polofikciu nezadrbávajte do zeme ako buzeranta ...

Zbyněk:
Keby som ti poslal staničnú budovu vo Vsetíně, Horní Lidči, Púchove a PB, postavil by si mi tam štreku :?: :wink:

Matýsek napsal:
Martens napsal:
To Matýsek : Popadni foťák a běda, jak Tě ode dneška neuvidím důkladně dokumentovat každý den práce na Novém spojení tak, aby to Zbyněk stíhal aktualizovat a neustále předělávat tak, aby Tě plně uspokojil....no a asi tak za 3-4 roky bychom se mohli dočkat další aktualizace.
To já bych ho rád popadl a šel,kdybych mohl dobře chodit,ale bohužel už 4 roky to nejde.
To tady nikdo nemohl vědět, takže to ber s rezervou, ale přispět troškou do mlýna lze jakkoliv.....zkus se naučit modelovat, začni jednoduššími objekty, nebo cokoliv jiného.....pomocné ruce se hodí vždycky....a nejenom u téhle trati....
KUA, šak si to děláme pro sebe, ne? ;-)
Občas mi to připadá,že to není podle hesla Národ sobě, ale Národ v sobě...

To Matýsek

kdybys napsal, že sháníš Gmax, abys mohl pomoct k tomu aby byla trať reálnější, bych byl navýsost spokojen a zaručeně bych ti ho poslal, ale opakované řeči o tom že tohle je blbě a tohle by mělo být jinak i když bylo již několikrát vysvětleno proč tomu tak je a stav je takový jaký je, mne dokáží vytočit na nejvyšší míru.

Howg, domluvil jsem....

Pánové,musím se připojit do této diskuse bez ohledu zda jsem něco pro MSTS udělal či neudělal.Já si myslel že žiji v demokratickém státě a toto je veřejné fórum pro všechny skupiny lidí.Ale jsem stál vyváděn z obrazu.Jakmile někdo napíše co se někomu nelíbí tak je okamžitě oheň na střeše,je to jako když se píchne do osího hnízda,je to tu o názorech a radách a pokud se to někoho dotkne tak je zle.To si v tomto případě můžete toto fórum zrušit,vytvořit uzavřenou komunitu Zbyněk,Bob.....atd,pár lidí a pak akorát můžete sem tam hodit odkaz na nějaký ten update tratě.Ale o tom to myslím není a ti co to tu dělají nejsou něco více něž ostatní a to si jejich práce vážím,ale jsou to lidí jako my a pokud nedokážete přijímat kritiku i když né vždy konstruktivní tak je to na pováženou.Viz jeden z mnoha příkladů Matýsek.Za chvilku se sem bude někdo bát něco napsat.Né národ sobě ale národ Vám.

742.041 napsal:
Pánové,musím se připojit do této diskuse bez ohledu zda jsem něco pro MSTS udělal či neudělal.Já si myslel že žiji v demokratickém státě a toto je veřejné fórum pro všechny skupiny lidí.Ale jsem stál vyváděn z obrazu.Jakmile někdo napíše co se někomu nelíbí tak je okamžitě oheň na střeše,je to jako když se píchne do osího hnízda,je to tu o názorech a radách a pokud se to někoho dotkne tak je zle.To si v tomto případě můžete toto fórum zrušit,vytvořit uzavřenou komunitu Zbyněk,Bob.....atd,pár lidí a pak akorát můžete sem tam hodit odkaz na nějaký ten update tratě.Ale o tom to myslím není a ti co to tu dělají nejsou něco více něž ostatní a to si jejich práce vážím,ale jsou to lidí jako my a pokud nedokážete přijímat kritiku i když né vždy konstruktivní tak je to na pováženou.Viz jeden z mnoha příkladů Matýsek.Za chvilku se sem bude někdo bát něco napsat.Né národ sobě ale národ Vám.

Stále to nechápeš? Pokud někdo napíše něco ve stylu že je to hovadina, že je to blbě...ale jaksi zapomene dodat co, tak to je špatně.....podívej se zpět v tomto foru, nebo i v archivech, kolik se tady kritizovalo konkrétních věcí a kolik se jich kladně vyřídilo s tím, že to tak je opravdu hovadina, to už jaksi nevidíš nebo vidět nechceš .....
No a otázka staré Chocně se už tady řešila "350x" a vždy se zase někdo zeptá po 351......

IMHO s takovýmto přístupem nebudou odkazy na update potřeba....neboť nebude čím updatovat.....

Martens: "Buďte radi, že aspoň ..." ... za to sa dá schvovávať univerzálne, geniaálny výmysel to pánov za socializmu ...

