Aktivity POISON

Aktivita už je celá hotová ? :) kedy cca ju vydáš na verejnosť ? :) Vyzerá to na ďalšiu ako vždy slušnú a veľmi podarenú aktivitu, už sa teším vopred...

Chlapci, chtěl bych se vypořádat s anketou na webu, mám chuť na tvorbu nákladu s esem v čele, ale zadání chybí neboť není inspirace. Proto bych poprosil hlasující o nápady, které bych mohl zneužít ke tvorbě. Má to však několik podmínek.
1. Vyhnutí se Ústí nad Orlicí a trati Brno-HBrod.
2. Použití pouze vyladěných vozů pro CZ, v akutním případě cizáky poladíme.
Nápady prosím do SZ

Chlapci, chtěl bych se vypořádat s anketou na webu, mám chuť na tvorbu nákladu s esem v čele, ale zadání chybí neboť není inspirace. Proto bych poprosil hlasující o nápady, které bych mohl zneužít ke tvorbě. Má to však několik podmínek.
1. Vyhnutí se Ústí nad Orlicí a trati Brno-HBrod.
2. Použití pouze vyladěných vozů pro CZ, v akutním případě cizáky poladíme.
Nápady prosím do SZ

Venco, proč zrovna trati HB-Brno? Tam je skoro všechno při starém, tedy pokud nepočítám nějakou tu rekonstrukci, tak je to to samé. Jinak vyhnout se ÚNO chápu.

Tak 1828 otestováno, ale nelíbí se mi ten konec, takže se ještě projedeme a tím se to celé natáhne o nějakou chvilku. Vydání se teda posune podle času na tvorbu. A teď trochu zatapetujeme, alespoň si uděláte obrázek o co půjde.

poi_sp1828_018.jpg
poi_sp1828_019.jpg
poi_sp1828_020.jpg
poi_sp1828_022.jpg
poi_sp1828_029.jpg
poi_sp1828_033.jpg

Poisone, děkuji Ti mnohokrát za aktivitu Sp 1828. Je dlouhá, ale hezká. Nejkrásnější je posun s Esem v Havlíčkově Brodě. Docela jsem si ji užil.

Tak jsem se dal do nákladu s esem a na trati 321 jsem se rozjel v Polance se dvaceti prázdnými Innofreighty z Paskova do Přerova, pokračovat budu na BP.

Předpokládám, že to je Pn/Nex 50228 BIOCEL Paskov závod - Ždírec nad Doubravou, prázdné vozy po štěpce. U nás v Kunčicích přepřahá.

No jo!! Mám je v trainsetu a ani o nich nevim... Já myslel, že tam jsou jen ty ČDC Logistics... A to jsem se dokonce vydal minulý týden do Hněvic, abych ty špinavý nafotil a naskinoval... :D

Back
Nahoře