Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. Jak u které soupravy. Například nejlepší jsou parní mašinky od Pikka. Poněvač jak známo se malinko pohupují, tak zelená vesměs skočí vždy. Takže vše má své pro a proti. No a k těm hláškám, já například po zastavení dám pokec z výpravčím, posunovačem a do závorky dám: "pokud vám do xx:xx:xx nenskočí volno škubněte vpřed". Hlavně u nákladních vlaků, kde není tabulka jř.Šnek napsal:To je zajímavý, mě se tohle stává když čekám na zelenou u návěstidla, soupravu mám odbržděnou, ale mašina je zabržděná na přídavnou brzdu. Když nechám zabržděnou celou soupravu a na přídavnou nesahám, tak se to většinou povede a zelená naskočí. Ale jestli to funguje i na jiných PC nevím.
Zajímavé, servis mi končil vždy zhruba půl minuty před odjezdem dle JŘ a nikde se mi nestalo, že by zazněl hvizd a já měl na odjezdovém ještě stůj. Pokud to tedy jedeš na 1.7.1022 je zajímavé, že se servis chová každému jinak.Pavlík napsal:S těmi odjezdovými návěstidly je to podobné v této aktivitě i u jiných stanic, ale ne u všech.
Vozy v Třebové vypustím dříve, Brandýs mám dokonce v poznámkách po testu, ale asi se chyba vloudila, s Taurusy je to těžké, zkusil jsem použít verzi AT a stejně jel na zadní smeták, traffic holt jen takto, protože mám trolej vypnutou, výšky sběrače jsem si nevšiml (ostatně je to i v read me k Taurusům) a ta AT verze tam již zůstala.Pavlík napsal:V Třebové vpravo odstavené najbrt vozy Bdmtee se mi načetly, když jsem byl u nich. Asi jedu jako blázen - jestli jsem měl minutu náskok? Jinak vše ostatní v ČT bylo ok.
V Brandýse máš odstavené vozy přes přejezd. Měly by být rozpojené, aby mohl být přejezd volný.
Vlak, co potkávám v Kolíně (červený Taurus), má sběrač nastaven výš než jsou dráty TV.
Dále v reále je zakázáno jet na zadní sběrač, pokud vezu naložené autovozy. Lze to v MSTS nějak ošetřit? Pamatuju si, že existují (existovaly) engy loko s indexem "ps".
Snad jsem ti to moc nezkritizoval, ale to je u mě síla zvyku. Holt tester aktivit...
Ale zajel jsem si parádně![]()
Používá, ale v praxi může být někdy všechno úplně jinak.Pavlík napsal:Tak teď jsem projel Portáše a k němu nemám, co bych dodal. Snad jen 2 drobnosti.
Přestup v Olomouci na Mojmíra se mi zdá moc divoký. Mojmíra bych ve stanici ještě alespoň půl minutky pozdržel.
A Drahotušská spojka se už nepoužívá pro jízdu od Lipníka pro vlaky, které směřují na trať 280?
Takže přeinstnu aktivitu, dám jí od znova a už to půjde?poison napsal:Takže jsem ten náklad i servis ze Třince vysmýk a hodil to pod původní odkaz na web, snad to tedy všem už půjde ok a nebude se to opakovat v Mostech, kde je něco podobného.![]()
trucker1245 napsal:Takže přeinstnu aktivitu, dám jí od znova a už to půjde?poison napsal:Takže jsem ten náklad i servis ze Třince vysmýk a hodil to pod původní odkaz na web, snad to tedy všem už půjde ok a nebude se to opakovat v Mostech, kde je něco podobného.![]()
Nebo můžu ze savu?
To nepomohlo.poison napsal:Vrať si v TS vše zpět do MSTS, vozy Bdmtee jsou v Břeclavi jak odstavené tak na osobáku.