To Martens:Já to chápu velice dobře.Ale pokud by jsi lépe přečetl co jsem napsal tak je tam že je to alespoň si myslím fórum pro všechny.Nikdo ti samozřejmě nezaručí že každý kdo sem něco napíše,napíše to tak aby to mělo nějaký "smysl" a pokud je to něco že se to někomu nezdá nebo že je to dokonce blbost tak ho odkážu na určité vlákno a vyřízeno,ale tady se vždy rozpoutá taková bouře že není víc co dodat.A že si to má určitá osoba udělat sama?Klidně,ale né je to každého v silách a moci.V první řadě je toto fórum o MSTS :!:

Ten Johnzův nápad se štrekou Vsetín půchov by se mi líbil - já taky bydlím ve Vsetíně.... Možná bych mohl poskytnout fotodokumentaci...

Zatímco se tady dohadujete já stihnul udělat Velikonoční aktivitu.Sice krátkou,ale aspoň něco.Tak dopsat a do práce a nebo jezdit.

Naposled editoval moderátor:
Lidi, máme svobodu slova, ale nepleťte si kritiku s buzerací. Já pečlivě pokládám každou vyhýbku v toleranci max 50m, k tomu musím mít otevřeno 10 voken na dvou počítačích, protože jeden by to vše neutáhl a 1 monitor na to také nestačí. Dodržuji sklony, oblouky, osazení návěstidel, vše tisíce hodin práce a pak si zde přečtu, že někdo, kdo snad ani v životě nejel vlakem si dovolí mé úsilí nazvat fikcí.
Ano, pokud se něco někomu nelíbí, ať napíše konkrétně co je nepřesně a dodá fotku. Tak do mne bušil Nebulus s Bratislavou a celou přilehlou tratí. Ale bral jsem to a naopak jsem byl této konstruktivní kritice rád, protože mluvil o konkrétních věcech, které byly vždy provázeny fotodokumentací.

Jestli se Vám zdá fiktivní Choceň, tak zase nevíte co slovo fikce znamená.
Fikce je něco vymyšleného, ale něco postaveného přesně dle starých plánů není fikce ale historická verze nádraží.
Pro šťouraly. Když jsem stavěl v MSTS CHoceň, tak nádraží bylo vybourané a byla tam průjezdná snad jedna kolej. Takže fotka budoucího nádraží ještě neexisovala. Za to jsem měl video ze staré Chocně. Současné ortofotomapy také zobrazují starou Choceň. V té době už byla estakáda v DT a v Tatenicích, takže stav trati odpovídá době, kdy jsem tam stavěl.
Takže se Vážení napomenutí neurážejte, vaše kritika je vítána, ale musí být konkrétní.

A ještě dovětek pro šťouraly....
proč těm, co jim vadí že to není dost reálné nevadí, že se dělají aktivity s loko řady 380, která je zatím jenom na papíru a v MSTS.....hmmm.....a teď babo raď, co?

Lebo tá aktivita sa ignorovať dá, trať už akosi nie ... ja 380 stiahnutú nemám, nepoužívam ju a aktivity s ňou ignorujem ...

Tak at si tu masinu vymění za gorilu. Jednou je na světě tak proč toho neviužít. Aspoň ty plzeňáky trochu naštveme a konečně se do toho vrhnou. Těch modelů je na webech hromady, ale každej radši používá to co je na DVD. Kde seženete aktivity na netu, tak si snad stáhnu i tu nějakou lokomotivu nebo vagón, proto byla udělána sekce BURZA.

JOHNZ napsal:
Lebo tá aktivita sa ignorovať dá, trať už akosi nie ... ja 380 stiahnutú nemám, nepoužívam ju a aktivity s ňou ignorujem ...
A co Ti brání nepoužívat trať, když se Ti nelíbí.....? Máš ji nainstalovanu dobrovolně a nikdo Tě k jejímu užívání nenutil, a to ani násilím.....

Zbyněk Šemora napsal:
Mirane děkuji za ráznou odpověď, ušetřil jsi mi práci. Johnz, musíš rozlišovat, který příspěvek je horší a více někoho napadá. Já si myslím, že urážlivější byl od Matýska. Pokud se něco někomu nelíbí, tak si postavte svou trať. Matýsek ať si laskavě uvědomí možnosti MSTS versus reál a fikce. Blbě kecat umí každý, ale přiložit ruku k dílu, to už není tak pohodlné.
Mohl byste mi říct v čem je ten můj příspěvěk "urážlivej".Pouze jsem se zeptal a vyjádřil svůj názor a nikoho jsem ani nenapadal a ani neurážel.

Back
Nahoře