poison napsal:
Neměň loko hráče a jeď na uvedeném BIN. Na jiném to nikdo netestoval a ani nikdo nepsal, že by to nedojel.
Ahoj.
Na loko hráče jsem ani nesáhl.

Kde seženu verzi binu uvedenou aktivity
1.7.1022? Já mám verzi z DVD BP,
Patch 1.7.081920.
Jinak přesně o tom jsem mluvil na slezině, už nevím s kým. Je "kopr" dělat aktivity pod jinými verzemi binu, než je rozšířen mezi běžnými uživateli. Kvůli tomu jsem začal používat i já verzi distribuovanou na DVD od Zbyňka, jinak se protě může stát to co mně. Ještě zkusím znova nainstalovat Barču ČDC od Jardy, nejsem si jistý, zda nemám verzi, kterou mi poslal na test před zveřejněním a zda nedošlo v eng. souboru k nějakým změnám. Pokud to nepomůže škoda. Jinak si dovolím pár postřehů z úseku HK Slezské předměstí - Doudleby n.O..
1. Při odjezdu z HK zústane viset 40 km/h., až po první rychlostník. Chyba tratě, ale upozornil bych na to hráče, pokud používá živak skočí mu nouzová brzda po překročení.
2. Pro všechny tvůrce, prosím vás nepoužívejte ty hnusné Btaxy z pravěku MSTS, omalovánka. Navíc maji neskutečně polys. Přívěšáku v parádní kvalite je hafo.
3. Parádní vychatání zastavení mašiny a najeti na soupravu hráče v Týništi.
4. Týniště (neznám čísla vlaků, tak budu psát složení), ČD 854 + 954 ohrozí cestující vystupující z Šukafonu 810, poněvač zastaví za 1. přechodem ve svém směru jízdy a co vůbec nesmí, odjíždí kolem jak 810 + Btax, tak kolem vlaku od Chocně, to by si žádný výpravčí nelajznul.
5. Do aktivit nákladních vlaků doporučuji dávat sjř., pak hráč neví, v kolik kde má být a jsetli se nedostal mimo scénář, od toho jsou zase kontrolní časové body, vím, že se na ně nadává, ale k čemu je hrát pak aktivitu, která už se nechová korektně.
6. Musím opravdu velice pochválit scénář, rozhovory strojvedoucích jsou parádní. O to víc mně se..e, že nemohu dojet Doudleby - Litice načas.

Dan