Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano bylo to na konci loňského prosince, zaškrtnout v editoru Zima Sněžení nebude jistě problém, ale tak nějak jsem do scénáře vzal těch mimořádností víc z celého roku. Takže pokud to bude někdo chtít do bíla, není problémRybkins napsal:Pokud vím, tak když byla 363.136 v tomhle nátěru v ČR, tak bylo škaredě, padal sníh a vůbec byla zima - pokud se tu objevila vícekrát sorry, ale já vím jenom o tom zimním výletu!!![]()
http://www.railtrains.sk/modules/xcgal/displayimage.php?pid=3536&album=26&pos=68&pcat=0
CANDY napsal:R 404/IC 544 súhlasím parádička zatial som len začala otázku mám ked v Bohumíne odvesujem dva vozi pre Chopina potom opeť na zhlavie potom sa vraciam k súprave a potom mi príde hláška a zase na zhlaví. Teraz neviem či s celou súpravou alebo len mašina. asi som zle prečítal nejakú hlášku
dík
![]()
Ahoj. Toto je bohužel klasický jev MSTS, který tvůrce aktivit nijak neovlivní.Pavlík napsal:Ovšem pokud budu ignorovat červené světlo a rozjedu se od peronu, náhle přeskočí na volno. Ale kdybych tam stál tak se ho nedočkám ani do soudného dne.