Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jersey21 napsal:Menší problém mám, stáhl jsem si tu opravnou verzi EC 70, hra mi načte v pohodě, v trainsetu mi nic nechybí.Při první zprávě POSUNOVAČ máme najeto kliknu ok, to je v pohodě, ale jakmile naběhne druhá zpráva dám ok, tak mi hra spadne, zkoušel jsem to spustit znova, ale pád se při druhé zprávě opakoval.
Ferda napsal:jersey21 napsal:Menší problém mám, stáhl jsem si tu opravnou verzi EC 70, hra mi načte v pohodě, v trainsetu mi nic nechybí.Při první zprávě POSUNOVAČ máme najeto kliknu ok, to je v pohodě, ale jakmile naběhne druhá zpráva dám ok, tak mi hra spadne, zkoušel jsem to spustit znova, ale pád se při druhé zprávě opakoval.
Viz příspěvek 800 od Poisona na minulé stránce. Mohlo by to s tím souviset....![]()
Miky napsal:Smím-li se též vyjádřit k aktivitě R 911, je povedená, to se musí nechat. Jen mi při hraní nebylo jasné, jestli ze Smíchova a potom z hlaváku mám odjet hned po postavení cesty, nebo čekat na hlášku. Nakonec jsem to vyřešil tak, jak to pravděpodobně mělo být, tedy ze Smíchova hned po tom, co mi tam skočila výstraha, a v Praze jsem se dočkal hlášky od posunovače, že počkej na výpravčího.
Dál potom před Leštinou, jak jedu po levé, je na pravé koleji umístěna "souprava" kolejového lože, kdy ale u vrcholového bodu prosvítají koleje a v obloucích se lože nepěkně lomí. To spíš jen tak hnidopišsky na okraj, mé estetické cítění mi nedalo
Jak psal radekedar výše: Mně se hlášky zobrazily na hlaváku v pořádku až po zastavení. A do Brodu jsem přijel asi se 6 minutami, protože jak tam kdesi bylo snížení o 10 km/h a já jsem jel s vypnutými všemi okny, tak jsem to neuhlídal a prásklo mi to tam záchrannou...![]()
poison napsal:...Aktivita R 253 Orlice byla prodloužena za stanici Lichkov, kde trať prozatím končí, ....