Ahoj,
pánové nerad se Vám do toho pletu, jste oba mistři aktivit, klobouk dolů.
Ale, čistě ze soukromého zájmu, mě tam něco neštimuje!
Dane, ptáš se, kde sehnat bin 1.7.0022, a řešíš problémy, které já jsem nepostřehl. Píšeš, že problém postrku je v údajném špatném engu loko, že binem to není. Já jsem to jel s aktuálním engem, a (jak jsem už psal výše) nejelo to pod binem 1.7.081920. Po přepsání binu se aktivita chovala korektně. V Lichkově jsem normálně uložil, vypnul a znova načetl (kvůli zvukům Zamráči, které se chovaly divně, při volnoběhu furt řvala naplno - pak mi došlo, že se vlastně jedná o traffic, takže chyba bude asi v ladění, resp. ve vlastním MSTS), takže si myslím, že chyba je právě v té verzi binu.
To, že v Mladkově nejde odentrovat odjezd, mě ani nepřekvapilo, neboť podle jízdního řádu je příjezd při cestě do Lichkova a odjezd při cestě zpět - podobně jako v dalších stanicích.
Mě zmátly tato věci:
1) Při odjezdu z Hradce zůstala viset 40km/h - odjezdové návěstidlo je vizuelně sice skupinové, ale umístěné u vedlejší koleje. Tím pádem jako odjíždím proti Stůj, ale ve skutečnosti z koleje bez návěstida jako posun a tu čtyřicítku mi smaže až první hlavní návěstidlo. (Dalo by se ošetřit zneplatněním návěstidla rozkazem a pomalou jízdou, nebo odjezdem z jiné koleje)
2) V Letohradě člověk neví na čem je. V reálu budiž, v případě MSTS by možná stálo za to upozornit hláškou o pobytu, protože člověk neví jestli třeba nepřijel pozdě, apod.
3) Při cestě zpět z Lichkova jsem nevěděl, kde stavět a kde ne. Podle JŘ teoreticky všude, ale přitom se jedná o spěšňák, v případě že nejdou odentrovat pobyty člověk neví na čem je.
4) Zvuky Zamráči jsem už zmínil.
Nicméně se mi to moc líbilo - tedy hlavně první část. Problém byl zpočátku v tom, jak vychytat výkon dvojčete, aby se postrk nedostal do skluzu, ale pak už to šlo.
Jo, a když jsem vezl zpátky Sp, tak to nějak nechtělo brzdit. Což samozřejmě nedávám za vinu autorovi aktivity.
Mějte se fajn, Tom