Aktivity POISON

Právě jsem dojel aktivitu Os 9637 a vzhledem k mé uživatelské nenáročnosti na grafiku chválím stabilitu - trafficu sice poskrovnu, ale na těch pár minut jízdy to bohatě stačí. Jsem spokojen, velice chválím, a už se těším na nějakou další.

Je fakt, že když jsem dělal první aktivitu směr Praha a koukal na letecké snímky třeba oblasti 010, tak jsem valil oči, jak jsou některé stanice pusté... No co, aspoň mají Mistři Aktivitáři méně práce s obsazováním některých stanic. :)

Omlouvám se všem co už projeli aktivitu EC 70. Kvůli paralelní tvorbě druhé části na trati 321 se mi do hry vloudil špatný loose consists, který hráč v Břeclavi připojuje, chyběl vůz Bmee, dále se do ČT vloudil loose consist soupravy vlaku hráče komplet. Chybu jsem opravil, opravenou verzi nakopčil na web.

Menší problém mám, stáhl jsem si tu opravnou verzi EC 70, hra mi načte v pohodě, v trainsetu mi nic nechybí.Při první zprávě POSUNOVAČ máme najeto kliknu ok, to je v pohodě, ale jakmile naběhne druhá zpráva dám ok, tak mi hra spadne, zkoušel jsem to spustit znova, ale pád se při druhé zprávě opakoval.

jersey21 napsal:
Menší problém mám, stáhl jsem si tu opravnou verzi EC 70, hra mi načte v pohodě, v trainsetu mi nic nechybí.Při první zprávě POSUNOVAČ máme najeto kliknu ok, to je v pohodě, ale jakmile naběhne druhá zpráva dám ok, tak mi hra spadne, zkoušel jsem to spustit znova, ale pád se při druhé zprávě opakoval.

Viz příspěvek 800 od Poisona na minulé stránce. Mohlo by to s tím souviset....;)

Ferda napsal:
jersey21 napsal:

Viz příspěvek 800 od Poisona na minulé stránce. Mohlo by to s tím souviset....;)

Díky za informaci, už to funguje. :-)

Smím-li se též vyjádřit k aktivitě R 911, je povedená, to se musí nechat. Jen mi při hraní nebylo jasné, jestli ze Smíchova a potom z hlaváku mám odjet hned po postavení cesty, nebo čekat na hlášku. Nakonec jsem to vyřešil tak, jak to pravděpodobně mělo být, tedy ze Smíchova hned po tom, co mi tam skočila výstraha, a v Praze jsem se dočkal hlášky od posunovače, že počkej na výpravčího.

Dál potom před Leštinou, jak jedu po levé, je na pravé koleji umístěna "souprava" kolejového lože, kdy ale u vrcholového bodu prosvítají koleje a v obloucích se lože nepěkně lomí. To spíš jen tak hnidopišsky na okraj, mé estetické cítění mi nedalo :)

Jak psal radekedar výše: Mně se hlášky zobrazily na hlaváku v pořádku až po zastavení. A do Brodu jsem přijel asi se 6 minutami, protože jak tam kdesi bylo snížení o 10 km/h a já jsem jel s vypnutými všemi okny, tak jsem to neuhlídal a prásklo mi to tam záchrannou... :D

Naposled editoval moderátor:
Miky napsal:
Smím-li se též vyjádřit k aktivitě R 911, je povedená, to se musí nechat. Jen mi při hraní nebylo jasné, jestli ze Smíchova a potom z hlaváku mám odjet hned po postavení cesty, nebo čekat na hlášku. Nakonec jsem to vyřešil tak, jak to pravděpodobně mělo být, tedy ze Smíchova hned po tom, co mi tam skočila výstraha, a v Praze jsem se dočkal hlášky od posunovače, že počkej na výpravčího.

Dál potom před Leštinou, jak jedu po levé, je na pravé koleji umístěna "souprava" kolejového lože, kdy ale u vrcholového bodu prosvítají koleje a v obloucích se lože nepěkně lomí. To spíš jen tak hnidopišsky na okraj, mé estetické cítění mi nedalo :)

Jak psal radekedar výše: Mně se hlášky zobrazily na hlaváku v pořádku až po zastavení. A do Brodu jsem přijel asi se 6 minutami, protože jak tam kdesi bylo snížení o 10 km/h a já jsem jel s vypnutými všemi okny, tak jsem to neuhlídal a prásklo mi to tam záchrannou... :D

Sdílím názor se Smíchovem, čekal jsem hlášku a nic, tak jsem přijel na hlavas pozdě, podruhé už jsem si dal pozor. Jinak aktivita je to moc pěkná.Jen tak dál. :)

Na Smíchově je hned na začátek hláška od dispečera, že pouští rychlík od Chebu a hráč pojede za ním, když se postaví vlaková cesta počítal jsem s tím, že to i tak hráč bude brát, že má odjet. No nic, příště tedy ještě hráče popoženu.
Ještě k vozům dodaným k aktivitě, v archivu chybí ještě upravené soubory .sd , které jsem znova přibalil a nakopíroval archiv na web.

Zdravím,

taky přidám jeden postřeh z povedené pohodové aktivity R 911. Při objíždění soupravy na hl. nádr. (na straně Vinohradských tunelů) mi po zastavení a přestupu na druhé stanoviště MSTS okamžitě zahlásil, že jsem projel návěst stůj a pápá. Pravda, nejel jsem nijak rychle (cca 10 km/h, když jsem viděl ten přibližující se šturc) a zastavil jsem okamžitě po hlášce a jak jsem pak zjistil, zůstal jsem půlkou lokomotivy před a za trpasl. návěstidlem. To jen tak na okraj.

Na webu se mi objevil problém se staženými archivy, které nejdou rozbalit při použití IE ani FireFoxu, na problému pracuju společně s webhostingem. Funkční jsou pouze downloady stažené pomocí aplikace Google Chrome. Omlouvám se za potíže.

Zdravíčko kamarádi, update aktivit na BP 86.00 a TBP 9 bude nějakou dobu trvat, taktéž se snad vycením i aktuální verzí přehledu použitých vozidel v TBP 9 samozřejmě s rozlišením změn. Ještě by mě zajímalo, jak je to s těmi downloady z mého webu, zda archivy zlobí či ne. Díkes ;)

Aktivity 2011 a 2010 jsou opraveny na aktuální verzi 86.01, některé vyhodí databázovou hlášku, ale s poslední verzí jsou funkční (testováno).
Aktivita R 253 Orlice byla prodloužena za stanici Lichkov, kde trať prozatím končí, takže kdo chce může zajet znovu prodlouženou verzi.

Aktivity 2011 a 2010 jsou opraveny na aktuální verzi 86.01, některé vyhodí databázovou hlášku, ale s poslední verzí jsou funkční (testováno).
Aktivita R 253 Orlice byla prodloužena za stanici Lichkov, kde trať prozatím končí, takže kdo chce může zajet znovu prodlouženou verzi.
Co to jéé probůh, pořád mi to posílá dva příspěvky za sebou kua :D

Vím, ale i tak je úsek Letohrad - Lichkov luxusní záležitostí, je dobře, že taky takovéto tratě údolím řeky a hustým porostem vznikají. Jen houšť.

Tak jsem 3x stahoval upravenou Orlici pomoci IE ä hazelo mi to neustale pri extrahovani hlasku soubor pozkozen. Omluva za za psani pisu z kamaradova notebuku.

Řešil jsem to, problém je zjevně na W7 a starších verzích prohlížečů. Zkus to sosnout přes Google Chrome nebo IE 9, tam je to OK.

Back
Nahoře