Aktivity POISON

Pokud vím, tak když byla 363.136 v tomhle nátěru v ČR, tak bylo škaredě, padal sníh a vůbec byla zima - pokud se tu objevila vícekrát sorry, ale já vím jenom o tom zimním výletu!! :)
http://www.railtrains.sk/modules/xcgal/displayimage.php?pid=3536&album=26&pos=68&pcat=0

Rybkins napsal:
Pokud vím, tak když byla 363.136 v tomhle nátěru v ČR, tak bylo škaredě, padal sníh a vůbec byla zima - pokud se tu objevila vícekrát sorry, ale já vím jenom o tom zimním výletu!! :)
http://www.railtrains.sk/modules/xcgal/displayimage.php?pid=3536&album=26&pos=68&pcat=0
Ano bylo to na konci loňského prosince, zaškrtnout v editoru Zima Sněžení nebude jistě problém, ale tak nějak jsem do scénáře vzal těch mimořádností víc z celého roku. Takže pokud to bude někdo chtít do bíla, není problém :D

Dojel sem aktivitu R 629, hezká projížďka, jenom bych na začátku přidal víc času na oživení mašiny. Těch deset vteřin je strašně málo.[/align]

Díky s připomínkou souhlasím, chtělo by to víc času, příště se polepším. ;)

Po strašně dlouhé době jsem usedl k aktivitě a musím říct, že Portáš je opravdu pohodovka se vším všudy.
Děkuji za ní a i za více času na nafoukání,jak psal Ondra.:)

Pěkný den, jako preview úloha k new modelům Taurusů s jejich vydáním přichází nová aktivita na trati 321 v podání R 404/IC 544. Aktivita je i přes řazení soupravy tvořena na maximální traťovou rychlost 160 km/h, protože jsem chtěl, aby hráč mohl vyzkoušet nový stroj na maximum. V seznamu s vozidly chybí loko KDS 753 z webu modely-msts.cz. O druhou úlohu k novým modelům se postaral Šnek, jeho EC 173 Vindobona si na trati BP užijete v kokpitu 1216.210 Kapsch. ;)

Tak až dnes jsem díky opětovnému stažení modelů Taurusů zjistil, že mám v aktivitě oba použité Taurusy v jiných složkách než uvádí soubor po rozbalení. Aktivitu jsem tedy upravil a nakopčil na web.

Poisone,
děkuji za pěknou pohodovku R 404/IC 544. Moc hezké svezení.

Naposled editoval moderátor:
R 404/IC 544 súhlasím parádička zatial som len začal :D a otázku mám ked v Bohumíne odvesujem dva vozi pre Chopina potom opeť na zhlavie potom sa vraciam k súprave a potom mi príde hláška a zase na zhlaví. Teraz neviem či s celou súpravou alebo len mašina. asi som zle prečítal nejakú hlášku :) dík :)

CANDY napsal:
R 404/IC 544 súhlasím parádička zatial som len začal :D a otázku mám ked v Bohumíne odvesujem dva vozi pre Chopina potom opeť na zhlavie potom sa vraciam k súprave a potom mi príde hláška a zase na zhlaví. Teraz neviem či s celou súpravou alebo len mašina. asi som zle prečítal nejakú hlášku :) dík :)

S celou soupravou R 404, aby si měl kompletní potom IC 544.

takže vratím sa spojím zo súpravou a opeť s celou súpravou ísť na zhlavie ? ok dík Midrafone ;) pojdem to skúsiť

Ano,odvezeš první dva vozy,které přechází na Chopina,potom se vrátíš na soupravu,odvezeš celou soupravu na zhlaví a suneš na připravenou vnitrostátní část a tím Ti vznikne celistvá souprava IC 544 Ostravan,která má 14 vozů a s tou pokračuješ dál do Prahy.

Poisone, opět velmi povedená aktivita :) R 404/IC 544, žádné problémy nic, prostě paráda :)
Ale nejvíc se mi fakt líbil ten posun v Bohumíně, moc pěkně udělané :) jen tak dál

Tak já ale problémy s R404/IC 544 mám. A to hned na začátku aktivity. Nenaskočí mi volno v Petrovicích. Stále svítí "stůj".

Ovšem pokud budu ignorovat červené světlo a rozjedu se od peronu, náhle přeskočí na volno. Ale kdybych tam stál tak se ho nedočkám ani do soudného dne.

Pavlík napsal:
Ovšem pokud budu ignorovat červené světlo a rozjedu se od peronu, náhle přeskočí na volno. Ale kdybych tam stál tak se ho nedočkám ani do soudného dne.
Ahoj. Toto je bohužel klasický jev MSTS, který tvůrce aktivit nijak neovlivní.:( Takže já osobně dávám do počátečního textu v aktivitě, že jsou odjezdy dle sjř. a pokud nenaskočí volno o rozjezdu, nebo to píšu přímo do hlášky po zastavení a tak podobně.
Dan

Back
Nahoře